Κέρδισε εισιτήρια για τη Βερόνα και το υπερθέαμα Intimissimi on Ice

Διανυκτέρευση με πρωινό, ξενάγηση στην πόλη και εισιτήρια για το σόου για σένα και ένα φίλο/η σου!

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Κερδίστε μια θέση στην Arena της Βερόνα για να παρακολουθήσετε μαζί με ένα φίλο/η το μοναδικό υπερθέαμα Intimissimi on Ice και να απολαύσετε τον σπουδαίο Iταλό τενόρο Andrea Bocelli αλλά και τους διεθνείς πρωταθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ Carolina Costner, Stephane Lambiel και Evgeni Plushenko (7 και 8 Οκτωβρίου 2016).

Φέτος, το κορυφαίο πολιτιστικό event που συνδυάζει τη μόδα με το καλλιτεχνικό πατινάζ και πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα του κόσμου της μόδας και των media λόγω της υψηλής αισθητικής της παραγωγής και των εκλεκτών καλεσμένων, δίνει τη δυνατότητα σε κάποιους φίλους της Intimissimi να παρευρίσκονται εκεί δωρεάν και να το παρακολουθήσουν πρώτοι απο όλους στις 6 Οκτωβριου 2016. Παράλληλα, ο νικητής του διαγωνισμού μαζί με ακόμα ένα άτομο θα φιλοξενηθεί σε ξενοδοχείο με πρωινό και θα ξεναγηθεί στην πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας.

image

image

Μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου, η παράσταση διηγείται ένα φανταστικό 24ωρο για τους 2 πρωταγωνιστές, Bel και Hero, σε ένα χορό που ξεκινάει από το πρώτο φως της αυγής και φτάνει μέχρι το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα: ένα εκπληκτικό, γοητευτικό, συναρπαστικό σκηνικό στα τείχη της αρχαίας πόλης της Βερόνα. Όλα ξεκινάνε για το ζευγάρι όταν ένας μυστηριώδης μαγικός άγνωστος στέλνει μία πρόσκληση για μασκέ χορό. Οι πρωταγωνιστές θα συναντήσουν εκκεντρικούς, πολύχρωμους χαρακτήρες στο ταξίδι τους, θα χωριστούν και θα ενωθούν πάλι στη τελευταία πράξη. Μία ρομαντική αίθουσα χορού κι ένας ουρανός γεμάτος αστέρια αποτελούν το τέλειο φόντο για ένα τέλος-έκπληξη.

Η τελευταία άφιξη στην ομάδα των skaters του Intimissimi on Ice 2016: ο διάσημος Ρώσος Evgeni Plushenko: παγκόσμιος πρωταθλητής και Oλυμπιονίκης (ο μοναδικός που έχει κερδίσει 2 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια) που πάντα καθηλώνει το κοινό με το μοναδικό του χάρισμα στον πάγο. Επίσης, συμμετέχει η φινλανδή παγοδρόμος φιγούρας, Kiira Korpi – Eθνική και Eυρωπαική πρωταθλήτρια – η οποία ενσαρκώνει το ρόλο της Bel. Ο Stephane Lambiel υποδύεται τον Hero ενώ η Carolina Kostner έχει επίσης έναν μεγάλο ρόλο.

Τα κοστούμια φέρουν την υπογραφή της Milena Canonero, διεθνούς φήμης ιταλίδα costume designer. Νικήτρια 4 Oscars (Best Costume Design) για τη ταινία του Stanley Kubrick, Barry Lyndon και της Sofia Coppola’s, Maria Antonietta καθώς και του Wes Anderson, το Gran Budapest Hotel. Οι Stufish Entertainment Architects υπογράφουν όλη την εγκατάσταση – γνωστοί για τις εντυπωσιακές δουλειές τους με τους Rolling Stones, U2, Madonna, Lady Gaga και Queen ενώ σχεδίασαν την έναρξη και το φινάλε των τελετών για τους Ολυμπιακούς του Πεκίνο 2008 και τα Asian Games 2010. Ο Kim Gavin, είναι ο Director του show, με βραβεία στο ενεργητικό του από τα BAFTAS και τα Brit Awards. Χορογράφος είναι ο διακεκριμένος Nathan Clarke (London 2012 Olympic & Paralympic, X Factor (Αγγλία και Δανία), Brit Awards, Creative Director The Voice (Aγγλία). Η ορχήστρα που προσφέρει μουσικές συγκινήσεις σε όλη τη διάρκεια της παράστασης διευθύνεται από τον John Metcalfe.

Ο θρύλος Andrea Bocelli ζωντανά στο Intimissimi show. Aπό το 1996 και το Con te Partirς (Ώρα να Πούμε Αντίο), ο Bocelli έχει κερδίσει βραβεία και υποψηφιότητες για τα Oscars και τις Χρυσές Σφαίρες, 2 Classic Brit Awards. Η εμφάνισή του στην Arena της Βερόνα που συγκαταλέγεται για την ακουστική της ανάμεσα στα μεγαλύτερα θέατρα στον κόσμο, αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία.

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 30€ και διατίθενται στα εξής σημεία πωλήσεων: Ticketone, Geticket and Unicredit.

Για να αποκτήσετε τη δυνατότητα να ζήσετε μια τέτοια αποκλειστική εμπειρία δωρεάν, πάρτε τώρα μέρος στο διαγωνισμό. Από τις 22/8 έως 4/9/2016, με αγορές 50€ και άνω στα καταστήματα INTIMISSIMI, συμμετέχετε στη τελική κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 5/9/2016.

image

image


Ο διαγωνισμός λαμβάνει χώρα σε microsite που διαχειρίζεται η Calzedonia Spa και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά από εκπροσώπους της Calzedonia Spa. Όροι, προϋποθέσεις και καταστήματα που συμμετέχουν θα είναι διαθέσιμα στο www.intimissimi.com/contest όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συμπληρώνουν την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης με όλες τις προσωπικές πληροφορίες που απαιτούνται (όνομα, διεύθυνση, email…) και τον μοναδικό κωδικό που θα βρίσκουν στην κάρτα τους, την οποία θα παραλαμβάνουν από τα καταστήματα INTIMISSIMI με αγορές 50€ και άνω. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να είστε ηλικίας 18 ετών και άνω.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice