Kendall Jenner: η γυμναστική της για σούπερ κοιλιακούς

Διαρκεί 11 λεπτά και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα στρώμα

Κendall Jenner: βήμα βήμα η γυμναστική της για γραμμωμένους κοιλιακούς.

Τα σοκαριστικά νέα της εβδομάδας έρχονται από την Kendall Jenner η οποία ναι, κάνει γυμναστική για να διατηρήσει το σώμα της στην κατάσταση που το βλέπεις και δεν ξύπνησε απλώς μια μέρα με επίπεδη κοιλιά, σφιχτούς γλουτούς και φουσκωμένους μύες. Απίστευτο;!

Το μόνο που όντως ίσως προκαλέσει εντύπωση είναι πως το workout που ακολουθεί το γνωστό μοντέλο όταν ταξιδεύει και δεν έχει πρόσβαση σε γυμναστήριο ή έχει τις κλειστές της βρε αδερφέ και δεν θέλει να βγει έξω είναι αρκετά απλό, σύντομο και το μόνο που απαιτεί είναι τις φόρμες σου και ένα στρώμα.

Προειδοποίηση: κάθε μία από τις παρακάτω ασκήσεις θα κάνει τους κοιλιακούς σου να θέλουν να κλάψουν εκτός από το τελευταίο που θα βάλει φωτιά στους γλουτούς. Ίσως ησυχάσεις όμως όταν σε πληροφορήσουμε πως διαρκεί μόνο 11 με 12 λεπτά και μετά το μαρτύριο τελειώνει, εκτός και αν θέλεις να το επαναλάβεις για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

1. Σανίδα στους αγκώνες

Το σώμα σου πρέπει να σχηματίζει μία ίσια γραμμή, από το κεφάλι εώς τα πόδια σου και το στήθος να ευθυγραμμίζεται με τους αγκώνες. Κράτησε την θέση σου για 30 δευτερόλεπτα.

2. Σανίδα με τεντωμένα χέρια


Χωρίς να κάνεις παύση από την μία άσκηση στην άλλη, τέντωσε τα χέρια και κράτησε την καινούρια θέση για 30 δευτερόλεπτα.

3. Πλάγια σανίδα στους αγκόνες

Στηρίξου στον αγκώνα του ενός χεριού και τέντωσε το άλλο πάνω από το κεφάλι σου προς το ταβάνι. Με την βοήθεια των γοφών σου, μετακίνησε το δεξί πόδι πάνω από το αριστερό. Κρατήσου για 15 δευτερόλεπτα και μετά άλλαξε πλευρά.

4. Πλάγια σανίδα στους αγκώνες και κοιλιακοί

Στην ίδια θέση, κάνε τον αγκώνα του χεριού που βλέπει το ταβάνι να ακουμπήσει το γόνατό σου. Επανάλαβε την ίδια κίνηση για 5 φορές από κάθε μεριά.

5. Σανίδα στους αγκώνες με ανασήκωμα των άκρων

Ενώ κάνεις σανίδα, ανασήκωσε το δεξί χέρι και μετά το αριστερό. Στην συνέχεια κάνε το ίδιο με το κάθε ένα από τα πόδια σου και συνέχισε για 15 δευτερόλεπτα.

6. Σανίδα "rocking hands"

Ξεκίνησε κάνοντας σανίδα με τεντωμένα χέρια και στην συνέχεια φέρε ολόκληρο το σώμα σου πιο μπροστά μέχρι οι ώμοι σου να ξεπερνούν τα δάχτυλά σου και μετά επέστρεψε στην αρχική στάση. Συνέχισε για 15 λεπτά.

7. Mountain climbers

Ενώ είσαι σε θέση σανίδας στους αγκώνες, φέρε το αριστερό γόνατο στον αριστερό αγκώνα και στην συνέχεια το δεξί. Κάντο για πέντε φορές σε κάθε μεριά.

8. Κοιλιακοί

Ξάπλωσε ανάσκελα και κάνε 20 απλούς κοιλιακούς.

9. Κοιλιακοί "ποδήλατο"

Φέρε τα γόνατά σου σε στάση ορθής γωνίας και γυρνώντας τον κορμό σου κάνε τον δεξί αγκώνα να αγγίξει το αριστερό γόνατο και αντίστροφα. Συνέχισε για 30 δευτερόλεπτα.

10. Άγγιγμα των δαχτύλων

Τέντωσε τα πόδια σου με τις πατούσες να ευθυγραμμίζονται με τους γοφούς και στην συνέχεια προσπάθησε να ανασηκώσεις τον κορμό σου μέχρι τα ακουμπήσεις τα δάχτυλα των ποδιών σου που ξαφνικά φαίνονται να είναι πολύ μακριά! Συνέχισε για 30 δευτερόλεπτα.

11. Jackknives

Είσαι σε καθιστή θέση κάνοντας κοιλιακούς χωρίς να αφήσεις τα πόδια σου να αγγίξουν το έδαφος. Αν θέλεις σκέψου ότι το έδαφος είναι λάβα. Συνέχισε για 15 επαναλήψεις.

12. Russian Twists

Aπό την ίδια θέση, γύρισε τον κορμό σου δεξιά και αριστερά μέχρι που τα χέρια σου να ακουμπάνε το πάτωμα. Άλλες δεκαπέντε επαναλήψεις.

13. Donkey Kicks

Κάθισε σε στάση "τραπεζάκι" δηλαδή στα τέσσερα και λύγισε το πόδι σου πριν το ανασηκώσεις έτσι ώστε η πατούσα να κοιτάει το ταβάνι. Μετά άρχισε να δίνεις κλωτσιές που μάλλον δεν θα σε δυσκολέψει γιατί σίγουρα θα έχεις νεύρα μέχρι τότε.

Σε περίπτωση που χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια, δες το παραπάνω βίντεο με μία απολύτως φυσιολογική κοπέλα που προσπαθεί να φέρει εις πέρας το πρόγραμμα και τελικά τα καταφέρνει. Παρόλο που αλλάξει λίγο την σειρά των ασκήσεων, θα μπορέσεις να πάρεις παράδειγμα από την τεχνική της και να δοκιμάσεις κι εσύ την τύχη σου.

TRYING KENDALL JENNER'S AB WORKOUT

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice