Η εβδομάδα μόδας της Κέιτ Μίντλετον

Η δούκισσα είναι μια πασαρέλα από μόνη της

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Οι περασμένες εβδομάδες ήταν «εβδομάδες μόδας» για πολλές πόλεις της Ευρώπης και του κόσμου. Από την άλλη, η Κέιτ Μίντλετον έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα εθνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης με τις στυλιστικές της επιλογές και πολλοί επισημαίνουν ότι συναγωνίζεται σε γοητεία και στυλ την μακαρίτισσα πεθερά της, πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η μόδα και ο θεσμός της βασιλείας πάνε χέρι-χέρι και είναι φυσικό οι εμφανίσεις της δούκισσας του Κέμπριτζ να σχολιάζονται και να αναλύονται εκτενώς, ακριβώς όπως αυτές των διαφόρων celebrities ανά τον κόσμο.

Αν βέβαια σας ενδιαφέρει να ντυθείτε όπως η Κέιτ, θα πρέπει να είστε γρήγοροι, καθότι το «φαινόμενο Κέιτ» φαίνεται πως εξαπλώνεται με ταχύτητα φωτός. Πρόσφατα, στην εμφάνιση του βασιλικού ζεύγους στην Αυστραλία, η Κέιτ έκανε την εμφάνισή της σε ένα λευκό με μπλε σχέδια φόρεμα-φάκελο της σχεδιάστριας Diane Von Furstenberg, αξίας £292. Το αξιοθαύμαστο είναι ότι από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, η σελίδα της Diane Von Furstenberg, ξεπούλησε το συγκεκριμένο φόρεμα μέσα σε 8 λεπτά! Ναι, καλά διαβάσατε, σε μόλις 8 λεπτά.

n

Και ενώ στην Αυστραλία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εβδομάδα μόδας,όλα τα φώτα φαίνεται να έπεσαν πάνω στο ζευγάρι του δούκα και της δούκισσας του Κέμπριτζ, με το μικρό τους γιο Τζόρτζ, οι οποίοι ταξίδεψαν ως τη μακρινή Ν. Ζηλανδία στο πλαίσιο της προγραμματισμένης περιοδείας τους.

n

Μέρα 1η

Από το Λονδίνο στο Γουέλιγκτον μέσω Σύδνεϋ και ύστερα από πτήση 22 ωρών κατέβηκε τη σκάλα του αεροπλάνου λαμπερή και απαστράπτουσα φορώντας ένα κόκκινο παλτό ως το γόνατο, της Catherine Walker,το οποίο θύμιζε πολύ ένα παρόμοιο παλτό που είχε φορέσει η Νταϊάνα σε μία παρόμοια περιοδεία πριν από χρόνια. Άλλωστε η συγκεκριμένη σχεδιάστρια υπήρξε μία από τις αγαπημένες της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το συνδύασε με κόκκινο καπελάκι σχεδιασμένο από την Gina Foster και διαμαντένια σκουλαρίκια καθώς και μία διαμαντένια καρφίτσα σε σχήμα φτέρης,το εθνικό σύμβολο της Ν. Ζηλανδίας. Η καρφίτσα είναι δώρο από την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ: της το είχαν προσφέρει ως δώρο όταν περιόδευε στη Ν. Ζηλανδία το 1953.


image

Μέρα 3η

Τη Τετάρτη το ζεύγος, μαζί με τον οκτώ μηνών Τζόρτζ, παρευρέθηκαν σε μία γιορτή μαζί με άλλες δέκα οικογένειες των οποίων τα παιδιά γεννήθηκαν τις ίδιες ημέρες με τον πρίγκιπα και μέλλοντα βασιλιά Τζόρτζ. Τα βλέμματα δεν έκλεψε μόνο η Κέιτ η οποία φορούσε το φόρεμα «Paulina» της Tory Burch με μαύρες γόβες Jimmy Choo, αλλά και ο γαλαζοαίματος υιός που φορούσε φόρμα με ναυτικό θέμα.


image

Μέρα 4η

Και ενώ την επομένη ο μικρός Τζόρτζ έμεινε σπίτι να αναπαυθεί, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ παρευρέθησαν σε μία ακόμα επίσημη τελετή όπου η Κέιτ πέρασε την ώρα της με βετεράνους πολέμου ντυμένη στα γαλάζια: μία εκδοχή του υπέροχου utility peplum παλτού του Alexander McQueen από την κολεξιόν Άνοιξη 2014, γόβες σε navy blue χρώμα, κόκκινη καρφίτσα και σκουλαρίκια στο χρώμα του ζαφειριού, τα οποία υποπτευόμαστε είναι από τη συλλογή της Νταϊάνα και είναι δώρο του πρίγκιπα Ουίλιαμ προς την αγαπημένη του σύζυγο.


image

Μέρα 4η (βραδινή έξοδος)

Το βράδυ βρήκε την συμπαθή δούκισσα του Κέμπριτζ σε μία δεξίωση που διοργάνωσε ο κυβερνήτης της Ν. Ζηλανδίας φορώντας φόρεμα κάτω από το γόνατο από την αγαπημένη της σχεδιάστρια Jenny Packham συνδυασμένο και πάλι με την ασημένια καρφίτσα –έμβλημα της χώρας.


image

Μέρα 5η

Βόλτα στο λιμάνι. Όχι για να χαζέψει τη «φωτιά στο λιμάνι» αλλά για να κάνουν αγώνες με τα γιοτ στο λιμάνι του Auckland. Μπλου μπλέιζερ από τα ZARA, ριγέ μπλούζα και skinny jeans πλήρως εναρμονισμένη με τη θαλασσινή αύρα.


image

Μέρα 6η

Με πράσινο παλτό Erdem και φόρεμα σχεδιασμένο από την αγγλίδα label Suzannah παρευρέθη σε tea party με θέμα: «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων».


image

Μέρα 7η

Κάνοντας την εμφάνισή της σε τοπική επίδειξη μόδας με φόρεμα από τη σχεδιάστρια Emilia Wickstead.


n

Μέρα 7η (απόγευμα)

Από την εκκλησία στε αγώνα ράγκμπι και αργότερα σε έναν αμπελώνα, η Δούκισσα άλλαξε αρκετές φορές ρούχα την Κυριακή. Στον αγώνα ράγκμπι, η Κέιτ φορούσε ένα πλεκτό πουλόβερ Jonathan Saunders, σκούρο μπλε skinny jean, και πάνινα μπεζ παπούτσια Mint Velvet.


image

Μέρα 7η (απογευματινή έξοδος)

Μετά από τόσες εκδηλώσεις το πριγκιπικό ζεύγος δε μπορούσε να ζητήσει κάτι καλύτερο: περιήγηση σε τοπικό οινοποιείο και στη συνέχεια βραδιά οινογνωσίας, και οινοποσίας, αν κρίνουμε από το μισογεμάτο ποτήρι κρασί στο χέρι της Κέιτ. Το μπλε μπλέιζερ από τα ZARA κάνει ξανά την εμφάνισή του συνδυασμένο αυτή τη φορά με μπλε καρό πουκάμισο.


image

Μέρα 8η

Κατά την επίσκεψή της στην πόλη Κράισττσερτς φόρεσε κόκκινο-μαύρο ensemble σχεδιασμένο από την Luisa Spagnoli προς τιμήν των κατοίκων της περιοχής, εντυπωσιάζοντας και πάλι με την «διαβασμένη γκαρνταρόμπα» της, καθώς σε μία ημέρα μνήμης το 2011 οι νεοζηλανδοί φόρεσαν κόκκινα και μαύρα δείχνοντας έτσι τη συμπαράστασή τους προς τους κατοίκους της πόλης Κράισττσερτς η οποία είχε πληγεί από ένα σεισμό και πολλοί άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice