5 hero shoes για τη μεταβατική περίοδο
© Christian Vierig/Getty Images
Fashion

5 hero shoes για τη μεταβατική περίοδο από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο

To street style μας εμπνέει για τα πρώτα outfits του φθινοπώρου

5 must-have παπούτσια για την αρχή του φθινοπώρου

Ο Αύγουστος φτάνει στο τέλος του και οι διακοπές για τους περισσότερους από εμάς επίσης, με την επιστροφή στην καθημερινότητα να μας χτυπά την πόρτα! Η επιστροφή στο γραφείο σημαίνει βέβαια ότι δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε πλέον με το μαγιό και το παρεό μας, αλλά ούτε και τις σαγιονάρες μας. Αν και που η θερμοκρασία παραμένει σε υψηλά επίπεδα, η ανάγκη για βολικές στυλικες λύσεις, κατάλληλες για όλες τις περιστάσεις, εντείνεται, αλλά οι fashionistas δίνουν για άλλη μια φορά τα φώτα τους, γεμίζοντάς μας με μπόλικη έμπνευση για τα outfits του Σεπτέμβρη. Δείτε λοιπόν παρακάτω, 5 παπούτσια για την μεταβατική περίοδο από τις διακοπές στην καθημερινότητα, που μπορείτε να προσαρμόσετε με ευκολία στο προσωπικό σας στυλ και να απογειώσετε τις εμφανίσεις σας.  

Cowboy boots 

Αν ψάχνετε για ένα παπούτσι-πρωταγωνιστή σε ένα απλό look, αυτό δεν είναι άλλο από μια καομπόικη μπότα! Συνδυάζεται με όλες τις φούστες, τα φορέματα, τις βερμούδες αλλά και με ένα φαρδύ τζιν, και προδίδει ένα ανεπιτήδευτο coolness και μια παιχνιδιάρικη νότα. 

Διχτυωτές μπαλαρίνες 

Για όσες προτιμάτε κάτι πιο ιδιαίτερο, οι διχτυωτές μπαλαρίνες είναι από τις αγαπημένες επιλογές γιατί είναι τόσο πρακτικά όσο και σέξι. Φλατ, χωρίς να κουράζουν το πόδι, φαίνονται πάντοτε κομψές με ό,τι και αν επιλέξετε να τις φορέσετε και συνδυάζουν μια πιο old money αισθητική με ένα νέο, καινοτόμο, urban στοιχείο.

Kitten heel

Τα ψηλά τακούνια στο γραφείο, όσο όμορφα και αν φαίνονται, είναι σχεδόν απαγορευτικά. Αν η άνεση είναι βασικό σας μέλημα αλλά θέλετε να δείχνετε πάντα κομψές, τα kitten heels είναι η απάντηση, που με το λεπτό, σικάτο τακουνάκι τους συμπληρώνουν όλα τα office looks χωρίς να σας κουράζουν.

Clogs 

Αν πάλι δεν θέλετε να αποχωριστείτε τις σαγιονάρες σας και την άνεσή σας, τα clogs είναι η πιο κοντινή λύση που παράλληλα δίνει μια έντονη στυλιστική πινελιά στο outfit σας. Είτε τα προτιμάτε φλατ, στυλ birkenstock, είτε ξύλινα με ψηλό πάτο και δέρμα, τα clogs είναι τόσο μοντέρνα όσο και διαχρονικά και ιδανικά για all day εμφανίσεις. 

Loafers 

Όσο και να πειραματιστείτε όμως, μη ξεχάσετε την απαράμιλλη αξία των classics. Τα διαχρονικά μαύρα μοκασίνια είναι κάθε Σεπτέμβρη βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας μας, οπότε μη διστάσετε να επενδύσετε σε φρέσκια εκδοχή τους και να τα φορέσετε με ψηλές κάλτσες.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice