calendarmain.jpg
© Tiffany & Co
Lifestyle

Το Tiffany’s κυκλοφορεί το πρώτο του χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο

Και είναι όσο όμορφο όσο φαντάζεσαι

To πιο διάσημο κοσμηματοπωλείο του κόσμου, το Tiffany’s, κυκλοφορεί για πρώτη φορά ημερολόγιο για τα χριστούγεννα

Το πιο γνωστό κοσμηματοπωλείο του κόσμου, το Tiffany’s, προσκαλεί τους πελάτες του να διακοσμήσουν το φετινό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια σχεδιασμένα από εκείνους. Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, η luxury jewelry επιχείρηση θα κυκλοφορήσει χριστουγεννιάτικο κατάλογο, ο οποίος θα περιέχει 12 μοναδικά κομμάτια με την γνωστή υπογραφή Tiffany & Co. Θα υπάρχουν τα πάντα από ένα πολυτελές ημερολόγιο μέχρι και custom-made μοτοσυκλέτες.

calendar.jpg

«Φέτος τα Χριστούγεννα θελήσαμε να κάνουμε έκπληξη στους πελάτες μας με νέους τρόπους, παρουσιάζοντας αντικείμενα και εμπειρίες που θα τους αφήσουν άφωνους. Εκτός από νέα σχέδια και κολεξιόν, έχουμε 12 δώρα που αντιπροσωπεύουν την δεξιοτεχνία και την αξεπέραστη ποιότητα που χαρακτηρίζει το brand μας» είχε να δηλώσει ο Reed Krakoff, επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος.

advent-calendar-comp1-1571412232.gif

Ανάμεσα στα 12 αντικείμενα λοιπόν υπάρχει και ένα γαλάζιο χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο, το οποίο ξεπερνάει το ένα μέτρο σε ύψος και είναι σχεδιασμένο ώστε να θυμίζει το Τiffany’s που βρίσκεται στο Fifth Avenue της Νέας Υόρκης. Το ημερολόγιο περιέχει 24 κουτάκια (ένα για κάθε μέρα πριν τα Χριστούγεννα) με εντυπωσιακά δώρα, όπως ασημένια φλιτζανάκια και βραχιόλια. Οι τιμές του ξεκινάνε από 112,000 δολάρια. Ίσως δυσκολευτεί λίγο φέτος ο Άγιος Βασίλης.

Μπορείς να δεις την υπόλοιπη παραμυθένια (και ακριβή) συλλογή στην επίσημη ιστοσελίδα

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice