Η Μιμή Ντενίση έξω από κλειστό κατάστημα - Το μήνυμά της προς τους καταναλωτές για το click away
Η Μιμή Ντενίση έξω από κλειστό κατάστημα - Το μήνυμά της προς τους καταναλωτές για το click away @mimi_denissi/Instagram
Lifestyle

Μιμή Ντενίση: «Το click away δεν είναι δύσκολο»

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram έξω από κλειστό κατάστημα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Μιμή Ντενίση στηρίζει το click away και στέλνει μήνυμα στους καταναλωτές να κάνουν το ίδιο - Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Κάλεσμα στους καταναλωτές να στηρίξουν το λιανεμπόριο απηύθυνε η Μιμή Ντενίση, επισημαίνοντας ότι «το click away δεν είναι δύσκολο».

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αυξήσουν τον τζίρο τους τις γιορτινές ημέρες εν μέσω της πανδημίας κορωνοϊού και του lockdown, το Υπουργείο Ανάπτυξης ενεργοποίησε τη μέθοδο του «click away».

Ο καταναλωτής κάνει την παραγγελία του προϊόντος διαδικτυακά ή μέσω τηλεφώνου, μεταβαίνει σε εξωτερικό χώρο της επιχείρησης με ραντεβού σε συγκεκριμένη ώρα και ημέρα, και πληρώνει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα χωρίς μετρητά.

Το μήνυμα στο Instagram συνοδεύεται από μια φωτογραφία στην οποία η Μιμή Ντενίση φωτογραφίζεται έξω από στολισμένη βιτρίνα καταστήματος.

«Έξω από τα έρημα πανέμορφα μαγαζιά!! Στολισμένα υπέροχα περιμένουν με αγωνέα εμάς.. ένας ολόκληρος κόσμος εργαζομένων σε παύση. Δεν είναι δύσκολο το click away...» επισημαίνει.

Και προσθέτει: «Αμέσως απαντούν στο τηλέφωνο. Αμέσως ορίζουν πότε θα παράλαβεις. Διαλέξτε μικρά δωράκια έτσι για τη χαρά και για να βοηθήσουμε το ελληνικό εμπόριο που υποφέρει».

mimi-denisi-click-away.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice