Η Ελεονώρα Ζουγανέλη με νυφικό by Celia Kritharioti στις Σπέτσες
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη με νυφικό by Celia Kritharioti στις Σπέτσες
Lifestyle

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Οι γαμήλιες φωτό από τον πατέρα της, Γιάννη

Δείτε ποιες εικόνες από τον γάμο της κόρης του επέλεξε να ποστάρει ο περήφανος πατέρας στα social media

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ανέβασε φωτογραφίες στα social media από τον γάμο της κόρης του, Ελεωνόρας, και δεν κρύβει τη συγκίνηση και την υπερηφάνεια του.

Δεν κρύβει τη χαρά και την υπερηφάνεια του ο Γιάννης Ζουγανέλης. Η κόρη του, Ελεονώρα Ζουγανέλη, παντρεύτηκε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 στις Σπέτσες τον Σπύρο Δημητρίου.

Ο γάμος της Ελεονώρας Ζουγανέλη έγινε «talk of the town» κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με τα social media να γεμίζουν εικόνες και βίντεο από το ευτυχές γεγονός.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν αυτός που παρέδωσε την κόρη του στα χέρια του γαμπρού, Σπύρου Δημητρίου. Κουμπάρα στον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη ήταν η Σάννυ Μπαλτζή. Το πρωί της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου 2020 ο Γιάννης Ζουγανέλης ανέβασε τρεις φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης του. Και οι τρεις φωτογραφίες δείχνουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με το νυφικό της by Celia Kritharioti.

Ο περήφανος πατέρας δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή «Ευτυχείτε» για τον γάμο της κόρης του: «Είμαι πολύ ευτυχής και χαρούμενος γιατί καμάρωσα την κόρη μου νυφούλα με έναν άνθρωπο που αγαπώ και εκτιμώ. Θέλω να ζήσουν με αγάπη, αλληλοσεβασμό, έρωτα και πίστη στη ζωή...

» Το βλέπω ότι τα έχουν και χαίρομαι πολύ για αυτό. Φυσικά συγκινούμαι. Δεν μπορείς να μη συγκινηθείς όταν βλέπεις ότι η ζωή συνεχίζεται με έναν τέτοιο τρόπο. Δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος από τέτοιες καταστάσεις... Εύχομαι να γίνω σύντομα παππούς» τόνισε ο Γιάννης Ζουγανέλης για την κόρη του, Ελεονώρα, και τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου.

Δείτε τις 3 φωτογραφίες που ανέβασε στα social media ο Γιάννης Ζουγανέλης από τον γάμο της κορής του, Ελεονώρας στις Σπέτσες:

Νυφούλα στις Σπέτσες ντύθηκε η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ποζάρει χαμογελαστή με νυφικό by Celia Kritharioti

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη παντρεύτηκε στις Σπέτσες

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice