madonna.jpg
INSTAGRAM/vogueitalia
Lifestyle

H Μαντόνα υπόσχεται νέο άλμπουμ στην ιταλική Vogue (εικόνες)

Στο τέλος του έτους

Η Μαντόνα φιλοξενείται στο τελευταίο τεύχος της ιταλικής Vogue με τα 60α της γενέθλια, να πλησιάζουν στις 16 Αυγούστου.

Η βασίλισσα της ποπ μιλά για τη νέα της ζωή στην Λισαβόνα αλλά και το πώς αυτό επηρέασε το επερχόμενο άλμπουμ της στα τέλη της χρονιάς. «Συνάντησα πολλούς πραγματικά καταπληκτικούς μουσικούς και κατέληξα να συνεργάζομαι με πολλούς από αυτούς στο νέο μου άλμπουμ. Η Λισαβόνα επηρέασε τη μουσική μου και τη δουλειά μου».

«Πώς δεν θα μπορούσε άλλωστε» δήλωσε σύμφωνα με το People. «Δεν αντιλαμβάνομαι πώς θα μπορούσα να είχα περάσει εκείνη τη χρονιά χωρίς να ενημερώνομαι από όλες αυτές τις εισροές πολιτισμού ».

Το νέο LP θα ακολουθήσει το «Rebel Heart» του 2015 ενώ τον Μάιο, η Μαντόνα ανάρτησε μία εικόνα που φαινόταν να είναι εξώφυλλο για ένα project που φέρει τον τίτλο «Beautiful Game».

Η τραγουδίστρια μετακόμισε πρόσφατα στη Λισαβόνα, ώστε ο 12χρονος γιος της, ο Ντέιβιντ Μπάντα να κυνηγήσει το όνειρό του και να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Για το εξώφυλλο του Vogue Italia φωτογραφήθηκε από τον Μερτ Άτλας και στη συνέντευξή της μιλά επίσης για τη νέα της ζωή στην πορτογαλική πρωτεύουσα, για τα παιδιά της, το πάθος της για μουσική, τα άλογα και τη φιλανθρωπία της για την αύξηση του Μαλάουι.

Ο Άτλας δημοσίευσε εικόνες από τα παρασκήνια της φωτογράφησης στο Instagram του, στις οποίες είναι μαζί με τις κόρες της, οι οποίες φορούν μακριά λευκά φορέματα και στέμματα από άνθη στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας που έχει αγοράσει.

 

 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice