Seashell nails: 8 σχέδια για νύχια - κοχύλια

Το nail art που πρωταγωνιστεί και πως να το κάνεις στο σπίιτι

Seashell nails: 8 ιδέες για να υιοθετήσεις

Κερδίζει το βραβείο του πιο καλοκαιρινού nail art που μας μεταφέρει κατεθείαν στον μαγικό κόσμο της Μικρής Γοργόνας, Άριελ. Ο λόγος για το trend των seashell nails, των ανάγλυφων νυχιών που παραπέμπουν σε θαλασσινά κοχύλια. Μπορεί να το είδαμε να πρωταγωνιστεί στα accounts των nail studios και των fashion lovers που έχουν αδυναμία στον ωκεανό, ωστόσο το να δημιουργήσεις νύχια-κοχύλια στο σπίτι, είναι πολύ πιο εύκολο από όσο φαίνεται. Παρακάτω, ακολουθούν 10 ιδέες και DIY tutorials για να εμπνευστείς. 

Seashell nails: 8 ιδέες για να υιοθετήσεις

Με πέρλες

Στα περισσότερα σχέδια των seashell nails, βλέπουμε να χρησιμοποιούνται οι περλίτσες, που συνήθως τοποθετούνται στη βάση του νυχιού. Για τη δημιουργία τους χρειάζεσαι το βερνίκι της αρεσκείας σου κι ένα λεπτεπίλεπτο πινελάκι με το οποίο σχηματίζεις γραμμούλες που παραπέμπουν στις πτυχώσεις ενός κοχυλιού. Προεραιτικά, χρησιμοποιείς και ιριδίζουσες σκόνες.

Σε γαλλικό

Το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ αποκτά μια πιο καλοκαιρινή μορφή αν τo σχέδιο κοχύλι κοσμεί τον παράμεσο.

Με αστερίες και ιππόκαμπους

Οι αστερίες, οι ιππόκαμποι αλλά και κάθε θαλάσσιο πλάσμα όπως χταπόδια, ψαράκια και καβουράκια θα μπορούσαν να πλαισιώσουν τα σχέδια στο μανικιούρ των διακοπών.

Bridal

Mια ωραία ιδέα για τις νύφες του καλοκαιριού. Με το λεπτό πινελάκι μπορούν να δημιουργηθούν πολλά σχέδια κατάλληλα για την περίσταση ενώ οι μεγάλες πέρλες θυμίζουν μαργαριτάρι.

Ρεαλιστικά

Τα κοχύλια μπορούν να μοιάζουν πιο ρεαλιστικά αρκεί να χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα χρώματα και οι ραβδώσεις που βλέπουμε στα αληθινά όστρακα.

Holographic

H τεχνική cat eye που από πολλούς αποκαλείται και holographic, δημιουργείται με την βοήθεια ενός ειδικού μαγνήτη και δίνει ένα 3D αποτέλεσμα στα νύχια.

Με τροπικά λουλούδια

Στα δημοφιλή μοτίβα των seashell nails είναι και τα τροπικά λουλούδια που παραπέμπουν στην Χαβάη.

Metallics

Tα μεταλλικά χρώματα επιστρέφουν στη μόδα και δίνουν vibes της διάσημης κιακιάς του βυθού της Disney, Ούρσουλας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice