Ζήσε με το LOOK

Σας χαρίζουμε 120 ΔΩΡΑ

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

SHISEIDO SET ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ «FUTURESOLUTIONLX PROTECTIVE CREAM» ΑΞΙΑΣ €344,91

Ένα σετ της κορυφαίας ιαπωνικής εταιρείας καλλυντικών μέσα σε ένα υπέροχο γιορτινό νεσεσέρ, που περιλαμβάνει τις κρέμες που κάθε γυναίκα θα ήθελε να αποκτήσει. Το σετ περιλαμβάνει: Ένα serum Future Solution LX Renewing των 30ml, έναν αφρό καθαρισμού replica Future Solution LX Extra Rich Cleansing Foam των 15ml και μία ελαφριά κρέμα replica Future Solution LX Concentrated Balancing Softener των 25ml.

n

To LOOK και η SHISEIDO χαρίζουν σε 2 από εσάς ένα σετ περιποίησης. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 18 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


VERA WANG ΑΡΩΜΑ «GLAM PRINCESS»

Γίνε πριγκίπισσα με τη δική σου γοητεία. Σπινθηροβόλο, προκλητικό και λαχταριστό, το θηλυκό αυτό άρωμα της Vera Wang είναι ένας συνδυασμός από κόκκινα μούρα, guava και αχλάδι. Περιέχει ακόμα νότες από άνθη πορτοκαλιάς, ορχιδέας, μελιού και βανίλιας, κεχριμπαριού κ.ά. Το καπάκι του παραμυθένιου μπουκαλιού κρέμονται κρυσταλλάκια αμέθυστου και ακουαμαρίνας. Σας χαρίζουμε το Edt Spray των 50ml.

n

To LOOK και η VERA WANG χαρίζουν σε 5 από εσάς ένα άρωμα. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 10 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


ΠΑΤΑΚΗΣ ΒΙΒΛΙΑ

Τώρα τις γιορτές, που έχετε χρόνο για διάβασμα, σας χαρίζουμε υπέροχα βιβλία. «Σπάνιες γαίες» της Σώτης Τριανταφύλλου, «Οι λέξεις και οι μάχες» του Ριχάρδου Σωμερίτη, «Οι δύο φίλοι» του Αλμπέρτο Μοράβια και «Επικίνδυνος έρωτας» της Samantha Young. Καλή ανάγνωση.

n

To LOOK και οι εκδ. ΠΑΤΑΚΗΣ χαρίζουν σε 4 από εσάς ένα βιβλίο. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 25 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


EYLURE BΛΕΦΑΡΙΔΕΣ «PRE GLUED 070»

Κάποτε φόρεσαν τις βλεφαρίδες της μάρκας η Λόρεν, η Μπέργκμαν και η Ντίτριχ. Σήμερα, η γνωστή εταιρεία καινοτομεί δημιουργώντας απίθανα σχέδια σε νέες βλεφαρίδες που ταιριάζουν σε κάθε τύπο γυναίκας. Εφαρμόζονται εύκολα, είναι φιλικές στην επαφή με τα μάτια και πανάλαφρες.

n

To LOOK και η EYLURE χαρίζουν σε 3 από εσάς ένα set βλεφαρίδες. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 16 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


APIVITA ΣΕΤ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

Το απόλυτο γυναικείο δώρο. Ένα εορταστικό σετ περιποίησης της επιδερμίδας που περιλαμβάνει: Μια κρέμα Aqua Vita 24ωρης ενυδάτωσης (50ml) για κανονικές-ξηρές επιδερμίδες με λυγαριά και μέλι, 1 μάσκα λάμψης και αναζωογόνησης (40ml) με ρόδι και μία ήπιας απολέπισης (40ml) με βερίκοκο και το προϊόν-σταρ της εταιρείας, ένα φυσικό ορό λάμψης (15ml) με μύρτιλο και βιταμίνη C.n

Το LOOK και η ΑPIVITA χαρίζουν σε 3 από εσάς από ένα σετ. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 35 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


OXETTE ΡΟΛΟΪ «NEW YORK»

Eμπνευσμένη από την κοσμοπολίτικη NY, η συλλογή είναι ιδανική για casual chic style. Υπερμεγέθης κάσα 46 mm στολισμένη με ζιργκόν, αδιάβροχο με 10 atm, από ατσάλι, αλλά και με ροζ ή κίτρινο επιχρύσωμα σε συνδυασμό με κρύσταλλα baguette, και ανάλαφρο λουράκι στην πιο ενδιαφέρουσα χρωματική παλέτα. Σας χαρίζουμε το ρολόι με το μπλε λουράκι αξίας €160-175.n

Το LOOK και η OXETTE (www.oxette.gr) χαρίζουν σε 1 από εσάς ένα ρολόϊ. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 38 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


ERRE DUE SET MAQUILLAGE

Μ’ αυτό το σετ μακιγιάζ δεν θα χρειαστείτε τίποτε άλλο για να λάμψετε στις γιορτινές σας εξόδους. Το σετ περιλαμβάνει μία πούδρα λάμψης για πρόσωπο και σώμα με μεταξένια υφή, μία λαμπερή σκιά ματιών, μία μάσκαρα Χcess 3D σχεδιασμένη ειδικά για να χωρίζει τις βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνει, ένα κρεμώδες lipstick και ένα βερνίκι νυχιών σε γλυκό κόκκινο χρώμα και τα δύο.n

To LOOK και η ERRE DUE χαρίζουν σε 3 από εσάς ένα σετ μακιγιάζ. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 12 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


BOBINO KEY CLIP

Τέλος στην καθημερινή ταλαιπωρία της έρευνας για τα κλειδιά μέσα στην τσάντα! Αυτό το μικρό κλιπ σχεδιάστηκε για να κουμπώνει σε κάποια άκρη ή τσέπη στο εσωτερικό οποιασδήποτε τσάντας, briefcase ή σακίδιου. Σε 6 χρώματα, για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας τσάντα.

n

To LOOK και το κατάστημα MAH JONG (Κανάρη 14, Κολωνάκι 210 3622860, www.mahjong-boutique.gr) χαρίζουν σε 6 από εσάς ένα κλιπ κλειδιών. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 6 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


BOBINO GLASSES CLIP

Πόσες φορές τη μέρα ψάχνετε τα γυαλιά σας μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ οδηγείτε. Για να τα έχετε πάντα εύκαιρα σας χαρίζουμε αυτό το μαγικό κλιπάκι που θα σας βοηθήσει να τα στερεώνετε σε εμφανές μέρος. Κυκλοφορεί σε 6 χρώματα για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

n

To LOOK και το κατάστημα MAH JONG (Κανάρη 14, Κολωνάκι, 210 3622860, www.mahjong-boutique.gr) χαρίζουν σε 6 από εσάς ένα κλιπ γυαλιών. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 7 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


THE BODY SHOP AΡΩΜΑ «WHITE MUSK SMOKY ROSE»

To αγνό musk είναι ένα ακαταμάχητο αφροδισιακό. Το απολαυστικό αυτό άρωμα είναι μια μείξη από περγαμόντο, ροζ πιπέρι και φραγκοστάφυλο με μια floral-musky καρδιά. Επιπλέον περιέχει γλυκόπικρο tobacco flower, black smoky rose και άνθη πορτοκαλιάς. Σας χαρίζουμε το Eau de Toilette των 30ml.n

To LOOK και η THE BODY SHOP χαρίζουν σε 2 από εσάς ένα άρωμα. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 2 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΒΙΒΛΙΑ

Χαρίζουμε υπέροχα βιβλία. Το «Μυστική λέσχη Ιουλιέτα» της Σάσα Γκρέι, μυθιστόρημα όπου η πρωταγωνίστρια βιώνει ένα ασυγκράτητο ξύπνημα σεξουαλικότητας και ερωτικού πάθους, και το best seller «Ιnferno» του Νταν Μπράουν, ένα συναρπαστικό θρίλερ που κόβει την ανάσα και διαβάζεται μονορούφι.n

To LOOK και οι εκδ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ χαρίζουν σε 6 από εσάς ένα βιβλίο. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 28 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


SHISEIDO SET ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ «IBUKI REFINING MOISTURIZER» ΑΞΙΑΣ €66,42

H νέα σειρά κρεμών Ibuki της κορυφαίας ιαπωνικής εταιρείας απευθύνεται σε νέες γυναίκες μέχρι 30 ετών και πρόκειται για μια σειρά περιποίησης προσώπου με κρέμες εξαιρετικών καινοτομιών και τεχνολογίας. Η κρέμα που σας προσφέρουμε μειώνει τους πόρους του δέρματος, απαλύνει την επιφάνεια και δίνει μια εξαιρετική ενυδάτωση όλη την ημέρα. Το σετ περιλαμβάνει: Mία κρέμα Ιbuki Refining Moisturizer στη συσκευασία των 75ml και ένα συλλεκτικό ρουζ Camelia Compact Limited edition των 6,5gr.

n

To LOOK και η SHISEIDO χαρίζουν σε 2 από εσάς ένα σετ περιποίησης. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 19 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


L’ OREAL PROFESSIONNEL MYTHIC OIL

Το «Μυθικό Λάδι» είναι ένα πολύτιμο έλαιο (συνδυασμός από έλαια αβοκάντο και σταφυλιού) που δεν ξηραίνει και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Μία μόνο σταγόνα αρκεί για να προσφέρει ένα μαγικό άγγιγμα με πολλαπλά οφέλη: λάμψη, λείανση, πειθαρχία, προστασία από φριζάρισμα και θρέψη. Σας χαρίζουμε τη συσκευασία των 125ml.n

To LOOK και η L’ OREAL PROFESSIONNEL χαρίζουν σε 5 από εσάς ένα Μythic Oil. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 9 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


QUIKSILVER ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΞΙΑΣ €50

Tα ξέρουμε, τα αγαπάμε, είναι τα αγαπημένα μας Quiksilver. Tα ρούχα της γνωστής εταιρείας φοριούνται το ίδιο ευχάριστα τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες. Γι’ αυτό σας χαρίζουμε μία δωροεπιταγή για να διαλέξετε μόνοι σας ό,τι σας αρέσει από το κατάστημα της φίρμας στο The Mall Athens (Ανδρ. Παπανδρέου 35, 1ος ροφος Μαρούσι, 210 6198381).

n

To LOOK και η SHOP&TRADE χαρίζουν σε 1 από εσάς μία δωροεπιταγή. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 20 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τo κατάστημα Quiksilver στο The Mall Athens (Ανδρ. Παπανδρέου 35, 1ος όροφος Μαρούσι, 210 6198381) με την επίδειξη ταυτότητας. H εξαργύρωση της δωροεπιταγής ισχύει μέχρι 30/1/2014. Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


MARTINI ROYALE COCΚTΑIL ROSATO

Υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με το νέο απολαυστικό Martini Royale Cocktail Rosato, τώρα και σε Ready to Serve. Απλά προσθέστε πάγο και παρέα!

n

To LOOK και η MARTINI χαρίζουν σε 6 από εσάς μία φιάλη. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 32 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


DIADERMINE ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ «YOUTH INFUSED»

Η νέα σειρά αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης χωρίς αισθητικές επεμβάσεις και ενέσεις, ενώ οι μικρο-εγχύσεις υαλουρανικού οξέος που περιέχει χαρίζουν μεγαλύτερη ελαστικότητα και αναζωογονούν το δέρμα. Το σετ περιλαμβάνει μία κρέμα ημέρας (50ml), μία κρέμα νύχτας (50ml) και μία κρέμα ματιών (15ml). Η σειρά είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από τα καταστήματα Hondos Center.n

Το LOOK και η DIADERMINE χαρίζουν σε 2 από εσάς από ένα σετ. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 42 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


MATRIX ΛΟΣΙΟΝ ΜΑΛΛΙΩΝ TOTAL RESULTS

Το ηλιανθέλαιο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικούς παράγοντες, είναι το κύριο χαρακτηριστικό που περιέχει αυτή η color care lotion Miracle treat 12. Προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά, ξεμπλέκει, τα προφυλάσσει από τη φθορά, τα μαλακώνει και χαρίζει άμεση λάμψη.

n

To LOOK και η MATRIX χαρίζουν σε 3 από εσάς μία λοσιόν. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 13 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΒΙΒΛΙΑ

Σας χαρίζουμε υπέροχα βιβλία. «Το κάλεσμα του Κούκου» του Ρόμπερτ Γκαλμπρέιθ, ένα κλασικό αστυνομικό μυθιστόρημα που στοιχιώνει το νου, και την «Τριλογία της Βικτόριας Μπέργμαν - Το δωμάτιο του Κακού» του Έρικ Αξλ Σουντ, ένα θρίλερ γύρω από την προδοσία και το κακό που αυτή μπορεί να προκαλέσει.n

To LOOK και οι εκδ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ χαρίζουν σε 6 από εσάς ένα βιβλίο. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 29 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


ANNICK GOUTAL ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΙ

Η μαγεία των εορτών γεμίζει το σπίτι χάρη στη μοναδική μυρωδιά κιτρώδων φρούτων, μανταρινιού και πορτοκαλιού από τη Βραζιλία, τη ζεστή και οξεία μυρωδιά σιβιριανού πεύκου αναμεμειγμένου με ρετσίνι. Το απόλυτο άρωμα των Χριστουγέννων σε ένα υπέροχο χειροποίητο αρωματικό κερί Noel Candle 175gr (45 ώρες καύσης) αξίας €48.n

To LOOK και το κατάστημα ΗΕΑVEN ON EARTH (Λεβίδου 16, Κηφισιά, 210 8081151) χαρίζουν σε 1 από εσάς το κερί. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 34 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


MOLTON BROWN ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΧΕΡΙΩΝ

Είναι γνωστό ότι πρόκειται για την κορυφαία εταιρεία αρωματικών από το Λονδίνο. Σας χαρίζουμε το σετ Frankincence & Allspice με άρωμα από πιπέρι Τζαμάικας, κέδρο και λιβάνι, που αφήνουν στα χέρια μια θερμή μυρωδιά. Το σετ περιλαμβάνει ένα hand wash των 300ml αξίας €20 και μία hand lotion των 300ml αξίας €24.n

To LOOK και το κατάστημα ΗΕΑVEN ON EARTH (Λεβίδου 16, Κηφισιά, 210 8081151) χαρίζουν σε 1 από εσάς το σετ. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 33 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


SUPERDRY ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΞΙΑΣ €50

Έχει φέτος τα πιο χαρούμενα πλεκτά και τα πιο φάνκι t-shirts και καρό πουκάμισα. Είναι ένα unisex brand γι’ αυτό και σας χαρίζουμε μία δωροεπιταγή για να διαλέξετε μόνοι σας ό,τι σας αρέσει από το κατάστημα της φίρμας στο The Mall Athens (Ανδρ. Παπανδρέου 35, 1ος όροφος Μαρούσι, 210 6199907).n

To LOOK και η SHOP&TRADE χαρίζουν σε 1 από εσάς μία δωροεπιταγή. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 21 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τo κατάστημα Superdry στο The Mall Athens (Ανδρ. Παπανδρέου 35, 1ος όροφος Μαρούσι, 210 6198381) με την επίδειξη ταυτότητας. Hεξαργύρωση της δωροεπιταγής ισχύει μέχρι 30/1/2014. Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


SCHWARZKOPF PROFESSIONAL ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ «ΒC REPAIR RESCUE DUO PACK»

Η σειρά αποτελείται από προϊόντα ιδανικά για όλους τους τύπους ταλαιπωρημένων μαλλιών που έχουν υποστεί τεχνικές επεξεργασίες (αποχρωματισμούς, περμανάντ κ.λπ.). Το σετ περιλαμβάνει: ένα επανορθωτικό σαμπουάν Bc Repair Rescue (250ml) για δυνατά και απαλά μαλλιά και μία μάσκα (200ml) που ενισχύει τη δομή τους και τους δίνει μια αστραφτερή λάμψη.n

Το LOOK και η SCHWARZKOPF PROFESSIONAL χαρίζουν σε 5 από εσάς από ένα σετ. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 40 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


BOUTARI ΠΑΚΕΤΟ ΚΡΑΣΙΩΝ «PINK KONG»

Είναι το νέο μίνι ροζέ της Οινοποιίας Μπουτάρη. Φοβερόζ και τρομερόζ, είναι η πιο cool παρέα στα πιο hot spots. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει ο Ping Kong, απόλαυσέ τον δροσερό. Χαρίζουμε το πακέτο των 6 φιαλών (187ml το καθένα) PinkKongWine.

n

Το LOOK και η ΒOUTARIS χαρίζουν σε 2 από εσάς από ένα πακέτο. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 37 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται € 1,23 με ΦΠΑ.


THE BODY SHOP AΡΩΜΑ «CHOCOMANIA»

Μια κρύα γιορτινή βραδιά ψεκάστε το δέρμα σας με άρωμα σοκολάτας. To Chocomania είναι ένα ακαταμάχητα ζεστό και σοκολατένιο άρωμα που θα λατρέψετε. Περιέχει οργανική αλκοόλη που φτιάχνεται από ζαχαροκάλαμα και ζεστές νότες βελούδινης σοκολάτας από άνθος και πούδρα κακάο, για να χαρίσουν στο δέρμα σας ένα υπέροχο αισθησιασμό. Σας χαρίζουμε το Eau de Toilette των 30ml.

n

To LOOK και η THE BODY SHOP χαρίζουν σε 2 από εσάς ένα άρωμα. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 1 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


FΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ «YOGHURT VANILLA HONEY»

Η ελαφριά κρεμώδης φόρμουλά του με πρωτεΐνη γιαουρτιού διατηρεί τη φυσική ισσοροπία της επιδερμίδας, προστατεύοντάς την από την ξηρότητα. Εμπλουτισμένο και με μέλι, προσφέρει στο δέρμα σας μια τρυφερή αίσθηση απαλότητας. Το δέρμα σας θα μείνει απαλό με ένα ελαφρύ άρωμα βανίλιας. Σας χαρίζουμε τη συσκευασία των 750ml.n

Το LOOK και η FA χαρίζουν σε 5 από εσάς από ένα αφρόλουτρο. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 46 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΒΙΒΛΙΑ

Τώρα τις γιορτές, που έχετε χρόνο για διάβασμα, σας χαρίζουμε πέντε από τα πιο ωραία βιβλία της σεζόν. «Άγρια Ακρόπολη» του Νίκου Μάντη, «Και τα ψάρια τραγουδούν» του Χάλντορ Λάξνες, «Ο διαβολικός λοχαγός Μπερτράν» του Αλεξάντρ Σκορομπογκάτοφ, το «Μη μ’ αφήσεις να χαθώ» του Παύλου Κάγιου και «Ο φωταγωγός» του Ζοζέ Σαράμαγκου. Καλή ανάγνωση.n

To LOOK και οι εκδ. ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ χαρίζουν σε 5 από εσάς ένα βιβλίο. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 24 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


ALEEMA ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Στη νέα boho chic συλλογή κοσμημάτων της Aleema η αίσθηση του «παλιού» συναντά το μοντέρνο και δημιουργεί κοσμήματα διαχρονικής αισθητικής. Στην αποκλειστικά χειροποίητη συλλογή μπορείτε να βρείτε δαχτυλίδια, βραχιόλια, σκουλαρίκια και κολιέ από ορύχαλκο και ασήμι 925° επιχρυσωμένο με ημιπολύτιμες πέτρες.  n

To LOOK και η ALEEMA (Προαιρεσίου 12, Αθήνα, 215 5409731) χαρίζουν σε 4 από εσάς ένα κολιέ. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 23 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


VILLAGE «ΤΗΕ ΗΟΒΒΙΤ ENA ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΤΑΞΙΔΙ» ΚΑΣΕΤΙΝΑ 5 DISC BLU-RAY

Aπό το σκηνοθέτη της Τριλογίας «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών», η πολυτελής συσκευασία των 5 disc Βlu-ray 3D™ Extended Edition περιλαμβάνει την extended edition της ταινίας σε 2D& 3D, καθώς και ακυκλοφόρητο υλικό από τα γυρίσματα, ώρες έξτρα υλικού με μια ματιά σε βάθος στην παραγωγή και σχολιασμό από τους δημιουργούς.n

To LOOK και η VILLAGE HOME ENTERTAINMENT χαρίζουν σε 1 από εσάς την κασετίνα. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 27 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


SCHWARZKOPF «PALETTE HAIRSPRAY FLEXIBLE COLOR»

Χάρη στην προηγμένη φόρμουλα που διαθέτει αυτό το σπρέι της Palette για βαμμένα μαλλιά, προσφέρει προστασία χρώματος και ελαστικότητα, εξασφαλίζοντας ιδανικό κράτημα μεγάλης διάρκειας και φυσική κίνηση, ενώ προστατεύει το χρώμα από το ξεθώριασμα με το UV φίλτρο. Σας χαρίζουμε τη συσκευασία των 250ml.n

Το LOOK και η SCHWARZKOPF χαρίζουν σε 10 από εσάς από ένα σπρέι μαλλιών. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 45 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


REDKEN ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ COLOR EXTEND MAGNETICS

Μάσκα για μοναδική προστασία του χρώματος, που χαρίζει παράλληλα εντατική περιποίηση στα βαμμένα μαλλιά. Η νέα βελτιωμένη σύνθεση έχει μοναδικό άρωμα και αποτέλεσμα. Χρησιμοποιείται σε νωπά μαλλιά. Σας χαρίζουμε τη συσκευασία των 250ml.

n

To LOOK και η REDKEN χαρίζουν σε 3 από εσάς μία μάσκα. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 14 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


ΠΑΤΑΚΗΣ ΒΙΒΛΙΑ

Τώρα τις γιορτές, που έχετε χρόνο για διάβασμα, σας χαρίζουμε πέντε υπέροχα βιβλία. «Ο ναύτης» του Θεόδωρου Γρηγοριάδη, «Η Οδύσσεια» του Jean-Pierre Vernant και «66 μαθήματα καθημερινής σοφίας» του Έρμαν Έσσε. Καλή ανάγνωση.n

To LOOK και οι εκδ. ΠΑΤΑΚΗΣ χαρίζουν σε 3 από εσάς ένα βιβλίο. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 26 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


SCHWARZKOPF PROFESSIONAL ΣΕΤ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ «3DMEN DUO PACK»

Η σειρά «3dmension Care & Style» είναι ειδικά σχεδιασμένη για τα ανδρικά μαλλιά και κάθε προϊόν ακολουθεί τις αρχές τριχολογίας. Το σετ περιλαμβάνει: Ένα Hair & Body σαμπουάν (250ml) με πλούσιο αφρό και ισορροπημένο PH και μία κρέμα-κερί (100ml) που χαρίζει φυσικά λαμπερό αποτέλεσμα.n

Το LOOK και η SCHWARZKOPF PROFESSIONAL χαρίζουν σε 5 από εσάς από ένα σετ. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 39 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


NIVEA ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Η απίστευτη κασετίνα δώρου από τη Nivea που σας χαρίζουμε περιέχει: έναν αφρό ξυρίσματος 200ml, τη κλασική κρέμα Nivea στο κουτί των 150ml, ένα αποσμητικό Roll on stress protect των 50ml, ένα ανδρικό αποσμητικό σε σπρέι Stress protect των 150ml, ένα conditioner σώματος για μέσα στο ντους των 250ml, ένα κρεμώδες αφρόλουτρο Welcome sunshine σε μέγεθος-γίγας των 750ml και μία ενυδατική κρέμα προσώπου BB των 50 ml.n

To LOOK και η ΝΙVEA χαρίζουν σε 1 από εσάς μία κασετίνα. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 30 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


PUBLIC ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ «PC HEADSETS SONY310DP»

Τα εξελιγμένα ακουστικά υπολογιστή πολλαπλών χρήσεων προσφέρουν άνεση μεγάλης διάρκειας! Με το κομψό ενσωματωμένο μικρόφωνο, τα 310DP μετατρέπονται σε ακουστικά για τηλεφωνικές κλήσεις μέσω διαδικτύου. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τα με συσκευή αναπαραγωγής MP3 απλά ως ακουστικά. Συνδέονται με οποιαδήποτε πηγή ήχου (βλέπε Walkman), αλλά παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα ομιλίας καθώς έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο. Σας χαρίζουμε τα ροζ!

n

Το LOOK και τα PUBLIC χαρίζουν σε 3 από εσάς ένα headset. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 47 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ THE COMPLETE COLLECTION

Με αφορμή το πρόσφατο άλμπουμ του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Η αγάπη δυναμώνει» κυκλοφορεί και μια πολυτελής συλλεκτική έκδοση που περιέχει και τα 8 studio άλμπουμ του δημοφιλούς συνθέτη και τραγουδιστή, δηλαδή ολόκληρη τη δισκογραφία του! Μια καλλιτεχνική πορεία 10 ετών με δεκάδες επιτυχίες, σε ένα οκταπλό cd σε πολυτελή συσκευασία.n

To LOOK και η COBALT MUSIC χαρίζουν σε 1 από εσάς το οκταπλό cd. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 22 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


DIADERMINE ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ «HIGH TOLERANCE»

Η νέα σειρά με ροδόνερο είναι ιδανική για ευαίσθητα και ευπαθή δέρματα, ηρεμεί και προστατεύει το δέρμα. Το σετ περιλαμβάνει: μία ενυδατική κρέμα ημέρας (ηλικίες 30-50) μία ενυδατική κρέμα νύχτας (ηλικίες 30-50) ένα γαλάκτωμα καθαρισμού (για κάθε ηλικία) και ένα lift+body oil (για το σώμα). Η σειρά είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από τα καταστήματα Hondos Center.n

Το LOOK και η DIADERMINE χαρίζουν σε 1 από εσάς ένα σετ. Στείλτε SMS: ΑVP (κενό) 43 και ονοματεπώνυμο στο 54121 μέχρι 15/1 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). Κάθε μήνυμα χρεώνεται € 1,23 με ΦΠΑ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice