Το κορίτσι του George Clooney

12 πράγματα που δεν ξέρεις για την Amal Alamuddin

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Το κορίτσι που έκλεψε την καρδια του πιο περιζήτητου εργένη το Hollywood έχει προλάβει να κάνει πολλά πράγματα που δεν ξέρεις μέχρι τα 36 της χρόνια. Βρήκαμε κάποια απο αυτά.

n

1. Γεννημένη στη Βηρυττό, έχει χαράξει μια λαμπρή καριέρα στην επιστήμη της Νομικής στο Διεθνές Δίκαιο και με ειδίκευση στα ανθρώπινα δικαιώματα.

2. Έχει σπουδάσει στο St Hugh's College της Οξφόρδης και αργότερα Νομική στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

n

3. Εργάζεται στην εταιρεία « Doughty Street Chambers» στο Λονδίνο.

4. Ένας από τους πελάτες της είναι ο ιδρυτής των Wikileaks, Julian Assange.

n

5. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος του πρώην Γενικού Γραμματέα του Ο.Η.Ε Κόφι Ανάν, καθώς ήταν δικηγόρος για την έρευνα που διεξήχθη για τη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας στη Συρία.

6. Είναι η Νομική Σύμβουλος του βασιλιά του Μπαχρέιν.

n

7. Είναι Νομική Εκπρόσωπος της πρώην πρωθυπουργού της Ουκρανίας, Yulia Timoshenko.

8. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Αραβικά.

9. Κατά καιρούς γράφει κεφάλαια και άρθρα σχετικά με το διεθνές ποινικό δίκαιο και έχει εκδόσει ένα βιβλίο με τίτλο: «Ο νόμος και η Πρακτική του ειδικού δικαστηρίου για τον Λίβανο (The Law and Practice of the Special Tribunal for Lebanon).

n

10. Ψηφίστηκε η πιο sexy δικηγόρος από το νομικό blog, "Your Barrister Boyfriend".

11. Το διαμαντένιο δαχτυλίδι που της πρόσφερε ο Τζόρτζ Κλούνεϊ για τον αρραβώνα τους είναι 7 καρατίων και ο ίδιος συμμετείχε στο σχεδιασμό του.

n

12. Φημολογείται πως πρώτη τους κοινή εμφάνιση ήταν τον Οκτώβριο στο Λονδίνο και έκτοτε κυκλοφορούν μαζί στη Νέα Υόρκη, έχοντας πραγματοποιήσει ταξίδια στην Τανζανία και στις Σεϊχέλες.

n

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice