Κάντο όπως η BB

Δες το υπέροχο βίντεο κλιπ για το νέο άρωμα Dior Addict

Το βίντεο κλιπ για το νέο άρωμα Dior Addict αντιγράφει υπέροχα την ταινία με πρωταγωνίστρια την Μπριζίτ Μπαρντό «Και ο θεός έπλασε τη γυναίκα». Το χαζεύεις και νομίζεις πως χρειάζεσαι αντηλιακό.

Για να είναι σωστή μια… κινηματογραφική αναπαράσταση πρέπει: Να επιστρέψει στα μέρη της πρωτότυπης ταινίας. Το έκανε. Πήγε στο Σεν Τροπέ και μας θύμισε γιατί μετά την ταινία έγινε ο απόλυτος προορισμός για διακοπές. Η ηρωίδα της καμπάνιας να θυμίζει την ΒΒ. Το έχουμε κι αυτό. Είναι η Daphne Groeneveld. Γεννήθηκε το 1994 στην Ολλανδία, και οι περισσότεροι την μάθαμε από το εξώφυλλο της Vogue στο πλευρό του Tom Ford.

n

Daphne Groeneveld, πριν την μεταμόρφωση

Ανήκει στο Top 50 των διεθνών μοντέλων κι αν δείτε την φωτογραφία που έστειλε το πρακτορείο σίγουρα θα σκεφτείτε: αν αυτή είναι μοντέλο εγώ είμαι η Κρίστι Τέρλινγκτον! (Κακίες. Για προσέξτε καλύτερα, π.χ. τα χείλη της). Να έχεις ένα σκηνοθέτη που να είναι ερωτευμένος με τη πρωταγωνίστριά του (δες Ροζέ Βαντίμ σκηνοθέτη της ταινίας, τότε παντρεμένος με την Μπριζίτ Μπαρντό).

Αυτό δεν ισχύει. Ισχύει όμως πως ο σκηνοθέτης είναι ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες video clip, ο Jonas Akerlund. Σουηδός, με πολλά βραβεία στα ράφια του (μεταξύ αυτών και Grammy για το βίντεο του Ray of light της Μαντόνα), αλλά ολίγο τρομακτικός στη μούρη. Τέλος, την κατάλληλη μουσική. Της ταινίας την είχε υπογράψει ο Paul Misraki, του βίντεο οι Stereo Total –ακούστε το κομμάτι τους και θα το λατρέψετε.

n

Jonas Akerlund, μακρινός ξάδελφος του Μάνσον

n

Το εξώφυλλο με τον Tom Ford

H αρχή της ταινίας «Και ο θεός έπλασε τη γυναίκα»

Η ΒΒ χορεύει μάμπο

 

 

Το βίντεο για το Dior Addict

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice