Νορθ Γουέστ  - Kάνιε Γουέστ - «Yeezy Season 8»
Νορθ Γουέστ - Kάνιε Γουέστ - «Yeezy Season 8» © instagram
Lifestyle

Η φωνή της Νορθ έκλεψε τις καρδιές στην κολεξιόν του Κάνιε Γουέστ

Η 6χρονη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του διάσημου ράπερ έλαμψε στη σκηνή

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ενώ τα μοντέλα έκαναν το τελευταίο πέρασμά τους στο show «Yeezy Season 8» του Κάνιε Γουέστ, η Νορθ «έκλεψε» το μικρόφωνο και την παράσταση.

 Ήταν η σταρ της βραδιάς. Η Νορθ Γουέστ (North West), η μόλις έξι χρόχων κόρη του Κάνιε και της Κιμ Καρντάσιαν, πήρε το μικρόφωνο για να κλείσει το show «Yeezy Season 8» του ράπερ και σχεδιαστή μόδας πατέρα της.

Παρίσι -  «Yeezy Season 8»
Παρίσι - «Yeezy Season 8» © Pierre Suu/Getty Images / ideal images

Παρήλασαν φουσκωτά μπουφάν, crop tops, γούνινα παντελόνια καμπάνα και χνουδωτά παπούτσια, έτοιμα να αντιμετωπίσουν τον πιο βαρύ χειμώνα. Ωστόσο, αυτό που κράτησαν στη μνήμη τους οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι στο show, στο Παρίσι, ήταν το μουσικό παιδί-θαύμα, η Miss North West.

Παρίσι -  «Yeezy Season 8»
© Pierre Suu/Getty Images / ideal images

H Νορθ, όλο εμπιστοσύνη στον εαυτό της, πήρε υπό τον έλεγχό της τη σκηνή και, ενώ τα μοντέλα έκαναν το τελευταίο πέρασμά τους, ρίφαρε το «What I Do» της 4χρονης μουσικού ZaZa.

Ο Κάνιε έκανε κάποιες σύντομες εμφανίσεις, χορεύοντας και τραγουδώντας, αλλά αυτό που πήραν μαζί τους φεύγοντας οι παριστάμενοι ήταν η φωνή της Νορθ να τραγουδά «Yeah. Yeah. Yeah. Yeah. Cool. Cute. Yeah. Yeah. … What are those!»

North West Make Rap Debut in Paris at Kanye West's Yeezy Fashion Show

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice