Ανακαλύψαμε το Magic Box του Κωνσταντίνου Ρήγου

Ανακαλύψαμε το Magic Box του Κωνσταντίνου Ρήγου

Διάσημοι καλεσμένοι, ιδιαίτερα αντικείμενα, ένας μαγικός κόσμος
  • A-
  • A+
Κάθε εβδομάδα, ο Κωνσταντίνος Ρήγος υποδέχεται έναν καλεσμένο στο concept showroom του Golden Hall και επιλέγουν μαζί το μαγικό προϊόν της εβδομάδας.

Το φουτουριστικό concept showroom επιστρέφει στο ισόγειο του Golden Hall με το Magic Box του curator Κωνσταντίνου Ρήγου. Ο καταξιωμένος χορογράφος, σκηνοθέτης και εικαστικός καλλιτέχνης, καλλιτεχνικός διευθυντής του χοροθεάτρου Οκτάνα και διευθυντής του μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, αντλεί έμπνευση από το κλασικό μουσικό κουτί με τη φιγούρα της μπαλαρίνας που περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό της και παρουσιάζει μαγικά αντικείμενα, ήχους και αισθήσεις που άπτονται της καθημερινότητας, αλλά μας κάνουν ταυτόχρονα να ξεφεύγουμε από αυτήν.

_mal8902.jpg

Το “Magic Box” του Κωνσταντίνου Ρήγου περιλαμβάνει αντικείμενα που αποπνέουν μαγεία στην καθημερινότητα, ενώ συνοδεύονται από τους κατάλληλους ήχους, ενεργοποιώντας τις αισθήσεις.

_mal8886.jpg

To Utopia @ Golden Hall μεταμορφώθηκε σε “Magic Box”! Ένα curation του Κωνσταντίνου Ρήγου, στο ισόγειο του Golden Hall.

Το concept του εκφράζει την προσωπική του Ουτοπία, που δεν είναι άλλη από την ανάγκη για περισσότερη μαγεία γύρω μας. Έτσι σχεδίασε το Μαγικό Κουτί, όπου βρίσκει κανείς elements από την παιδική μας ηλικία και τον κόσμο του παραμυθιού. Μία εντυπωσιακή μπαλαρίνα στροβιλίζεται στην οροφή, παραμορφωτικοί καθρέφτες δείχνουν μία άλλη πραγματικότητα και μία σειρά από αντικείμενα αποπνέουν μαγεία... Τα items που επέλεξε ο ίδιος, αντανακλούν το κάθε ένα και κάτι ξεχωριστό για τη δική του Ουτοπία και ο ίδιος εξυφαίνει την ιστορία τους μέσα στο showroom με μοναδικό τρόπο.

_mal9137.jpg

Ανακαλύψτε τη μαγεία στην καθημερινότητα, μέσα από το “Magic Box” του Κωνσταντίνου Ρήγου στο Utopia @ Golden Hall, μέχρι αρχές Νοεμβρίου.

_mal9133.jpg

Η μοναδική σκηνογραφία και τα επιλεγμένα αντικείμενα του χώρου δημιουργούν ένα συναρπαστικό “Μαγικό Κουτί” στο ισόγειο του Golden Hall.

Κάθε εβδομάδα, ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα υποδέχεται από έναν καλεσμένο για ένα Magic Talk, με τον οποίο θα επιλέγουν μαζί το μαγικό προϊόν της εβδομάδας. Upcoming guests στο Magic Box του Κωνσταντίνου Ρήγου: Τζένη Θεωνά, Ορφέας Αυγουστίδης και άλλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα.

_mal8920.jpg

Παντού στο “Magic Box” θα βρείτε στοιχεία & λεπτομέρειες από την παιδική μας ηλικία και τον κόσμο του παραμυθιού.

_mal9052.jpg

Όλα τα items του Utopia αφηγούνται την ιστορία του και είναι επιλογές του curator Κωνσταντίνου Ρήγου. Τα items μπορείτε να τα αγοράσετε από τα καταστήματα του Golden Hall και επιστρέφοντας στο Utopia με την απόδειξη να πάρετε δώρο τη συλλεκτική τσάντα Uto

_mal9189.jpg

O curator του Magic Box Κωνσταντίνος Ρήγος

Από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Νοεμβρίου, άνοιξε το Magic Box του Κωνσταντίνου Ρήγου στο Utopia @ Golden Hall και ανακάλυψε τη μαγεία που κρύβεις μέσα σου. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για όλα τα τελευταία νέα του Utopia Magic Box @ Golden Hall, επισκεφτείτε το www.goldenutopia.gr

#MagicAgain #MyMagicBox #RigosK #MagicEverywhere #MagicHour #MagicMoment #GoldenUtopia #MyGoldenHall

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτη, Στεφανίδου, Κοσιώνη: Τρεις γυναίκες, ένα φόρεμα
Η Lancôme παρουσίασε το νέο άρωμα Idôle και όλη η ελληνική showbiz ήταν εκεί
Back to top