Germain Louvet - O Οίκος Dior προσφέρει online μαθήματα μπαλέτου
Germain Louvet - O Οίκος Dior προσφέρει online μαθήματα μπαλέτου © youtube / video
Lifestyle

Οίκος Dior: Online μαθήματα μπαλέτου από κορυφαίους χορευτές

Οι πιρουέτες και τα λυγίσματα θα πρέπει να είναι δεύτερη φύση έως το τέλος των μαθημάτων

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μεταξύ των διαδασκόντων, στη σειρά online μαθημάτων μπαλέτου από τον οίκο Dior, είναι ο πρώτος χορευτής του Μπαλέτου της Όπερας του Παρισιού Germain Louvet.

Ο οίκος Dior, μακροχρόνιος προμηθευτής πολυτελών αποδράσεων, μεταδίδει τώρα μέσω διαδικτύου μαθήματα χορού για να προσφέρει ευχάριστο διάλειμμα σε όσους παραμένουν στο σπίτι  στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας.

Διδάσκοντες στη σειρά μαθημάτων είναι ο πρώτος χορευτής του Μπαλέτου της Όπερας του Παρισιού Germain Louvet, ο χορογράφος του ίδιου Μπαλέτου Sébastien Bertaud και η πρίμα μπαλαρίνα και διευθύντρια της Εταιρείας Μπαλέτου της Όπερας της Ρώμης Ελεονόρα Αμπανιάτο.

Take a ballet lesson with principal dancer Germain Louvet

Οι πιρουέτες και τα λυγίσματα θα πρέπει να είναι δεύτερη φύση έως το τέλος των μαθημάτων.

Ο Κρίστιαν Ντιόρ, ο οποίος δημιούργησε τα κοστούμια για την περίφημη παράσταση του μπαλέτου Roland Petit «Treize Danses» υπεραγαπούσε τον χορό. «Ο Monsieur Dior ίδρυσε την εταιρεία του μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για να προσφέρει στους ανθρώπους ευτυχία και ομορφιά» δήλωσε στο Vogue η διευθύντρια δημιουργικού γαλλικού οίκου Μαρία Γκράτσια Κιούρι τον περασμένο μήνα. «Συνήθως μετά από έναν πόλεμο οι άνθρωποι θέλουν απόδραση».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice