fysika_mallia_celebrities.jpg
Αriana Grande, Kevin Hart και Sarah Silverman με φυσικά μαλλιά
Lifestyle

Kαραντίνα: Οι celebrities μας δείχνουν τα φυσικά τους μαλλιά

Η Ariana Grande έχει μπούκλες;!

Ariana Grande, Kevin Hart, Vanessa Hudgens και άλλοι μας δείχνουν τα φυσικά μαλλιά τους στην καραντίνα

Ο κόσμος του διεθνούς entertainment αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία πρωτόγνωρη κρίση, με έναν μεγάλο αριθμό παραγωγών και νέων κυκλοφοριών να έχουν τοποθετηθεί σε παύση εξαιτίας της εξάπλωσης του COVID-19.

Ενώ λοιπόν οι διάσημες προσωπικότητες της μουσικής, τηλεόρασης και του κινηματογράφου μένουν στο σπίτι και συμμετέχουν στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, έχουν εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αφήνοντας για λίγο στην άκρη το ίσιωμα, βάψιμο, χτένισμα και κούρεμα των μαλλιών τους.

Αποτέλεσμα; Μία πολύ πιο φυσική και «ανθρώπινη» εμφάνιση, η οποία μας υπενθυμίζει πως κατά βάθος οι celebrities είναι σαν και εμάς, με περισσότερα χρήματα, δόξα, followers στο instagram και σπίτια. Ας δούμε πώς αντιμετωπίζουν τις τρίχες της κεφαλής τους μερικοί από αυτούς:

Η Ariana Grande αποχωρίστηκε για λίγο την ψηλή αλογοουρά-σήμα κατατεθέν της, αφαίρεσε τα extensions και ανέβασε μία selfie όπου δείχνει περήφανα τις φυσικές της μπούκλες. Ήξερε κανείς άλλος ότι η Ariana Grande έχει μπούκλες;!

H ηθοποιός Vanessa Hudgens επίσης αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το ισιωτικό και να αφήσει τα σγουρά μαλλιά της ελεύθερα. Μία απόφαση με την οποία φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, καθώς έχει ανεβάσει πάρα πολλές φωτογραφίες και βίντεο όπου τα επιδεικνύει.

 


O υπέροχος Kevin Hart δημοσιεύει κωμικά βίντεο για να ψυχαγωγήσει τους followers του στο instagram και όπως φαίνεται δεν έχει κανένα πρόβλημα να μας δείξει τα γκρίζα μαλλιά του. «Πάντα είχα πάρα πολλές γκρίζες τρίχες, απλώς τις έβαφα συνέχεια. Τώρα όμως που δεν δουλεύω είπα "fuck it"».


Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Sarah Silverman περιέγραψε τη ζωή στην καραντίνα, ενώ ταυτόχρονα και εκείνη μας έδειξε την γκρίζα ρίζα της. «Κλαίω, χορεύω, ανησυχώ για τους άρρωστους φίλους μου, κλαίω ακόμα περισσότερο, παίζω call of duty και λέω βλακείες στην κάμερα. Όπως και να 'χει, οι γκρίζες τρίχες είναι τέλειες».


H ηθοποιός Tamera Mowry επίσης καλωσόρισε τις γκρίζες τρίχες, δηλώνοντας πως είναι πέρα για πέρα εντάξει με το γεγονός ότι δεν μπορεί να βάψει τα μαλλιά της στην καραντίνα.


Λίγο διαφορετική η προσέγγιση της Pink, η οποία βαρέθηκε κάπως τα φυσικά της μαλλιά και αποφάσισε να τα αλλάξει τελείως μόνη της, αφού ήπιε αρκετό αλκοόλ. Συμβουλή: αν και ξεκαρδιστικό για τους υπόλοιπους, μην κάνεις το ίδιο! Ή αν είσαι αποφασισμένη να το κάνεις, παρά τις προειδοποιήσεις όλου το κόσμου, διάβασε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Και να είσαι νηφάλια.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice