stone.jpg
Σάρον Στόουν @ EPA
Lifestyle

H Σάρον Στοόουν εξηγεί γιατί «έχει τελειώσει» με τα ραντεβού

Τι είπε η διάσημη ηθοποιός στο talk show της Ντρου Μπαριμορ

62224-137655.jpg
Newsroom |

«Τελείωσα με τα ραντεβού, μπούχτισα με τα ραντεβού», είπε η 62χρονη Σάρον Στόουν στο talk show της Ντρού Μπάριμορ.

H Σάρον Στόουν «έχει τελειώσει» με τα ραντεβού. Η ηθοποιός εξήγησε πως στα 62 της δεν αναζητά πλέον έναν σύντροφο και βάζει σε πρώτο ρόλο την οικογένειά της και τους φίλους της. 

«Τελείωσα με τα ραντεβού, μπούχτισα», είπε στο talk show της Ντρου Μπάριμορ. «Θεωρώ πως οι άνθρωποι είναι ανειλικρινείς και δεν αξίζουν τον χρόνο μου. Διασκεδάζω πολύ περισσότερο να περνάω χρόνο που περνάω μόνη μου, με τους φίλους μου ή με τα παιδιά μου. Νιώθω πως απλά δεν χρειάζομαι άλλο “παιδιά” και δεν θέλω άλλη ανειλικρίνεια και στρατηγικές και “παιχνίδια” που συνεπάγονται τα ραντεβού. Δεν ξέρω πώς να το θέσω με πολιτικά ορθό τρόπο αλλά δεν νομίζω πως οι άντρες και οι γυναίκες είναι στο ίδιο σημείο. Έχω πραγματικά καλούς φίλους άντρες, αλλά νιώθω πως όσον αφορά τη συναισθηματική ωριμότητα στις σχέσεις, οι γυναίκες και οι άντρες είναι σε διαφορετικό επίπεδο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plus, she explains why she thinks men and women aren't in the same place right now.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Drew Barrymore Show (@thedrewbarrymoreshow) στις


Η Ντρου Μπάριμορ ρώτησε την 62χρονη ηθοποιό αν όλα αυτά που αναφέρει επηρέασαν τον τρόπο που μεγαλώνει τους τρεις γιους της: τον 20χρονο Roan, τον 15χρονο Laird και τον 14χρονο Quinn.   

«Ναι, έρχονται στο δωμάτιό μου και οι τρεις μαζί, και αρχίζουν τύπου αντρικές συζητήσεις και εγώ στέκομαι εκεί και λένε, “δεν θα έπρεπε να το κάνουμε αυτό μπροστά στη μαμά”. Οπότε τους λέω, “δεν θα έπρεπε να το κάνετε αυτό ο ένας μπροστά στον άλλο. Ας το συζητήσουμε, γιατί κάνουμε εξαρχής αυτή την κουβέντα;”», λέει η ηθοποιός. Συμπληρώνει μάλιστα πως «υπάρχουν φόβοι ότι ο κόσμος ανήκει σήμερα στα αγόρια και στους άντρες, επειδή υπάρχουν συγκεκριμένες παρανοήσεις σχετικά με τη δύναμη και το τι σημαίνει να είσαι αρσενικό, τι σημαίνει να είσαι ισχυρός και σημαντικός».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Sons Day! Love you So much!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone) στις

«Προσπαθώ να μάθω στα αγόρια μου πως η ιδέα ότι οι άντρες έχουν ξεπεράσει τι σημαίνει να είσαι ισχυρός και σημαντικός δεν είναι εντελώς αληθής. Και ότι ίσως δεν θα τους ωφελήσει τελικά ώστε να είναι πιο επιτυχημένοι μελλοντικά και να αποκτήσουν ό,τι θέλουν στη ζωή τους, υγιείς σχέσεις, επιτυχία στα επαγγελματικά, χαρά στη ζωή τους».   

Με πληροφορίες από etonline.com

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice