dora.jpg
Βιβλία στο κρεβάτι
Lifestyle

Καραντίνα: 5 δώρα που μπορείς να στείλεις στους αγαπημένους σου

Οικονομικές λύσεις που δείχνουν ότι τους σκέφτεσαι

Μένουμε Σπίτι αλλά στέλνουμε δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα

Μένουμε Σπίτι και γνωρίζουμε πως θα χρειαστεί λίγο ακόμα μέχρι να μπορέσουμε να δούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα από κοντά, απολαμβάνοντας την παρέα τους στον ίδιο χώρο. Παρόλο που οι ηλεκτρονικές συζητήσεις και οι βιντεοκλήσεις εξασφαλίζουν το ότι παραμένουμε σε επικοινωνία (ποιος άλλωστε μπορεί να ζήσει χωρίς τα άνοστα αστεία του κολλητού του και το εβδομαδιαίο κουτσομπολιό), υπάρχουν επιπλέον τρόποι να φτιάξουμε την διάθεση κάποιου που μας λείπει. Εδώ θα βρεις 5 ωραίες και οικονομικές ιδέες για πράγματα που μπορείς να στείλεις κατευθείαν στο σπίτι ενός φίλου, συγγενή ή της σχέσης σου που σίγουρα θα προκαλέσει χαμόγελα και τρυφερά συναισθήματα. Η ζωή είναι μικρή, ας αγαπηθούμε!


Μία playlist

high_fidelity.jpg
Σκηνή από την ταινία High Fidelity


Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείς όλες τις μουσικές σου γνώσεις. Άνοιξε το Spotify και φτιάξε μία επική playlist για τον φίλο ή την φίλη σου, γεμάτη από κομμάτια που σου θυμίζουν πιο ευτυχισμένες στιγμές. Συναρμολόγησέ την με νέους καλλιτέχνες που εκείνοι χρειάζεται να μάθούν ή με κομμάτια που και οι δύο λατρεύετε. Είναι μία δραστηριότητα που όχι μόνο θα τους κάνει χαρούμενους, αλλά θα σε κρατήσει απασχολημένο και δημιουργικό για αρκετή ώρα. Και σαν επιπλέον μπόνους δεν κοστίζει και τίποτα.

Το αγαπημένο τους φαγητό
pitsa.jpg
Πίτσα στο τραπέζι

Δεν είναι εφικτό να επισκεφτούμε τα υπέροχα εστιατόρια και street food joints της Αθήνας, όμως για καλή μας τύχη υπάρχουν πάρα πολλές επιχειρήσεις που συνεχίζουν να λειτουργούν προσφέροντας τις νοστιμιές τους σε μορφή delivery. Τι πιο όμορφο λοιπόν από να τις στηρίξουμε όσο μπορούμε, ενώ κάνουμε και τους φίλους μας χαρούμενους; Παρήγγειλε μία πίτσα ή δύο κομμάτια λαχταριστού κέικ ή ένα ακαταμάχητο brunch και δώσε την διεύθυνση των κολλητών σου. Θα σε λατρέψουν.


Mάσκες ομορφιάς και χαλάρωσης
maska.jpg
Μάσκα ομορφιάς

Ένα δώρο που μπορεί να απολαύσει ο καθένας, ανεξαρτήτως φύλου. Σε εποχές μεγάλου άγχους, είναι σημαντικό να προσέχουμε τον εαυτό μας και να τον περιποιούμαστε όσο χρειάζεται. Πόσο μάλλον τώρα που έχουμε και τόσο χρόνο μπροστά μας! Οι φίλοι σου θα σε ευγνωμονούν για το απαλό τους δέρμα και την ευεξία που ξαφνικά αισθάνονται. Θα βγούμε από την καραντίνα φρεσκότατοι.


Κάλτσες και παντόφλες
socks.jpg

Εφόσον κανένας μας δεν πηγαίνει πουθενά, τα παπούτσια έχουν για λίγο μπει στην άκρη τους ντουλάπας. Ευκαιρία λοιπόν να φορέσουμε χουχουλιάρικες παντόφλες και χρωματιστές κάλτσες μέσα στο σπίτι. Ψάξε στο διαδίκτυο και βρες τις πιο ωραίες και τις πιο φανταχτερές. Πάρε και για εσένα ένα ζευγάρι, ώστε να είσαι ασορτί με τον φίλο σου.

Ένα άλμπουμ με τις φωτογραφίες σας
almpoym.jpg
Άλμπουμ με φωτογραφίες

Είτε μπορείς να το φτιάξεις ο ίδιος (κάτι που θα πάρει περισσότερη ώρα και θα σου δώσει ένα πρότζεκτ), είτε να εμπιστευτείς μία από τις πάρα πολλές σελίδες του διαδικτύου που παίρνει τις digital φωτογραφίες σου και τις μετατρέπει σε όμορφα άλμπουμ. Μετά την καραντίνα θα φτιάξετε και τον επόμενο τόμο, με τις νέες σας περιπέτειες.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice