Απίθανο bazaar του Βασίλη Ζούλια

Παπούτσια, τσάντες από 50 ευρώ μέχρι 10/11

Μου έστειλε ένα μέιλ χθες ο Βασίλης για ένα bazaar που ετοιμάζει και καθώς διάβαζα τις τιμές που έχει σκοπό να βάλει στα προιόντα του μου φάνηκαν τόσο εξωφρενικά χαμηλές που σήμερα πρωί πρωί πέρασα από το μαγαζί του.

Ήταν εκεί ο ίδιος, στο πάντα υπέροχο κατάστημα της οδού Ακαδημίας 4, ήρεμος και γαλήνιος με εκείνο το μόνιμα φορεμένο χαμογελάκι κάτω απ το μουστάκι (που δεν έχει!). Έκανα μια μικρή βόλτα στο μαγαζί, είδα live όλα τα υπέροχα και άψογα εκτελεσμένα ρούχα και αξεσουάρ του χειμώνα που έρχεται, μια νεαρή κοπέλα με ωραίο μπαλούν φίφτις φουστανάκι έκανε πρόβα σε ένα καθρέφτη, κάποιες κυρίες είχαν κολλήσει στις τσάντες του.

Κατεβαίνοντας όμως την μικρή στενή γκρι σκάλα έφτασα στο υπογειάκι, εκεί που με περίμεναν (και περιμένουν και εσάς) οι ευκαιριάρες. Όπως το ακούτε!

Απίθανο bazaar του Βασίλη Ζούλια

Απίθανο bazaar του Βασίλη Ζούλια

Απίθανο bazaar του Βασίλη Ζούλια

Υπέροχα φουστάνια από χρωματιστούς ταφτάδες και μεταξωτά σε τιμές από 100 έως 250 ευρώ το ακριβότερο. Παπούτσια δερμάτινα, νυφικά, υφασμάτινα, γόβες, πεδιλάκια, εξώφτερνα, καρό, πουά, σε ότι χρώμα και ύψος τα θέλεις από 50 έως 100 ευρώ. Κι αυτές οι εξωφρενικές τσάντες του χρωματιστές ή ασπρόμαυρες από 50 έως 250 ευρώ. Είδα ακόμα κοσμήματα του μόνιμου συνεργάτη του Περικλή Κονδυλάτου από 20 έως 80 ευρώ το κομμάτι

Και φυσικά υπάρχουν και επιλεκτικά show pieces (model size only, δηλαδή για κοπέλες με αναλογίες μοντέλου) που αρχίζουν από 300 ευρώ

Αν έχεις όνειρο να αποκτήσεις έστω ένα κομμάτι by Vassilis Emmanuel Zoulias νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα σου. Άσε που είναι και μια τρομερή ευκαιρία για να κάνεις σε αγαπημένες σου φίλες δωράκια με πολύ στυλ μόνο με 50 ευρώ!

Γι αυτό σπεύσατε. Εγώ πάντως σας πληροφόρησα όσο πιο έγκαιρα μπορούσα. Οι φωτό που βλέπετε είναι από τις προθήκες του bazaar.

Απίθανο bazaar του Βασίλη ΖούλιαΑπίθανο bazaar του Βασίλη Ζούλια

Το Bazaar θα είναι ανοικτό ώρες καταστημάτων από 27/10 μέχρι 10/11

Vassilis Zoulias, Ακαδημίας 4, 2107225613 (απέναντι από το θέατρο Τζένη Καρέζη)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice