Oρλάντο Μπλούμ
Oρλάντο Μπλούμ (Φωτογραφία: EPA)
Lifestyle

Ο Ορλάντο Μπλουμ έκανε τατουάζ τον σκύλο του που πέθανε

Είχε χαθεί πριν μία εβδομάδα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Ορλάντο Μπλουμ αφιέρωσε ένα τατουάζ στο στήθος του στον σκύλο του τον Mighty, ο οποίος πέθανε πριν λίγες μέρες

Ο σκύλος του Ορλάντο Μπλουμ, ο Μighty,  πέθανε πριν λίγες μέρες και ο διάσημος ηθοποιός τον αποχαιρέτησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Σε ανάρτηση του στο Instagram o ηθοποιός ανέφερε και έδειξε πως έκανε τατουάζ στο στήθος του  το ο όνομα του Mighty και μια καρδιά.  Ο σκύλος είχε χαθεί πριν μία εβδομάδα και ο ηθοποιός τον αναζητούσε. 

 

 

 

«Ο Mighty είναι πλέον στην αντίπερα όχθη. Μετά από επτά ημέρες αναζήτησης από το πρωί ως το βράδυ, σήμερα, την έβδομη ημέρα βρήκαμε το κολάρο του. Όλη αυτή τη βδομάδα έκλαψα περισσότερο από όσο θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ, κάτι που υπήρξε εξαιρετικά λυτρωτικό και θεραπευτικό», σχολίασε ο ηθοποιός.   

  «Δεν άφησα ούτε πέτρα που να μην ψάξω» φτάνοντας σε σημείο «να σέρνομαι σε κάθε τρύπα, κάτω από δρόμους, ψάχνοντας κάθε αυλή και χαλασμένο κρεβάτι», ενώ αποκάλυψε πως «επιστράτευε» επίσης «δυο ξεχωριστούς σκύλους εκπαιδευμένους να εντοπίζουν με την όσφρηση».    «Νιώθω τόσο ευγνώμων που έμαθα από τον μικρό μου Mighty πως η αγάπη είναι αιώνια και το αληθινό νόημα της αφοσίωσης. Είμαι σίγουρος πως με κοιτούσε από ψηλά να σφυρίζω σε κάθε αυλή, γνωρίζοντας πως έκανα ό,τι μπορούσα για να σεβαστώ την σχέση μας. Ήταν κάτι περισσότερο από παρέα. Οι ψυχές μας ήταν δεμένες. Συγγνώμη. Σ' αγαπώ. Σε ευχαριστώ», πρόσθεσε ο Ορλάντο Μπλουμ.     

 

 

Το 2017, όταν απέκτησε τον σκύλο, ο Ορλάντο Μπλουμ είχε πει πως για τον ερχομό του Mighty στην οικογένεια ευθύνεται ο 9χρονος γιος του, Φλιν. «Έχω πάθει εμμονή. Μόλις ξεκίνησα το Instagram και απλώς ανεβάζω στόρι με τον σκύλο όλη την ώρα». 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice