Η 5χρονη Mia έχει τρελάνει το Instagram με τα πλούσια μαλλιά της

Μετράει ήδη 53 χιλιάδες ακόλουθους στο instagram και μια εμφάνιση στη βρετανική Vogue

Η Mia Aflalo είναι μόλις 5 ετών και αφήσει ήδη το στίγμα της στο κόσμο της μόδας και του ίντερνετ, χάρη στα φυσικά μακριά και υπέροχα μαλλιά της. Γεννημένη στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, η μικρή έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερους από 53 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram και έχει φιλοξενηθεί στη βρετανική Vogue.

bchuimpg7gm-png_700.jpg

bd0hxlearrm-png_700.jpg

Και ενώ τόση επιτυχία θα μπορούσε να την μετατρέψει σε ντίβα, ο κομμωτής της Sagi Dahari δήλωσε στη Daily Mail ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. «Η "πριγκίπισσα" Mia δεν παραπονιέται και δεν γκρινιάζει ποτέ. Αντίθετα, περιμένει υπομονετικά και χαμογελάει σε όλους».

bgvoqcwn-ul-png_700.jpg

bfv8spza65y-png_700.jpg

Όπως ήταν αναμενόμενο, εκτός από πολλούς θαυμαστές, η Mia έχει και πολλούς που σχολιάζουν αρνητικά τη στάση των γονιών της και κατακρίνουν την επιλογή τους να την εκθέσουν σε τόση δημοσιότητα από αυτή την ηλικία. Μάλιστα κάποιος έγραψε «δεν είναι μόνο οι φίλοι που θέλεις να εντυπωσιάσεις στο instagram, υπάρχουν κακοί άνθρωποι παντού. Βάζεις σε κίνδυνο τη ζωή της καθώς και την τωρινή και μελλοντική της ψυχική υγεία».

biolpguhx2u-png_700.jpg

bchumoqawhl-png_700.jpg

Κάποιοι πάλι υπερασπίστηκαν τους γονείς και απάντησαν στα επικριτικά σχόλια, κάπως έτσι: «δε νομίζω ότι αυτό το παιδί ενδιαφέρεται πως φαίνεται σε μερικούς άσχετους τύπους στο ίντερνετ. Πιο πολύ την ενδιαφέρει να δείχνει όμορφη και με αυτοπεποίθηση, όπως είναι!»

blnkftxbygv-png_700.jpg

? hair: @sagidahary ⭐️

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice