Δες πέντε γυμνασμένα αγόρια να προσπαθούν να μάθουν μπαλέτο

Από μία επαγγελματία μπαλαρίνα που τους κάνει ρεζίλι!

Οι αθλητές που ασχολούνται με το CrossFit είναι γνωστοί για την επιμονή τους να πιέζουν τους εαυτούς τους μέχρι να ξεπεράσουν τα προσωπικά τους όρια ξανά και ξανά. To CrossFit σαν άσκηση συνδυάζει την ενόργανη γυμναστική με την άρση βαρών και τον στίβο με την κωπηλασία. Κάθε WOD (Workout of the Day) στοχεύει στο χτίσιμο των μυών και στην απόκτηση κοφτερών κοιλιακών μέσω μιας σειράς ασκήσεων με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Αν σου ακούγεται λίγο σαν αίρεση είναι επειδή είναι.

Πως λοιπόν αντέδρασαν πέντε τέτοιοι κροσφιτάδες όταν το περιοδικό Self τους προκάλεσε να περάσουν μία ώρα σε αίθουσα χορού αντί να σηκώνουν kettle bels;

H δασκάλα τους για τις ανάγκες του βίντεο ήταν η εξαιρετική Isabella Boylston, επαγγελματίας μπαλαρίνα στο American Ballet Theatre. Με υπομονή και μία απίστευτη αντίσταση στο να μην βάλει τα γέλια, η Isabella προσπάθησε να δείξει τα βασικά στους καινούριους της μαθητές και τα αποτελέσματα είναι ξεκαρδιστικά. Επιβεβαιώνουν επίσης αυτό που ήδη γνωρίζαμε, ότι δηλαδή το μπαλέτο είναι η πιο δύσκολη μορφή άσκησης που υπάρχει εκεί έξω στον κόσμο της γυμναστικής.

Όσο περνάει η ώρα και η προπόνηση γίνεται πιο δύσκολη, κανείς τους δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. Το αγαπημένο μας σημείο είναι όταν προσπαθούν να κάνουν twirling.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice