Η Σάλμα Χάγιεκ και το «πληθωρικό» της στήθος
Η Σάλμα Χάγιεκ και το «πληθωρικό» της στήθος @salmahayek/Instagram
Lifestyle

Η Σάλμα Χάγιεκ μιλά για το στήθος της, που συνεχίζει να μεγαλώνει

Η εγκυμοσύνη, η εμμηνόπαυση, η αύξηση βάρους και ο πόνος στην πλάτη

Μιλώντας για το στήθος της, η Σάλμα Χάγιεκ δηλώνει ότι «μεγαλώνει διαρκώς» με φυσικό τρόπο, εξηγώντας παράλληλα πώς συμβαίνει αυτό.

Η Σάλμα Χάγιεκ διανύει το 54ο έτος της ηλικίας της, ωστόσο ο «μύθος» της παραμένει ζωντανός, καθώς συνεχίζει να είναι μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Όπως αναφέρουν οι φανατικοί θαυμαστές της, ο χρόνος δεν σταματά να είναι φίλος της. Μια γρήγορη ματιά στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει κατά διαστήματα στο Instagram, το αποδεικνύουν.

Τον Ιανουάριο του 2020 στις Χρυσές Σφαίρες η Σάλμα Χάγιεκ μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε, με το πληθωρικό της μπούστο. Την ίδια χρονιά είχε γίνει viral το βίντεο σε slow motion, στο οποίο ως άλλη... αναδυόμενη Αφροδίτη, βγήκε μέσα από το νερό της πισίνας, φορώντας το μπικίνι της.

Με τις «κακιές γλώσσες» να επιμένουν για botox και νυστέρι, η διάσημη ηθοποιός μίλησε αυτήν τη φορά για το στήθος της, επισημαίνοντας ότι είναι απολύτως φυσικό. Υπενθυμίζεται ότι η Σάλμα Χάγιεκ είχε απαντήσει σε hater του Instagram για τα περί μπότοξ, καθώς στην περίπτωσή της ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει στο παρελθόν, με την ηθοποιό να διατηρείται σε εξαιρετική φόρμα.

«Πολλοί άνθρωποι είπαν ότι έβαλα στήθος. Δεν τους κατηγορώ. Το στήθος μου ήταν μικρότερο. Το ίδιο και το υπόλοιπο σώμα μου» τόνισε την Τετάρτη (23/6) η 54χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Red Table Talk» με την Τζάντα Πινκέτ Σμιθ.

Το στήθος της Σάλμα Χάγιεκ - Η ηθοποιός εξηγεί πώς και γιατί συνεχίζει να μεγαλώνει

Μιλώντας για το στήθος της η Σάλμα Χάγιεκ ξεκαθάρισε ότι έχει αυξηθεί με φυσικό τρόπο, ως απόρροια των σημαντικών αλλαγών στη ζωή της: Εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση, αύξηση σωματικού βάρους.

Η ηθοποιός απολαμβάνει τις μικρές χαρές της ζωής και έχει έναν ευτυχισμένο γάμο με τον σύζυγό της, Φρανσουά-Ανρί Πινό. Η κόρη τους, Βαλεντίνα, ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού.

«Σε μερικές γυναίκες, μικραίνει. Αλλά υπάρχουν μερικές γυναίκες όπου όταν παίρνεις βάρος, το στήθος σου μεγαλώνει, σε μερικές άλλες όταν κάνεις παιδιά και θηλάζεις, χωρίς να επιστρέφει στο προηγούμενο μέγεθος, ενώ υπάρχουν και ορισμένες περιπτώσεις όπως όταν βρίσκεσαι σε εμμηνόπαυση, που μεγαλώνει ξανά» εξήγησε η Σάλμα Χάγιεκ.

Και πρόσθεσε: «Απλώς τυχαίνει να είμαι μία από αυτές τις γυναίκες που συνέβη σε κάθε τους βήμα. Όταν πήρα βάρος, όταν έμεινα έγκυος και τώρα που είμαι στην εμμηνόπαυση».

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της η Σάλμα Χάγιεκ δεν παρέλειψε να δώσει έμφαση και στον πόνο που αισθάνεται στην πλάτη της λόγω του μεγάλου στήθους της. «Το στήθος συνέχιζε να μεγαλώνει, κάτι οδυνηρό. Η πλάτη μου υπέφερε πραγματικά από αυτό. Και δεν μιλάει πολύς κόσμος για όλο αυτό» σημείωσε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice