Beach life

Do not panic please..!

Το πρώτο μπάνιο... δεν ξέρω, εσείς το κάνατε; Εγώ όχι ακόμα. Καλά, λογικό μου φαίνεται γιατί η θάλασσα είναι πάγος! Και είμαστε όλοι κάτασπροι με αυτές τις συννεφιές και τις βροχές, που όλως τυχαίως ξεσπάνε κάθε παρασκευοσαββατοκύριακο. Μαθαίνω ότι αυτό το ΠΣΚ όμως, θα χτυπήσει ένα 26αρι. Καλή θερμοκρασία για μία πρώτη αναγνωριστική με το νερό και την υγρή άμμο. Μην αρχίσετε όμως τρέλες και υστερίες του τύπου: «δεν μπορώ», «φαίνεται η κυτταρίτιδα», «σος» και άλλα τέτοια. Ηρεμία..! Σας έχω γράψει για αποτοξίνωση, για χυμούς, για τρεξίματα, για διπλοπιτόγυρα ούτε λόγος, αλλά εντάξει ας μην αρχίσουμε τις τύψεις τώρα για τις χειμερινές λαιμαργίες. Το bikini season είναι επίσημα εδώ οπότε λίγη προσοχή μόνο καλό θα κάνει. Και μην κάνετε αυτό το τεράστιο λάθος της αφαγίας, είπαμε διατροφή αλλά όχι απεργία πείνας.

Διατροφή

n

Εξώφυλλο ιταλικής Vogue Νοέμβριος 2008

n

Bikini MariannaG

Το πρωινό σας θα πρέπει να περιλαμβάνει πρωτείνες και βιταμίνες, όπως βραστό αυγό με ντομάτα, μία φέτα γαλοπούλα και μαύρο ψωμί. Ένα φρέσκο χυμό από πορτοκάλι ή άλλα φρούτα μαζί με το καφέ ή το ρόφημα σας, αν πίνετε. Μέσα στην ημέρα μην αμελείτε τα μικρά σταθερά γεύματα, όπως μπάρες δημητριακών, φρούτα, γιαούρτι με ξηρούς καρπούς αλλά και το βασικό σας γεύμα. Το μεσημέρι πρέπει να τρώτε κανονικά τη μερίδα σας, και μάλιστα αν είστε σε κάποιο γραφείο για να μην νυστάζετε και βαραίνετε (δεν είναι δικαιολογία αυτό), να τρώτε υγιεινά, όπως τόννο, κρέας ή κοτόπουλο με σαλάτα. Αποφύγετε τα πολλά λευκά ψωμιά, τα σάντουιτς και τις μακαρονάδες. Φαγητά όπως γεμιστά, διάφορα ψητά λαχανικά και όσπρια μπορούν να συνδυαστούν με ρύζι και να φαγωθούν άνετα και κρύα στο γραφείο.

Τρώγοντας σωστά και τακτικά ενεργοποιείτε ο μεταβολισμός και έτσι ξυπνάει, δουλεύει και καίει.


Στιλ

n

Chanel τσάντα

n

Ηermes πετσέτα

Το στιλ της παραλίας είναι απλό και σικ. Φυσικά δεν προτείνω να καρβουνιστείτε κάτω από τον ήλιο για άπειρες ώρες, αλλά ένα χρώμα ηλιοκαμμένης όψης να το πάρετε. Προτιμήστε δερμάτινα σανδάλια που είναι φανταστικά, βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει στο Μοναστηράκι ή οπουδήποτε αλλού. Προτείνω να διαλέξετε μία μεγάλη μαλακή χρωματιστή πετσέτα που σίγουρα θα σας φτιάξει τη διάθεση με το που θα την απλώσετε. Επίσης ένα από τα must είναι η τσάντα σε στιλ καλάθι από πλεκτή ψάθα.


Weekend

n

Παραλία Κούνδουρου - Τζιά

Η πρώτη βουτιά θα μπορούσε να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στη Τζιά όπου θα είναι πολύ fun καθώς διοργανώνονται στον Κούνδουρο αγώνες paddling! Πραγματοποιούνται τακτικά δρομολόγια όλη τη μέρα προς Κέα από το λιμάνι του Λαυρίου με το εισιτήριο να κοστίζει μόλις λιγότερο από €10.

Σκεφτείτε το!

Ό,τι κι να κάνετε πάντως θέλω feedback, ωραία μέρη και φωτογραφίες σας! Στείλτε στο elanastasiadi@gmail.com

xx

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice