Η Έλα Έμχοφ, κόρη της Κάμαλα χάρις, ντεμπούταρε στην πασαρέλα
© Proenza Schouler
Lifestyle

Η Έλα Έμχοφ, κόρη της Κάμαλα Χάρις, έκανε ντεμπούτο στην πασαρέλα

Παρουσίασε τρία looks της Proenza Schouler στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Η θετή κόρη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, η 22χρονη Έλα Έμχοφ, συμμετείχε για πρώτη φορά σε fashion show, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Πολύ γρήγορα βρήκε τον δρόμο για τις πασαρέλες η 22χρονη Έλα Έμχοφ, θετή κόρη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, δηλαδή κόρη του συζύγου της Νταγκ Έμχοφ. Σε ένα μαγνητοσκοπημένο διαδικτυακό σόου, λόγω κορωνοϊού, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, φόρεσε ρούχα της εταιρείας Proenza Schouler και περπάτησε με αέρα έμπειρου μοντέλου.

Η Έλα, που σπουδάζει μόδα και ταυτόχρονα πλέκει, υπέγραψε στο πρακτορείο IMG μόλις οκτώ ημέρες μετά την ορκωμοσία του προέδρου Μπάιντεν και της μητριάς της Κάμαλα. Το Miu Miu παλτό και το φόρεμα Batsheva έκαναν 33,8 εκατομμύρια μάτια (όσοι είδαν στην τηλεόραση την ορκωμοσία) να εκτιμήσουν το στιλ της.

Έναν μήνα αργότερα το αστέρι της Έλα έλαμψε για πρώτη φορά και στις πασαρέλες, σε ένα από τα πιο λαμπρά fashion shows του πλανήτη, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

2b_2x3_fullres-52.7ba2b040.jpg
© Proenza Schouler

Το ντουέτο των σχεδιαστών της Proenza Schouler εξήγησαν τους λόγους που την προσέλαβαν. «Αντιπροσωπεύει την ιστορία που θέλουμε να πούμε με την κολεξιόν μας. Είναι ένα νέο κεφάλαιο στην αμερικανική ιστορία, στο είδος των ρούχων που φοράμε και μας ελκύουν», είπε ο Λάζαρο Χερνάντες, ενώ το έτερόν του ήμισυ, Τζακ ΜακΚάλοου, συμπλήρωσε: «Είναι νέα γενιά, πηγαίνει στο Parsons που είναι το “πανεπιστήμιό” μας, είναι καλοτεχνίτισσα που ενδιαφέρεται για τα πλεκτά, και είναι κατά κύριο λόγο ένα άτομο με το οποίο θα κάναμε παρέα».

Μιλώντας για την εμπειρία της, η σταρ της Proenza Schouler είπε: «Σίγουρα στερήθηκα λίγο ύπνο την προηγούμενη βραδιά. Θα έκανα πασαρέλα για πρώτη φορά, θα βρισκόμουν σε επαγγελματικό περιβάλλον για πρώτη φορά… Ήταν μια επική πρώτη εμπειρία και επαφή με τον κόσμο της μόδας».

8b_2x3_fullres-65.bfba301f.jpg
© Proenza Schouler

Πάντως ο απώτερος στόχος αυτού του κοριτσιού είναι οι μπίζνες και η δημιουργία του δικού του brand. «Για πολλά χρόνια, όταν ήμουν νεώτερη, ήθελα να γίνω σχεδιάστρια. Μετά το πήρα κάπως πιο σοβαρά και παρακολούθησα σεμινάρια στο Central Saint Martins για δύο καλοκαίρια», ομολόγησε.

Τα τελευταία 13 χρόνια δημιουργεί πλεκτά τα οποία χαρακτηρίζει unisex. «Θέλω να βλέπω αγόρια, κορίτσια, ανθρώπους, τον καθένα να φορά τα ριγέ πολύχρωμα παντελόνια ή φουστάνια μου. Θα ήταν τέλειο!».

Το όνειρό της να ασχοληθεί επαγγελματικά με το δικό της brand βρίσκεται ήδη πολύ κοντά, αφού ήδη μια συλλεκτική της συλλογή αγοράστηκε από το online κατάστημα Mall NYC, που ειδικεύεται «στη δουλειά underground σχεδιαστών που ίσως δεν γνωρίζετε ακόμα». Τα πέντε πλεκτά της κομμάτια, με τιμές που κυμαίνονταν από 160 μέχρι 320 δολάρια, πουλήθηκαν μέσα σε μία ώρα.

36b_2x3_fullres-67.97d6116d.jpg
© Proenza Schouler

Στο σόου της Proenza Schouler η Έλα φόρεσε 3 από τα 36 look του σόου, δεν έβγαλε στιγμή τα γυαλιά μυωπίας της, ήταν ελαφρότατα μακιγιαρισμένη. Και ήταν η τρανή απόδειξη πως αλλάζουν τα στάνταρ ομορφιάς, τουλάχιστον στα εδώδιμα αποικιακά fashion shows. Στην πραγματική ζωή, θα δείξει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ella emhoff (@ellaemhoff)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice