Ο Robert Pattinson στο GQ
Ο ηθοποιός επιμελήθηκε όλη τη φωτογράφισή του για το περιοδικό © 2012 - Entertainment One
Lifestyle

Το εξώφυλλο του Robert Pattinson για το GQ μέσα από την καραντίνα

Τι τον τρομάζει περισσότερο τις μέρες της καραντίνας;

Ο Robert Pattinson φωτογραφίζεται για το GQ από την καραντίνα στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο

Τα πράγματα στις επαγγελματικές φωτογραφίσεις έχουν αλλάξει. Πια οι περισσότερες γίνονται μέσω βιντεοκλήσης, με τον πρωταγωνιστή τους να βάφεται, να ντύνεται και να φτιάχνει μαλλιά μόνος του και στη συνέχεια να καθοδηγείται, όσον αφορά τις πόζες, από κάποιον επαγγελματία φωτογράφο.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq) στις


Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, ο φωτογραφιζόμενος γίνεται και επιμελητής της φωτογράφισης. Αυτό συνέβη και με τον Robert Pattinson. Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό GQ, μέσα από την καραντίνα και φωτογράφησε τον εαυτό του σε διαφορετικά μέρη του σπιτιού -σε πολλές περιπτώσεις με ιδιαίτερα εκκεντρικό styling-, είτε χρησιμοποιώντας χρονοδιακόπτη στην κάμερά του, είτε βγάζοντας selfies στους καθρέφτες. Μία από αυτές τις selfies βλέπουμε και στο εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος Ιούνιος/Ιούλιος, με τον ηθοποιό να κοιτάει τον εαυτό του, κρατώντας την κάμερά του και φορώντας Dior.  

Η αυτοσχέδια φωτογράφιση του Pattinson έγινε από το Λονδίνο. Εκεί μένει σε ένα διαμέρισμα, το οποίο νοικιάζει για αυτόν η παραγωγή του «Batman». Τα γυρίσματα της ταινίας είχαν ξεκινήσει στη βρετανική πρωτεύουσα εδώ και κάποιους μήνες, με το ξέσπασμα του κορωνοϊού να τα σταματάει απότομα, όταν η παραγωγή βρισκόταν στο 25% της συνολικής της ολοκλήρωσης. Ο ηθοποιός μίλησε στη συνέντευξή του με τον Zach Baron για το πώς ο ίδιος και οι γνωστοί του βιώνουν την κατάσταση της καραντίνας, αλλά και για τη δυσκολία του να βρει δικαιολογία για να βγει έξω από το σπίτι.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq) στις


Τι δήλωσε ο Robert Pattinson στη συνέντευξή του με το GQ 

Για την αντιμετώπιση της καραντίνας: «Περνάω πολύ χρόνο με τον εαυτό μου, γιατί με κάποιον τρόπο πάντα πιέζεσαι να το κάνεις. Δεν νομίζω πως μπορώ να θυμηθώ πώς ήταν τα πράγματα πριν από αυτόν τον τρόπο ζωής. Απλά συνειδητοποιώ ότι όλοι είναι τόσο ευάλωτοι στην απομόνωση. Είναι αρκετά σοκαριστικό».  

Για τη δυσκολία του να βγει από το σπίτι: «Πήγα για τρέξιμο στο πάρκο σήμερα. Φοβάμαι τρομερά μη τυχόν και με συλλάβουν. Επιτρέπεται να τρέξεις εδώ γύρω. Ωστόσο, ο τρόμος που νιώθω αγγίζει υπερβολικά επίπεδα».  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq) στις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice