Η Pirelli προτιμά τις ώριμες

Η Τζούλιαν Μουρ και η Ρόμπιν Ράιτ ποζάρουν αμακιγιάριστες στο φακό του Πίτερ Λίντμπεργκ για το ημερολόγιο του 2017

Η Pirelli αποφάσισε για το 2017 να αποθεώσει την φυσική ομορφιά και τη θηλυκότητα με ένα ημερολόγιο-φόρο τιμής σε κάποιες από τις διασημότερες και ώριμες celebrities του Χόλιγουντ. Το 44ο διάσημο ημερολόγιο της Pirelli, σε φωτογράφιση Πίτερ Λίντμπεργκ, περιλαμβάνει 14 διεθνώς αναγνωρισμένες ηθοποιούς, συμπεριλαμβανομένων των Τζούλιαν Μουρ, ετών 55μ και Ρόμπιν Ράιτ, 50.

Julianne Moore

Οι δυναμικές εικόνες της φωτογράφισης αποδεικνύουν ότι «όσο λιγότερα τόσο καλύτερα» και το απόλυτο παράδειγμα είναι η ξυπόλυτη Τζούλιαν που ποζάρει με ένα απλό μαύρο κορμάκι καθισμένη σε ένα μαύρο σκαμπό. Η ίδια μιλώντας στην παρουσίαση του ημερολογίου στο Παρίσι, εξήγησε: «Ήμουν αμακιγιάριστη, αχτένιστη και με πρησμένα από τον ύπνο μάτια. Αλλά ο Λίντμπεργκ είπε: "όχι,όχι, όχι, είσαι τέλεια". Εξυμνεί τον ψυχισμό και πιστεύει ότι όλοι είναι όμορφοι. Είναι τόσο τρυφερός που απλά δεν μπορούσα να πω όχι».

Robin Wright

Η Ρόμπιν Ράιτ, πρωταγωνίστρια του House Of Cards αποκαλύπτει:«Είναι δύσκολο να είσαι μπροστά στην κάμερα και να σε κοιτάζουν. Δεν μου αρέσει να εκτίθομαι και να είμαι ευάλωτη με αυτό τον τρόπο. Δώσε μου να παίξω οποιονδήποτε ρόλο οποιαδήποτε στιγμή».

Nicole Kidman

Η Νικόλ Κίντμαν σχολιάζει: « Γυναικεία δύναμη είναι το κουράγιο να είσαι ο εαυτός σου, να μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και να είσαι εσύ. Όταν μου είπε πόσο διαφορετικές γυναίκες φωτογραφίζει, ένιωσα ιδιαίτερη τιμή που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα».

Uma Therman

Σε μια εξίσου υπέροχη φωτογραφία απαθανατίζεται η φυσική ομορφιά της Ούμα Θέρμαν, η οποία αναφέρει: «Ο Πίτερ ήθελε να ελευθερώσει τις γυναίκες από τα καταθλιπτικά ψευδή πρότυπα. Η Pirelli επιλέγει φυσικές, δυναμικές και ελεύθερες γυναίκες που είναι υπέροχο. Η γυναικεία δύναμη είναι αντοχή και αλληλεγγύη».

Στο ημερολόγιο συμμετέχνουν επίσης η Jessica Chastain, 39 ετών, η Penelope Cruz, 42 ετών, η Rooney Mara, 31 ετών, η Helen Mirren, 71 ετών, η Lupita Nyong’o, 33 ετών, η Charlotte Rampling, 70 ετών, η Lea Seydoux, 31 ετών, η Alicia Vikander, 28 ετών, η Kate Winslet, 41 ετών και η Zhang Ziyi, 37 ετών, καθώς επίσης και η Anastasia Ignatova, καθηγήτρια Πολιτικής Θεωρίας στο MGIMO - Moscow State University of International Relations.

Kate Winslet

Nicole Kidman

Penelope Cruz

Uma Therman

Peter Lindbergh

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice