20+1 fail εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Golden Globes

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Ήρθε η ώρα αγαπημένοι για το ετήσιο φτυάρι του κόκκινου χαλιού -για τις Χρυσές σφαίρες, όχι για τα Όσκαρ, εκεί πάει το ετήσιο Χρυσό φτυάρι. Οι απανταχού celebritites λοιπόν έβαλαν για ακόμα μια φορά τα καλά τους -τα πολύ ακριβά-γνωστών-σχεδιαστών καλά τους- και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί ποζάροντας όλο στιλ και χαμογελώντας όλο νάζι στους φακούς των φωτογράφων. Επειδή όμως καλοί ηθοποιοί υπάρχουν πολλοί, καλόγουστοι όμως λίγοι, είχαμε και φέτος πολλά fails που έκαναν το twitter να πάρει φωτιά και εμάς να τρίβουμε τα ματάκια μας. Ιδού...

image

Η Cate Blanchette σε Givenchy ροζ κρόσσι-κέντημα στο μπούστο-άνοιγμα στην πλάτη. Αυτά.

image

Η Eva Longoria με μια καλοσχηματισμένη λευκή τουάλετα που δυστυχώς δεν μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα στο φιόγκο στο στέρνο, το φιόγκο στην μέση και τα λέλουδα στους γοφούς και τα έβαλε όλα μαζί. Τι να πει κανείς...

image

Η America Ferrera με ένα υπέροχο φόρεμα, δυστυχώς στο χρώμα της μουστάρδας. Από πάνω ως κάτω.

image

image

Οι φωτογράφοι αναγκάστηκαν να κλείσουν τα φλας όταν έφτασε η Carly Chaikin διότι με τόση έκταση πούλια θα τυφλωνόταν το σύμπαν.

image

Δεν έφτανε το χρώμα του φορέματος της Katty Perry που προκάλεσε κάποια σχόλια, ήρθε και το κρεπαρισμένο μαλλί να αποτελειώσει την ομοιότητα με τον αστερία Πάτρικ.

image

image

Η Maril Davis με μαύρο outfit αλά Μορτίσια Άνταμς, ξέρετε από την ομώνυμη οικογένεια....

image

Η Michaela Watkins με δημιουργία Siriano που χαλαρώνει σε όλα τα λάθος σημεία.

image

Η πρωταγωνίστρια του GoT Natalie Dormer με το κόκκινο J.Mendel φόρεμά της θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή αλλά απλά δεν τα κατάφερε.

image

Κρίμα κρίμα κρίμα και πάλι κρίμα για την καταπληκτική Jane Fonda που αυτό το απαράδεκτο βολάν χάλασε όλη της την εμφάνιση και φυσικά αφήνιασε το twitter.

image 

image

Η Caitriona Balfe με ένα όμορφο μαύρο φόρεμα που θα μπορούσε να απογειώσει την εμφάνισή της ΑΝ δεν είχε αυτά τα βολάν στο τελείωμα και τους ώμους.

image

Η Jennifer Lopez ντυμένη μουστάρδα με κάπα και τακούνια.

image

image

Η Judith Light με κοστούμι που καλύτερα να άφηνε σε παγωτατζή ή έστω στην ντουλάπα.

image

Η Melissa McCarthy με τουαλέτα που και δεν αναδεικνύει την αδυνατισμένη σιλουέτα της και θυμίζει σακούλα σκουπιδιών.

image

Η Olivia Palermo σε συσκευασία δώρου Delpozo για όποιον ενδιαφέρεται.

Ακολουθήστε το LOOKmag στο Instagram.

image

Η Zendaya Coleman σε ισπανικό φλαμένγκο οίστρο.

image

image

Η επόμενη πρωταγωνίστρια της Marvel είναι αναμφίβολα η Regina King αλλιώς δεν ξέρω πως να ερμηνέυσω τα χρυσά λέπια και την λευκή κάπα Krikor Jabotian.

image

Τώρα Wiz Khalifa είναι αυτός, τι να πεις, αλλά και η μανούλα Peachie Wimbush δίπλα χδεν πάει πίσω, έτοιμη να τον μαλώσει που δεν έκανε τις ασκήσεις του στην άλγεβρα είναι.

image

Είπαν στην Portia Doubleday από το MrRobot ότι το στιλ 80s είναι στη μόδα και εκείνη ντύθηκε ντισκομπάλα.

image

Zoe Kazan και Paul Dano και απλά δεν...

image

Την πήρε ο ύπνος τη Rooney Mara και πάνω στη βιασύνη της πήγε νεγκλιζέ με Alexander-McQueen στα βραβεία.

image

Δεν πάνε καλά τα οικονομικά τελευταία οπότε είπε να φορέσει την κουρτίνα της η Maggie Gyllenhaal, έλα μωρέ ποιος θα το καταλάβει;;;


Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων Χρυσής Σφαίρας μεταδόθηκε, όπως κάθε χρόνο, ζωντανά και αποκλειστικά στα Novacinema, τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova που μεταδίδουν, σε πρώτη προβολή τις πιο πρόσφατες ταινίες και σειρές από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood, αλλά και τα κορυφαία κινηματογραφικά βραβεία, με αποκορύφωμα τα Όσκαρ. Και για όσους δεν ξενύχτησαν για να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, αυτή θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση και με ελληνικούς υποτίτλους, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 20:30, από τα κανάλια Novacinema. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice