16 παρουσίες που μας μάγεψαν στις Χρυσές Σφαίρες 2016

Και μας έκαναν να σκάσουμε από ζήλια

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Με εκπλήξεις και πολλές λαμπερές παρουσίες ολοκληρώθηκε η 73η απονομή των Golden Globe Awards στο Beverly Hilton Hotel στο Beverly Hills της California με οικοδεσπότη τον Ricky Gervais, όπου βραβεύτηκαν οι καλύτερες ταινίες και σειρές της χρονιάς, καθώς και οι πρωταγωνιστές τους. Το κόκκινο χαλί στρώθηκε, τα φλας άστραψαν και οι απανταχού celebrities πόζαραν με περίσσια χάρη. Κάποιοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν για την κακόγουστη εμφάνισή τους ενώ άλλοι πραγματικά μας έκαναν να σκάσουμε από τη ζήλια μας, όπως αυτοί...

image

Amber Heard Δεν φτάνει που έχει το Johhny, σκάει μύτη και στο κόκκινο χαλί τόσο όμορφη και τόσο κομψή που δεν έχουμε να σχολιάσουμε τίποτα. Θράσος!

image 

Olivia Wilde Είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα δεν μπορείς να μη μαγευτείς από αυτά τα μάτια. 

image

Amy Adams Παρόλο που το πορτοκαλί χρώμα δεν την κολακεύει ιδιαίτερα, εξακολουθούμε να την αγαπάμε γιατί είναι πάντα τόσο γλυκιά και σικάτη που δεν μπορούμε να αντισταθούμε.

image

Sophia Bush Λιτό και μαύρο, χαμόγελο πιο λαμπερό από το κολιέ της. Τι άλλο θέλουμε;

image

Brie Larson Πολύ λίγες θα έδειχναν τόσο εντυπωσιακές σε αυτό το φόρεμα. Μπράβο Μπρι.

image

Rachel McAdams Η πρωταγωνίστρια του Notebook θα είναι πάντα στις καρδιές μας και το χαμόγελό της θα κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις.

image

Leonardo DiCaprio Τόσο όμορφος και πάλι ασυνόδευτος. Στεναχωρηθήκαμε με το αγόρι και είπαμε να βάλουμε με photoshop μια από εμάς δίπλα του αλλά δεν είχαμε εύκαιρη καμιά τουαλέτα Givenchy.

image

Helen Mirren Έφτασε τα 70 και εξακολουθεί να είναι πιο όμορφη και σικάτη από πολλές. Respect.

image

Emilia Clarke Η μητέρα των δράκων δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Τη ζηλεύουμε μόνο και μόνο που βρίσκεται στο ίδιο πλατό με τον Τζον Σνόου, δεν περιμέναμε να βάλει και τουαλέτα στο κόκκινο χαλί.

image

Laverne Cox Η τρανς πρωταγωνίστρια του Orange is the New Black ξεπέρασε σε θηλυκότητα και sexiness πολλές celebrities. 

image

Jaimie Alexander Υπήρξαν και κάποιοι κακοί άνθρωποι που είπαν ότι το φόρεμά της μοιάζει με το περιτύλιγμα της τσίχλας trident. Εμείς όμως δεν τους ακούμε, μας αρέσει πολύ.

image

Kate Winslet Η Κέιτ έχει αποδείξει πολλάκις ότι το έχει με αυτές τις εμφανίσεις οπότε δεν μας εκπλήσσει που και φέτος ήταν από τις πιο καλοντυμένες.

image

Jenna Dewan-Tatum Πρώτα παντρεύεται τον Τσάνινγκ Τέιτουμ και μετά εμφανίζεται και στο κόκκινο χαλί ΕΤΣΙ. Τόσο όμορφη. Αίσχος.

image

Jennifer Lawrence Και τόσο γοητευτική να μην ήταν με το κατακόκκινο φόρεμά της θα τη βάζαμε στη λίστα μόνο και μόνο επειδή δεν έπεσε -όπως τις προηγούμενες 32 φορές.

image

Kate Hudson Αν δεν έχεις αυτούς τους κοιλιακούς δε φοράς αυτό το φόρεμα. 

image

Kate Bosworth Θα μπροούσε να τα πάει και καλύτερα με την πόζα, αλλά μας άρεσε η λιτή προσέγγιση στο φουλ της πούλιας φόρεμα.

image

Julianne Moore Ξέρει πόσο της πάει το μπλε και το εκμεταλλεύεται κατάλληλα. Εύγε!


Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων Χρυσής Σφαίρας μεταδόθηκε, όπως κάθε χρόνο, ζωντανά και αποκλειστικά στα Novacinema, τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova που μεταδίδουν, σε πρώτη προβολή τις πιο πρόσφατες ταινίες και σειρές από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood, αλλά και τα κορυφαία κινηματογραφικά βραβεία, με αποκορύφωμα τα Όσκαρ. Και για όσους δεν ξενύχτησαν για να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, αυτή θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση και με ελληνικούς υποτίτλους, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 20:30, από τα κανάλια Novacinema.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice