Η τραγουδίστρια Ντέμι Λοβάτο
Η τραγουδίστρια Ντέμι Λοβάτο © EPA / LARRY W. SMITH
Lifestyle

Ντέμι Λοβάτο: Η χρήση ουσιών σχεδόν με σκότωσε

«Έκανα το καλύτερο που μπορούσα εκείνη την εποχή»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ντέμι Λοβάτο: Η εξομολόγηση τής τραγουδίστριας για τη χρήση ουσιών - Τι είπε για τον «καταστροφικό μηχανισμό αντιμετώπισης».

Η Ντέμι Λοβάτο σε νέο podcast της Νταϊάν Γκερέρο αναμένεται να αναφερθεί στην περίοδο που έκανε χρήση ουσιών, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η χρήση «σχεδόν με σκότωσε».   

Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί σε ένα από τα επερχόμενα podcast της Νταϊάν Γκερέρο «Yeah No, I'm Not OK» και σύμφωνα με το E!News θα πει: «Με τον ίδιο τρόπο [η χρήση ναρκωτικών] σχεδόν με σκότωσε, αλλά και μου έσωσε τη ζωή μου μερικές φορές, γιατί υπήρχαν στιγμές που αντιμετώπισα τις αυτοκτονικές ιδέες». Μάλιστα, η Λοβάτο αποκαλεί τον εθισμό της ως «καταστροφικό μηχανισμό αντιμετώπισης» που της έδινε κάτι άλλο να επικεντρωθεί. Η ίδια δηλώνει ότι «στράφηκε σε αυτούς τους μηχανισμούς αντιμετώπισης γιατί πραγματικά είχα πολύ πόνο που από τη μία δεν ήθελα να πεθάνω και από την άλλη δεν ήξερα τι άλλο να κάνω».

«Έκανα το καλύτερο που μπορούσα εκείνη την εποχή. Τώρα ξέρω πώς να το αντιμετωπίζω διαφορετικά έτσι δεν χρειάζεται να καταφύγω ξανά σε αυτές τις συμπεριφορές», λέει η τραγουδίστρια. 

Σε άλλες της δηλώσεις πριν από λίγες ημέρες, η Ντέμι Λοβάτο είπε ότι «όλα έπρεπε να συμβούν για να πάρω τα μαθήματά μου. Ήταν ένα οδυνηρό ταξίδι, λυπάμαι όταν σκέφτομαι τον πόνο που έπρεπε να υπομείνω για να ξεπεράσω όλα αυτά, αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα». 

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice