Πώς να φορέσετε το λευκό παντελόνι το φετινό καλοκαίρι

5 τρόποι που μπορείτε να συνδυάσετε το πιο ευελικτο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας

Λευκό παντελόνι: το απόλυτο must της καλοκαιρινής σεζόν έρχεται πάλι στην πρώτη γραμμή

Μαζεύεις βαλίτσα για τις καλοκαιρινές διακοπές και εκτός από ανάλαφρα φορεματάκια, δεν ξέρεις τι άλλο να πάρεις μαζί; Πολλά μπορείς να πάρεις αλλά ένα item που ποτέ δεν θα σε απογοητεύσει, φαίνεται πάντα σικ και πηγαίνει με όλα, είναι το λευκό σου παντελόνι. Ως το απόλυτο αγαπημένο, τα λευκά παντελόνια έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας όσες σεζόν ή μόδες κι αν περάσουν, μαζί με τα canvas sneakers και τη ψάθινη tote. Κι ενώ μπορεί να μας φαίνεται κάτι εντελώς συνηθισμένο και καθόλου συναρπαστικό στιλιστικά, υπάρχουν αμέτρητες δυνατότητες που ίσως δεν έχουμε εξερευνήσει. Τζιν, λινό, καμπάνα, διχτυωτό, cargo, σατέν κλπ., θα βρεις πολύ εύκολα πιο στιλ σου ταιριάζει. Ανεξαρτήτως κοψίματος και υφάσματος όμως, θα διαπιστώσεις πως οι προτάσεις μας για το πώς θα τα συνδυάσεις ανταποκρίνονται σε κάθε στιλ, καθώς θεωρούνται ουδέτερες και διαχρονικές.

Πώς να φορέσετε το λευκό παντελόνι το φετινό καλοκαίρι

Λευκό στο λευκό (παντελόνι)

Τι πιο σικ από το λευκό στο λευκό, όπως συνήθιζε να φοράει και η απόλυτη trendsetter όλων των εποχών, πριγκίπισσα Νταϊάνα, τους καλοκαιρινούς μήνες με ένα φανελάκι και δερμάτινα loafers ή μπαλαρίνες. Δεκαετίες αργότερα αυτή η εμφάνιση παραμένει εξίσου διαχρονική και μια σταθερή επιλογή των celebrities.

Λευκό παντελόνι με έντονα χρωματιστά τοπ

Το λευκό παντελόνι δημιουργεί τον ιδανικό καμβά που μπορεί να συνοδεύσει ακόμα και τα πιο δύσκολα κομμάτια της ντουλάπας μας και αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για καθημερινό πειραματισμό με το στιλ μας. Δοκιμάστε να το συνδυάσετε με έντονα χρώματα όπως το φούξια και το πορτοκαλί και δεν θα χάσετε!

Λευκό παντελόνι με μαύρο τοπ

Μια go-to επιλογή για τα καθημερινά looks. Με ένα σακάκι και ένα ζευγάρι sneakers, αλλά και με ένα lingerie top θα αποτελέσει την ιδανική επιλογή για βραδινά date nights. 

Λευκό παντελόνι με ριγέ ή μαρινιέρα

Μια πιο relaxed και cool επιλογή που ταιριάζει σε όλες τις εποχές, ευέλικτο και passe partout, ένα ριγέ πουκάμισο ή μια μαρινιέρα είναι πάντοτε ένας σικ τρόπος να αναβαθμίζετε τα καθημερινά σας σύνολα, ακόμη και αν βρίσκεστε σε μέρες που το styling μοιάζει πολυτέλεια. Είτε με ένα πουκάμισο, είτε με μια κομψή μπλούζα, το λευκό παντελόνι είναι το hero piece που θα σας λύνει τα χέρια.

Λευκό παντελόνι με neutrals

Ένα ουδέτερο τοπάκι μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ είναι μια μοναδική και safe επιλογή για το γραφείο, τη βόλτα, το σινεμά ή τις δουλειές στο κέντρο της πόλης.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice