Οι influencers στην Αμερική προτρέπουν: Vote!
© Christian Siriano / instagram
Lifestyle

Οι influencers στην Αμερική προτρέπουν: Vote!

Επιστρατεύουν τους πιο στιλάτους τρόπους

Από τη Μισέλ Ομπάμα και τη Lizzo μέχρι τη Χέιλι Μπίμπερ και την Κάρλι Κλος, όλοι βροντοφωνάζουν στους αμερικανούς πολίτες: Vote!

Η αντίστροφη μέτρηση για τις αμερικανικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου έχει αρχίσει. Και οι άνθρωποι του θεάματος προσπαθούν να παρακινήσουν τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στην κάλπη. Από τη Μισέλ Ομπάμα μέχρι τη Χέιλι Μπίμπερ, όλοι βροντοφωνάζουν στους φαν τους: Vote. 

Στις εκλογές του 2008 οι Αμερικανοί που προσήλθαν για πρώτη φορά στις κάλπες έγειραν την πλάστιγγα προς την πλευρά του Μπαράκ Ομπάμα, και οι infuencers της χώρας φαίνεται πως γνωρίζουν τις συγκεκριμένες στατιστικές. 

Πλέον ο καθένας τους, όπως ξέρει και μπορεί, συμβουλεύει τους followers του να συμμετέχουν στα κοινά. Επιλέξαμε μερικούς από τους πιο ευφάνταστους και cool τρόπους που επιστράτευσαν. 

Η Lizzo ντύθηκε «εκλογές» φορώντας ένα φόρεμα του Κρίστιαν Σιριάνο. Με το ίδιο φόρεμα και το ίδιο μήνυμα εμφανίστηκε και η Τζούλιαν Μουρ, ενώ ο σχεδιαστής, γνωστός μας από το Project Runway, έραψε και ασορτί μάσκα. Ο Κρίστιαν Σιριάνο ονομάζει την κίνησή του Fashion Statement, και δεν έχει καθόλου άδικο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christian Siriano (@csiriano) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christian Siriano (@csiriano) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christian Siriano (@csiriano) on

Η Κέιτ Χάντσον φορά μια συλλεκτική δημιουργία του brand Fabletics, μια εταιρεία που δημιούργησε η ίδια για τις δραστήριες γυναίκες που δεν κάθονται στα αυγά τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Η Μπέλα Χαντίντ, στο εξώφυλλο του V magazine, είναι αμείλικτη. Γράφει στο instagram: «Ξέρω πως όλοι σας το λένε, και το "ψηφίστε στις εκλογές" το βλέπετε παντού. Πραγματικά, αυτό συμβαίνει γιατί είναι οι πιο σημαντικές εκλογές ever για αληθινή αλλαγή. Δεν μπορεί να είναι ο πρόεδρός μας άλλο πια. #votehimout, σας αγαπώ όλους, ας το κάνουμε».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on

Η Μισέλ Ομπάμα, κρατώντας μια κούπα Vote, γράφει: «Υπάρχουν τόσο πολλοί τρόποι να εκφράσουμε τον εαυτό μας και τις απόψεις μας - και η ψήφος είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία για να το κάνουμε». Στη συνέχεια δηλώνει ανυπομονησία για το λανσάρισμα της εταιρείας vote4evermerch.com, με χαριτωμένα ρούχα, αντικείμενα και αξεσουάρ που προωθούν τη συμμετοχή στις εκλογές. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ, κόρη Άρνολντ, λέει: «Το πιάνετε; Θα το βάλω σε όλα μου τα ρούχα». Το πιάσαμε, το πιάσαμε!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger) on

Η Κάρλι Κλος «τραγουδάει»: These boots were made for voting. Απλώς τέλειο! Να θυμήσουμε εδώ ότι ο άνδρας της Κάρλι, Josh Kushner, είναι αδελφός του Jared Kushner, άνδρα της Ιβάνκα Τρaμπ (!). Μια λεπτομέρεια που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέροντα τον ακτιβισμό του top model. Για την ιστορία, οι μπότες είναι Stuart Weitzman. Αν πατήσετε το βελάκι στα δεξιά της φωτογραφίας, θα δείτε και σκουλαρίκια Vote από τη Studs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Η Χέιλι Μπίμπερ σημειώνει: «Το πιο cool, το πιο καυτό, το πιο ελκυστικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ΨΗΦΙΣΕΤΕ. Ευχαριστώ και γεια σας». Γεια σου και σε σένα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Η Λόρα Ντερν φορά σνίκερς Esquivel και τρέχει να ψηφίσει. Τρέχα, Λόρα, τρέχα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Dern (@lauradern) on

Και ο Louis Vuitton είδε την τάση και κυκλοφόρησε μπλουζάκι Vote. Είναι από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton) on

Η Μίντι Κέιλινγκ στις 22 Σεπτεμβρίου δηλώθηκε για να μπορεί να ψηφίσει. Και το ίδιο προτρέπει και όλους τους Αμερικανούς. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mindy Kaling (@mindykaling) on

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice