Tim Robbins και Gratiela Brancusi ©EPA/NINA PROMMER
Tim Robbins και Gratiela Brancusi ©EPA/NINA PROMMER
Lifestyle

Τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν το 2021

Η νέα χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για κάποιους

Ποια διάσημα ζευγάρια χώρισαν ή παίρνουν διαζύγιο ήδη τους πρώτους δύο μήνες του 2021.

Οι απανωτές καραντίνες του 2020 έφεραν κάποια ζευγάρια πιο κοντά και άλλα στα... όριά τους. Το ίδιο συνέβη και στο Χόλιγουντ, όπου ήδη τους πρώτους δύο μήνες του 2021 άρχισαν να καταθέτονται χαρτιά διαζυγίων και να «πέφτουν» unfollows στο Instagram. Αλήθεια όταν χωρίζεις τι μήνυμα στέλνεις για να φύγεις από το σπίτι του πρώην σου;

Rebel Wilson και Jacob Busch
Rebel Wilson και Jacob Busch ©instagram

Rebel Wilson και Jacob Busch
Η 40χρονη κωμικός από την Αυστραλία και ο 29χρονος κληρονόμος του κολοσσού ζυθοποιίας Anheuser-Busch γνωρίστηκαν το 2019 και μέσα στο 2020 άρχισαν να βγαίνουν μαζί φωτογραφίες κάνονας γνωστή τη σχέση τους. Μάλιστα η Rebel τον αποκαλούσε «Prince Charming». Φαίνεται όμως ότι αυτό το παραμύθι δεν ήταν γραφτό να έχει αίσιο τέλος και έτσι το ζευγάρι χώρισε λίγο μετά την άφιξη του 2021.

 

 

Ben Affleck και Ana de Armas
Αυτή είναι ένα hot Bond girl, ετών 32 κι εκείνος ένα χολιγουντιανός σταρ με ιστορικό αλκοολισμού και διαζυγίων, ετών 48. Αυτό δεν τους εμπόδισε να αναπτύξουν ένα ειδύλλιο κατά τη διάρκεια της πανδημίας με δημόσιες εμφανίσεις να βγάζουν βόλτα τους σκύλους τους, να κάνουν ζογκλερικά με ποτηράκια καφέ. Οι πρώτες φήμες για το χωρισμό τους κυκλοφόρησαν τέλη του 2020, αλλά στα μέσα Ιανουαρίου, τα Μέσα μιλούσαν επίσημα για πρώην ζευγάρι που απλά βρίσκεται σε διαφορετική φάση στη ζωή του. Ακόμα αναμένεται η κυκλοφορία του ερωτικού θρίλερ "Deep Water" στο οποίο οι δυο τους συμπρωταγωνιστούν. 

Tim Robbins και Gratiela Brancusi ©EPA/NINA PROMMER
Tim Robbins και Gratiela Brancusi ©EPA/NINA PROMMER

Tim Robbins και Gratiela Brancusi
Όταν το περιοδικό TMZ αποκάλυψε ότι ο Tim Robbins κατέθεσε αίτηση διαζυγίου όλοι απόρησαν. Κυρίως γιατί δεν ήξεραν ότι είχε παντρευτεί μετά το χωρισμό του με την Susan Sarandon το 2009. Όπως φαίνεται, ο 62χρονος Robbins είχε παντρευτεί κρυφά την αγαπημένη του Gratiela Brancusi το 2018.

Luke Evans και Rafa Olarra ©instagram
Luke Evans και Rafa Olarra ©instagram

Luke Evans και Rafa Olarra
Ίσως ήξερες ότι ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Πεντάμορφη και το Τέρας" είναι γκέι ίσως και όχι. Δεν έχει σημασία, προχωράμε. Ο 41χρονος σταρ συνήθιζε να κρατάει κρυφή την ιδιωτική του ζωή, όμως τον Φεβρουάριο του 2020 άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες αγκαλιά με τον καλλιτεχνικό διευθυντή Rafa Olarra. Τι παραλίες και διακοπές, μαγιό και χαμόγελα, αγκαλιές.... οι δυο τους ζούσαν τον απόλυτα έρωτα μέχρι τον Οκτώβριο που ο Evans έκανε unfollow τον Olarra. Τελικά ο ίδιος επιβεβαίωσε τον Ιανουάριο το χωρισμό τους λέγοντας "είναι αυτό που είναι".

Zoë Kravitz και Karl Glusman ©instagram
Zoë Kravitz και Karl Glusman ©instagram

Zoë Kravitz και Karl Glusman
Η διάσημη κόρη του Leni Kravitz, Zoë, παντρεύτηκε το 2019, μετά από 3 χρόνια σχέσης, τον αγαπημένο της Karl Glusman, στο σπίτι του πατέρα της στο Παρίσι. Δυστυχώς για το όμορφο ζευγάρι με τα ασορτί ζυγωματικά, η Zoë κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 2 Ιανουαρίου.

Elliot Page και Emma Portner ©instagram
Elliot Page και Emma Portner ©instagram

Elliot Page και Emma Portner
Η Ellen Page που μέσα στο 2020 ανακοίνωσε ότι είναι διεμφυλική και ζήτησε να την αποκαλούν στο εξής Elliot, είχε παντρευτεί κρυφά την αγαπημένη της Emma Portner το 2018. Στις 26 Ιανουαρίου, οι δυο τους εμφανίστηκαν στο δικαστήριο για να χωρίσουν, ενώ έβγαλαν και μια ανακοίνωση για να μην ανησυχούμε: "Μετά από πολύ σκέψη, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να διαζευκτούμε μετά το χωρισμό μας το προηγούμενο καλοκαίρι. Έχουμε το μέγιστο σεβασμό μεταξύ μας και παραμένουμε καλοί φίλοι".

Shia LaBeouf και Margaret Qualley
Το ειδύλλιο τους κράτησε μερικούς μόνο μήνες -ξεκίνησαν να βγαίνουν τέλος του 2020-αλλά ίσως δεν τα βρήκαν, ίσως έπαιξαν ρόλο οι κατηγορίες που εξαπέλυσαν οι πρώην του Shia για την κακοποιητική του συμπεριφορά.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice