madonna.jpg
Απόσπασμα από την εκπομπή The Late Late Show με τον David Letterman
Lifestyle

6 απίστευτα άβολες στιγμές από συνεντεύξεις διασήμων

Θα μπορούσαμε επίσης να πούμε ένα απλό yikes

Άβολες στιγμές από συνεντεύξεις celebrities όπως η Madonna και ο Tom Cruise

Παρά το γεγονός ότι εκπαιδεύονται στη σωστή παρουσίαση του εαυτού τους και δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο πώς πρέπει να συμπεριφερθούν κατά τη διάρκεια μίας live εκπομπής, αρκετές διάσημες προσωπικότητες έχουν κατά καιρούς ξεφύγει από τα όρια, προσφέροντας άβολες τηλεοπτικές στιγμές που έχουν μείνει στην ιστορία. Κινήσεις όπως το να βρίζεις on camera, να είσαι αγενής προς τον παρουσιαστή ή το κοινό και να αποχωρείς από το πλατό πριν τελειώσει η συνέντευξη είναι όλες επικίνδυνες για την καριέρα σου, όμως αρκετοί celebrities έχουν προβεί σε τουλάχιστον μία από τις τρεις (στην περίπτωση του Kanye West, και τις τρεις).

H Madonna στο The Late Late Show, 1994

MADONNA on LETTERMAN 1994 (Original Uncut Swearing) - Part 1

Mε το που μπαίνει στο στούντιο για να χαιρετήσει τον David Letterman, η Madonna του δίνει το χέρι της και μαζί ένα ζευγάρι εσώρουχα. Στη συνέχεια τον αποκαλεί ανώμαλο (αλλά με κωμικό τρόπο, καθώς οι δυο τους ήταν φίλοι) και του λέει να σταματήσει να τη ρωτάει συνέχεια για τη σεξουαλική της ζωή. Καπνίζει πούρα, γελάει ακατάπαυστα, μιλάει για την ερωτική της συνεύρεση με τον Tupac και γενικότερα δίνει ρεσιτάλ. Αν κανείς παρακολουθήσει ολόκληρο το απόσπασμα, ίσως οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως  ίσως δοκίμασε κάποιες ουσίες backstage πριν βγει στον αέρα.

H Drew Barrymore στο The Late Late Show, 1995

Drew Barrymore Flashes David Letterman - Real or Scripted?

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που η Drew αποφάσισε να ανέβει στην έδρα του David Letterman και να αρχίσει να χορεύει ερωτικά μπροστά στον (έντρομο) παρουσιαστή, ενώ η live μπάντα της εκπομπής την συνόδευε με ένα αργό τζαζ τραγούδι. Πριν κατέβει από εκεί πάνω αποφάσισε να σηκώσει την μπλούζα της και του δείξει το στήθος της για μερικά δευτερόλεπτα (έχοντας βέβαια πλάτη στην κάμερα), καθώς ήταν τα γεννέθλιά του. Και αυτό ήταν το δώρο της. Δεν γνωρίζουμε αν το έχει ξεπεράσει ακόμα ο καημένος.

Ο Ben Affleck στο Box Office, 2004

Ben Affleck in his own frame

Aυτή η συνέντευξη μεταξύ του Ben Affleck και της δημοσιογράφου Anne-Marie Loisque για το καναδέζικο talk show Box-Office είναι πραγματικά άβολη και μπορεί να σε κάνει να θυμώσεις. Αρχικά, ο Affleck την αγγίζει συνέχεια όσο εκείνη κάθεται στα γόνατά του (!) ενώ της μιλάει με ψεύτικη γαλλική προφορά που μιμείται τη δική της. Kαι μάλλον είναι ελαφρώς μεθυσμένος, όπως το συνήθιζε εκείνη την εποχή.

Ο Tom Cruise στην Ophah, 2005

Tom Cruise Goes Crazy on Oprah (Danger

Ακόμα αναφερόμαστε σε αυτή τη συνέντευξη ως τη στιγμή που η καριέρα του Tom Cruise πήρε την κάτω βόλτα. Ενώ η Oprah τον ρωτάει για τη σχέση του με την Katie Holmes, ο Tom μοιάζει σαν να τρελαίνεται τελείως και αρχίζει να χοροπηδάει σαν πεντάχρονο πάνω στον καναπέ της παρουσιάστριας (ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ). Ήταν ο τρόπος του να δείξει πόσο ενθουσιασμένος είναι με τον καινούργιο του έρωτα, αλλά μάλλον το παράκανε.

Ο Justin Bieber στο Mojo in the Morning, 2012

Justin Bieber HANGS UP On Interviewer (Mojo in the Morning)

Ήταν πολλά όσα πήγαν στραβά με την τηλεφωνική συνέντευξη του Justin Bieber στην ραδιοφωνική εκπομπή Mojo in the Morning. Κατ' αρχάς, ο δημοσιογράφος παρατηρεί πως η καινούργια δισκογραφική δουλειά του Bieber έχει ακριβώς τον ίδιο ήχο με παλιότερα άλμπουμ του Justin Timberlake. Στη συνέχεια ρωτάει τον νεαρό τραγουδιστή αν φοβάται να αφήσει τη μαμά του στο ίδιο δωμάτιο με τον Harry Styles, καθώς υπάρχουν οι φήμες πως του αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες. Βαθύτατα προσβεβλημένος, ο Justin αποφασίζει να τερματίσει την κλήση. Δεν είχε και άδικο, εδώ που τα λέμε. Μερικές φορές αυτός που είναι αγενής είναι ο ρεπόρτερ και όχι ο διάσημος.

H Dakota Johnson (και η μαμά της) στα Όσκαρ, 2015

Dakota Johnson at the Oscars Red Carpet

Υπήρξε μία τεράστια ένταση μεταξύ της ηθοποιού και της μητέρας της, Melanie Griffith, κατά τη διάρκεια της κοινής τους συνέντευξης στα όσκαρ του 2015. Όταν η δημοσιογράφος Lara Spencer ρώτησε την Griffith αν έχει παρακολουθήσει την ταινία Fifty Shades of Grey, στην οποία πρωταγωνιστεί η κόρη της, η ίδια απάντησε πως ενώ είναι περήφανη για όλα τα κατορθώματά της, δεν θέλει να την δει για ευνόητους λόγους. Η Dakota είναι εμφανώς εκνευρισμένη. Μάλλον υπήρξε καβγάς όταν γύρισαν στο σπίτι

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice