Το μυστήριο του θανάτου της Joselyn Cano
© instagram
Lifestyle

Το μυστήριο του θανάτου της Joselyn Cano

Ζει ή έφυγε από τη ζωή η influencer;

Τι συμβαίνει με το μοντέλο και influencer Joselyn Cano που οι φήμες και η Wikipedia την εμφανίζουν νεκρή από επιπλοκές πλαστικής εγχείρησης;

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση της Τζοσελίν Κάνο, ενός 30χρονου κοριτσιού σαν τα κρύα τα νερά. Ζει ή όχι; Και αν πέθανε, από τι πέθανε; Οι φήμες οργιάζουν. Με δεδομένο πως δεν υπάρχει επίσημη οικογενειακή ανακοίνωση, κανένα από τα ΜΜΕ δεν βιάζεται «να την πεθάνει» ρητώς, κάτι όμως που έχει κάνει η Wikipedia, που έχει βάλει τις γνωστές μακάβριες παρενθέσεις δίπλα από το όνομά της: Joselyn Cano (March 14, 1990 – December 7, 2020).

Η Τζόσελιν είναι μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας και ινφλουένσερ. Γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, ζει στην Αμερική αλλά έχει ρίζες από το Μεξικό. Έχει δύο παιδιά και το προσωνύμιο «Μεξικάνα Κιμ Καρντάσιαν», καθώς σωματοτυπικά και «καμπυλικά» είναι φτυστή η Κιμ. 

Είναι μοντέλο με την παραδοσιακή έννοια από τα 17 της. Αλλά οι εμφανίσεις της στα περιοδικά ήταν μάλλον περιορισμένες, οπότε η Τζόσελιν στράφηκε στο instagram. Είναι αυτό που λέμε insta model. 

Το προφίλ της στο instagram έχει περίπου 13 εκατομμύρια φόλοουερ. Πώς ξεκίνησαν οι φήμες για τον θάνατό της; Στις 16 Δεκεμβρίου ανέβηκε στο YouTube ένα βίντεο που έδειχνε την κηδεία της. Κανείς όμως δεν μπορεί να ξέρει αν είναι αληθινό ή fake. 

Joselyn Cano Live Chapel Visitation

Οι φαν έσπευσαν να μπουν στο ινσταγκραμικό της προφίλ, ώστε να δουν κάποιο ποστ και να ηρεμήσουν. Όμως ο λογαριασμός είναι ανενεργός από τις 7 Δεκεμβρίου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joselyn Cano ? (@joselyncano)

 

Η Wikipedia επικαλείται ως πηγή της είδησης του θανάτου της Τζόσελιν την ανακοίνωση της συναδέλφου μοντέλου και ινφλουένσερ Λίρα Μέρσερ. Η Μέρσερ ανέφερε πως η Κάνο απεβίωσε κατά τη διάρκεια πλαστικής εγχείρησης.

Στα αδιασταύρωτα, φυσικά, σχόλια που ανεβάζουν διάφοροι κάτω από το βίντεο της εξοδίου ακολουθίας, αναφέρεται ότι η Κάνο πέθανε στην Κολομβία μετά από επιπλοκές της εγχείρησης που ονομάζεται brazilian butt lift, δηλαδή ανόρθωση γλουτών. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joselyn Cano ? (@joselyncano)

 

Περιμένοντας επίσημες ανακοινώσεις και αν ισχύουν τελικά τα κακά μαντάτα, να πούμε ένα «κρίμα το κορίτσι». 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice