Στο Finch θα ανακαλύψεις τη δική σου μοναδική ομορφιά

Ο Σταύρος Λιάρος και οι συνεργάτες του ξέρουν πώς να σε μαγέψουν

Ο Finch (σπίνος) είναι ένα υπέροχο πτηνό που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη ομορφιά του και τα εντυπωσιακά χρώματά του. Δεν επέλεξε τυχαία λοιπόν αυτό το όνομα ο Σταύρος Λιάρος όταν οραματιζόταν ένα χώρο που θα εκφράζει την ομορφιά, θα υποστηρίζει τη διαφορετικότητα και θα απορρίπτει τον ρατσισμό και τον σεξισμό. Έτσι, γεννήθηκε στην καρδιά της Καλλιθέας, ένας πολυχώρος ομορφιάς με εξωτική διάθεση και glam πινελιές που ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει το προσωπικό του στιλ και να το ακολουθήσει. Η ομάδα του Finch αποτελείται από χαμογελαστούς ανθρώπους με πολύ ταλέντο και αστείρευτη έμπνευση, οι οποίοι έχουν στόχο να σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις την δική σου μοναδική ομορφιά και να την αναδείξεις. Από την κορυφή ως τα νύχια, στο Finch θα αναζωογονήσεις σώμα και... διάθεση!

happy-client.jpg

stavros-liaros.jpg
Ο Σταύρος Λιάρος

Όποια αλλαγή κι αν έχεις φανταστεί για τα μαλλιά σου, από την πιο απλή μέχρι την πιο extreme, οι color experts του Finch είναι τα κατάλληλα πρόσωπα για να τη συζητήσεις. Μαζί τους θα βρεις ακριβώς αυτό που θέλεις και σου ταιριάζει, έχοντας πάντα ως γνώμονα την υγεία των μαλλιών σου. Μια ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης ξεκινά από τη στιγμή που θα κάτσεις στην καρέκλα, με το γλύκισμα και τον καφέ που θα σου προσφέρουν και θα ολοκληρωθεί με ελαφρύ μασάζ κεφαλής την ώρα του λουσίματος. Αφέσου στα χέρια των επαγγελματιών και τα φιλικά προς τη φύση προϊόντα τους και απόλαυσε το τέλειο αποτέλεσμα. Ακολούθησε το finch στο Instagram, δες μερικές από τις ωραιότερες δουλειές τους και εμπνεύσου για τις δικές σου αλλαγές.

In a world of sparrows dare to be a Finch!Before and after one session hair color for  @katerina_tassopoulou using @milkshakehairofficial#finchsalon #hair #color #balayage #freehand #milk_shakehair #tecnique #fashion #new #trend #behindthecher

relax-kataraktis-loutires.jpg

manicur-penticiur-make-up.jpg

Ο παραδείσιος σπίνος εισέβαλε με τα χρώματά του στις παλέτες και τα μανό γεμίζοντάς τα με φανταστικές αποχρώσεις. Περιποίηση άκρων με εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια και μακιγιάζ που αναδεικνύει τα μοναδικά σου χαρακτηριστικά είναι οι υπηρεσίες που θα συμβάλλουν στην ανανέωσή σου. Στο κατάστημα θα βρεις επίσης νεοφερμένες collection με αξεσουάρ και κοσμήματα, επιλεγμένα από τον Σταύρο Λιάρο και τους συνεργάτες του, για να ολοκληρώσεις το στιλ σου. Φεύγοντας, μπορείς να αποκτήσεις όλα τα καλλυντικά ή προϊόντα περιποίησης που σου άρεσαν και να δημιουργήσεις ξανά το αγαπημένο σου finch look με επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

makeup.jpg

Μόνο για άντρες...

Ένας ξεχωριστός χώρος έχει δημιουργηθεί μέσα στο Finch, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των γυναικών, έτσι ώστε να έχουν και οι άντρες την προσωπική τους γωνιά περιποίησης. Ένα σύγχρονο barbershop, που όμως μοιάζει να έχει βγει από μια άλλη εποχή, είναι ο χώρος χαλάρωσης για κάθε άντρα.

barbershop.jpg

shave.jpg

Info: Λασκαρίδου 111, Καλλιθέα, 210 9533602, www.finch.gr, fb: FINCH by Stavros Liaros, Insta: finch_stavrosliaros

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice