8 beachwear κομμάτια για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις

Vacation looks για την απαραίτητη έμπνευση

8 κομμάτια που θα φορέσουμε στην παραλία για τα πιο stylish looks.

Όσες μέρες των διακοπών θα μας βρουν στην παραλία, αξίζει να μας βρουν και με beachwear κομμάτια που είναι ανάλαφρα και fresh. Στόχος είναι να μας προστατεύσουν από τη ζέστη, αλλά παράλληλα να μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τα πιο stylish outfits που θα μας ακολουθούν από την παραλία μέχρι το beach partyΕκτός από το μπικίνι ή το ολόσωμο, το beachwear για να αναδειχθεί χρειάζεται και τα κατάλληλα cover-ups, αυτά που θα πλαισιώσουν τα μαγιό και θα μας καταστήσουν best dressed ακόμη και στην άμμο. Το after beach look μας πρέπει να είναι το κατάλληλο για να επιτρέπει να απολαύσουμε την κάθε στιγμή, χωρίς πρόγραμμα. Έτσι και εμείς ετοιμάσαμε την πιο ενημερωμένη λίστα ρούχων και αξεσουάρ για την παραλία, που θα μας συντροφεύουν από νωρίς το πρωί για καφέ και μια δροσιστική βουτιά στη θάλασσα, σε βόλτες κάτω από την φανταστική λάμψη του golden hour, cocktails on the beach με φόντο το ηλιοβασίλεμα αλλά και party.

Το ριγέ παντελόνι
Άνετο και effortless, το pyjama look είναι το κατάλληλο combo και για την παραλία και για after beach outfits, αλλά και το απόλυτο φετινό trend. Είναι σούπερ άνετο, δροσερό και απόλυτα wearable.

Το λινό πουκάμισο
Το πιο easy to style cover-up είναι το oversized λινό πουκάμισο. Με όποιο μαγιό και αν το συνδυάσετε ταιριάζει και παράλληλα φέρνει parisian chic vibes στην εμφάνιση.

Τα πλεκτά φορέματα 
Το φετινό καλοκαίρι ανήκει στα κροσέ, ειδικά όταν πρόκειται για beachwear. Απόλυτα σέξι και καλοκαιρινό, είναι το κομμάτι που θα αποκτήσουμε τώρα αλλά θα φοράμε για χρόνια. Σικ και θηλυκό, ιδανικό για all-day εμφανίσεις στο νησί, για αυτό και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα.

Τα παρεό skirts
Αν και το παρεό είναι πάντα το πρώτο essential που προσθέτουμε έτσι και αλλιώς στη βαλίτσα των διακοπών, τα παρεό skirts είναι μια πιο elevated εκδοχή του. Έντονα funky χρώματα και patterns, δίνουν μια παιχνιδιάρικη νότα στο look μας, και μπορούν πάντα να φορεθούν και στον κορμό σαν τοπ, ή να το δέσετε στα μαλλιά σαν φουλάρι.  

Τα matching sets
Το κομμάτι που θα μας συνοδεύσει στα πιο fancy after-beach πάρτι, καθώς μπορεί να φορεθεί και αμιγώς βράδυ. Τα sets είναι μια εύκολη επιλογή γιατί δεν χρειάζεται να πολυσκεφτούμε το styling, είναι εντυπωσιακά και πιάνουν ελάχιστο χώρο στη βαλίτσα, άρα why not;

Η ψάθινη τσάντα
Χτίζοντας λοιπόν μια ολοκληρωμένη summer wardrobe, είναι σημαντικό να επενδύσουμε σε μία τσάντα που θα κρατήσουμε non-stop και θα γίνει το go-to item της παραλίας. Αν και οι γαλλίδες την κρατούν όλο το χρόνο, οι raffia ή basket bags, ανάλογα με το σχέδιο, είναι το πιο hot summer trend φέτος που θα σας βγάλει από κάθε δύσκολη θέση, ταιριάζει με όλα σας τα outfit και -πιστέψτε μας- χωράει όσα χρειάζεστε στην παραλία. 

Το ολόσωμο μαγιό ως τοπ 
Το αγαπημένο μας μαγιό αυτό το καλοκαίρι είναι το ολόσωμο, που συνδυάζεται τέλεια μαζί με παρεό και καφτάνια, αλλά και μίνι φούστες. Επιλέγουμε κυρίως μίνιμαλ ολόσωμα, καθως έχουν κερδίσει διαχρονικά μια θέση στην γκαρνταρόμπα μας, χωρίς να δείχνουν ποτέ ξεπερασμένα.

Το καφτάνι 
Eξαιρετικό παράδειγμα beachwear για μέρα και νύχτα. Ένα ανάλαφρο μάξι φόρεμα, αποτελεί όχι μόνο το τέλειο cover up για μια μέρα χαλάρωσης στην παραλία, αλλά είναι επίσης ιδανικό για ένα βράδυ στo beach bar.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice