5 apps που μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε selfie σε επαγγελματική

Χαμογελάστε!

Υπάρχουν αμέτρητες εφαρμογές που μπορούν να μετατρέψουν το κινητό σου σε οτιδήποτε φανταστείς, οπότε δεν είναι ακριβώς σοκαριστικό που υπάρχουν εφαρμογές ικανές να μετατρέψουν τη selfie σου σε οτιδήποτε φανταστείς! Με τις makeover εφαρμογές μπορείς να δοκιμάσεις νέα κουρέματα, χτενίσματα ή χρώματα στα μαλλιά σου, να δεις αν σου πηγαίνουν οι έντονες σκιές και τα τολμηρά κραγιόν και να εξαφανίσεις εκείνα τα ενοχλητικά σπυράκια που σε κάνουν να κρύβεσαι σε κάθε φωτογραφία. Για μένα στόχος είναι να παρουσιάσεις μια βελτιωμένη έκδοση του εαυτού σου όταν είσαι σε άσχημη μέρα ή κακοδιάθετη και όχι να μεταμορφωθείς σε κάποια άλλη αλλά γούστα είναι αυτά! Ξεχωρίσαμε αυτές τις πέντε εφαρμογές και σε παροτρύνουμε να τις κατεβάσεις και να πειραματιστείς με την ησυχία σου.

1. YOUCAM MAKEUP
Εδώ μπορείς να κάνεις contouring στο πρόσωπό σου, να αλλάξεις χρώμα ματιών και να βάλεις eyeliner. Έχει επίσης διάφορα σχήματα φρυδιών, αλλά οι επιλογές δεν είναι πολλές οπότε μπορεί να μοιάζεις λίγο με καρτούν. Το ρουζ και το κραγιόν όμως είναι αρκετά ρεαλιστικά οπότε δοκίμασέ τα άφοβα.

2. PERFECT365
Αυτή η εφαρμογή σου δίνει την επιλογή να δοκιμάσεις ένα makeover live όπου φαίνεται να προσθέτεις makeup το πρόσωπό σου σε πραγματικό χρόνο, ενώ μπορείς να δοκιμάσεις και διαφορετικά look σε μια φωτογραφία. Έχει επίσης πολλές κατηγορίες όπως «Καθημερινό», «Γκλάμουρ», «Άγριο» που έχεις εξαιρετικές επιλογές στα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις στο πρόσωπό σου. Τέλος, έχει μια λειτουργία που μπορείς να δοκιμάσεις εμφανίσεις από την ταινία «Ο Κυνηγός: Ο Πόλεμος του Χειμώνα»

3. MODIFACE
Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, οπότε μπορείς να εφαρμόσεις το makeup απόλυτα ομοιόμορφα με τα χαρακτηριστικά σου. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά χρώματα makeup ή χρώμα ματιών και να κάνεις σύγκριση της παλιάς με την νέα σου φωτογραφία δίπλα δίπλα. Μπορείς ακόμα να δοκιμάσεις μερικά από τα χαρακτηριστικά στιλ των αγαπημένων σου celebrities.

4. PHOTO EDITOR. YOU MAKEUP
Εδώ θα βρεις επιλογές makeup και για άντρες. Για την ακρίβεια, μερικά σχήματα φρυδιών, μουστάκι ή μούσια και χρώμα χειλιών. Για τις γυναίκες και εδώ οι επιλογές είναι αμέτρητες με ιδιαίτερη έμφαση στο ρουζ, τη σκιά ματιών και το κραγιόν που δείχνουν 100% αληθινά.

5. INSTANT CELEBRITY MAKEOVER
Όπως θα έχεις ήδη καταλάβει από το όνομα της εφαρμογής, μπορείς να κάνεις το ίδιο μακιγιάζ με την αγαπημένη σου σταρ. Αν θες να νιώσεις έτοιμη για το κόκκινο χαλί, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τα χαρακτηριστικά που σου προσφέρει αυτό το app.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice