Η Ρις Γουίδερσπουν
Η Ρις Γουίδερσπουν © EPA/NINA PROMMER

Γουίδερσπουν: Τα παιδιά μου με εμπνέουν να θίγω κοινωνικά θέματα

Τι είπε στο talk show της συναδέλφου της Ντρου Μπάριμορ «The Drew Barrymore Show»
  • A-
  • A+
Μιλώντας στο talk show της Ντρου Μπάριμορ, η Ρις Γουίδερσπουν αποκάλυψε πως εμπνέεται από τα παιδιά της για να θίξει κοινωνικά ζητήματα.

Την έμπνευση που παίρνει από τα παιδιά της για να μιλά για κοινωνικά ζητήματα έθιξε η Ρις Γουίδερσπουν μιλώντας στο talk show της συναδέλφου της Ντρου Μπάριμορ «The Drew Barrymore Show».

«Αυτό που πραγματικά εκτιμώ είναι ότι ασχολείσαι με κοινωνικά ζητήματα» είπε η Μπάριμορ στη φίλη της. «Ασχολείσαι με θέματα φυλής, ισότητας των δύο φύλων, με το κίνημα Time's Up» πρόσθεσε.

«Λοιπόν, εμπνέομαι επειδή έχω δύο έφηβους στο σπίτι μου» εξήγησε η Ρις Γουίδερσπουν. «Κάπου διάβασα: "Αν δεν μιλάτε για φυλή και τάξη, πλούτο και ισότητα και κοινωνικά ζητήματα με τα παιδιά σας, μιλούν γι' αυτά με κάποιον άλλο"». «Αυτό με σόκαρε πολύ βαθιά, γιατί αυτός είναι ο κόσμος που κληρονομούν. Έχετε τη δύναμη να επηρεάσετε τις σκέψεις και τις ιδέες» είπε.

«Γι' αυτό μου αρέσουν και τα βιβλία. Τα βιβλία έχουν αλλάξει τη ζωή μου. Μεγάλωσα στο Νάσβιλ και χανόμουν με ένα βιβλίο. Ένιωθα ότι μπορούσα να δω τον κόσμο, μπορούσα να δω τις απόψεις άλλων ανθρώπων, μπορούσα να δω εκεί όπου οι άνθρωποι βίωναν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από μένα. Πάντα λέω ότι τα βιβλία είναι το αντίδοτο στη μισαλλοδοξία και στη στενομυαλιά. Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένη που έχω αυτά τα παιδιά στη ζωή μου και που έχω όλα τα παιδιά του κόσμου εκεί έξω, τη Γκρέτα Τούνμπεργκ, τα παιδιά του Πάρκλαντ, τα οποία πραγματικά μας εμπνέουν να κάνουμε περισσότερα και να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο» τόνισε.

Η Ρις Γουίδερσπουν έχει τρία παιδιά, την Έιβα 21 ετών, τον Ντίκον 16 και τον Τενεσί 7 ετών.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζένιφερ Λόπεζ και Άλεξ Ροντρίγκεζ
Τζένιφερ Λόπεζ και Άλεξ Ροντρίγκεζ: Γιατί χώρισαν
Back to top