QuietLuxury-sofiarichie
©Instagram/@sofiarichiegrainge
Fashion

Τι είναι το quiet luxury trend και πώς θα το πετύχεις

Με μότο less is more, επενδύουμε σε μίνιμαλ κομμάτια, τα οποία αν και ήσυχα, κάνουν πολύ «θόρυβο»

Quiet luxury trend: Η νέα τάση στη μόδα και πώς θα την πετύχεις.

Από τις πασαρέλες έως το δρόμο, τώρα και στις παραλίες, είναι παντού. Το quiet luxury δεν είναι απλώς μια ακόμη τάση στον κόσμο της μόδας. Είναι τρόπος ζωής. Η αγάπη για το κλασικό, το κομψό και το διαχρονικό, είναι αυτά που το έκαναν ξεχωριστό. Με μότο less is more, το φετινό καλοκαίρι επενδύουμε σε μίνιμαλ κομμάτια, τα οποία αν και ήσυχα, κάνουν πολύ «θόρυβο» 

Το ντραπέ φόρεμα 
Η Dua Lipa βρέθηκε στα σοκάκια της Σίφνου και απογείωσε τον ορισμό της «ήσυχης πολυτέλειας», αφήνοντάς μας speechless. Η ίδια, σε μια από τις βραδινές της εξόδους στο νησί, επέλεξε ένα μαύρο ντραπέ φόρεμα, με ιδιαίτερες cut-out λεπτομέρειες. Τα αστραφτερά kitten heels απογείωσαν το look της, προσθέτοντας μια έξτρα hot λεπτομέρεια.   

QuietLuxury-DuaLipa
©Instagram/@dualipa

Η μάξι εμπριμέ φούστα 
Κομμάτι-συνώνυμο της γαλλικής κομψότητας και το απόλυτο must-have για το φετινό καλοκαίρι. Οι μάξι εμπριμέ φούστες είναι classy 'n' chic. Ο μαξιμαλιστικός χαρακτήρας τους έρχεται σε τέλεια ισορροπία με την quiet luxury αισθητική, κάνοντας ένα σύνολο ακόμη πιο ενδιαφέρον. Η Sofia Richie τη συνδύασε με ένα μαύρο πουκάμισο και ένα tennis chain, για μια ακόμη πιο luxury προσέγγιση.  

Το navy τοπ 
H Hailey Bieber έδωσε το σύνθημα για το κομμάτι-κλειδί του modern classic style, το οποίο το φετινό καλοκαίρι δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Είτε βρίσκεσαι στην πόλη, είτε στην παραλία ένα ριγέ τοπ είναι ό,τι χρειάζεσαι για τη δημιουργία των πιο cool και effortless εμφανίσεων. Το συνδυάζουμε με το αγαπημένο blue jean ή μίνι φούστα και ένα ζευγάρι καλοκαιρινά πέδιλα. Voila!  

Το nude μαγιό 
Με το βλέμμα στραμμένο σε έναν από τους αγαπημένους μας μεσογειακούς προορισμούς, το φετινό καλοκαίρι επενδύουμε σε nude μαγιό. Ένα μπικίνι σε γήινες αποχρώσεις επιτρέπει να πειραματιστούμε στιλιστικά, προσθέτοντας κοσμήματα και αξεσουάρ. Συνδυάζονται εύκολα με beachwear σε ουδέτερα χρώματα ή ακόμη και με πιο τολμηρά μοτίβα, αναδεικνύοντας τη μαυρισμένη επιδερμίδα με τον πιο hot τρόπο.  

To μπεζ σύνολο 
Η «ήσυχη πολυτέλεια» και οι κρεμ αποχρώσεις πάνε πακέτο. Ένα μονόχρωμο μπεζ σύνολο αποτελεί το σύγχρονο urban staple, το οποίο έχουν αποθεώσει μερικοί από τους αγαπημένους μας οίκους μόδας, αλλά και fashion experts. Το φοράμε από το πρωί με ένα ζευγάρι flat πέδιλα, έως το βράδυ με τα αγαπημένα μας kitten heels ή mules. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice