Μέσα στο σπίτι που αγόρασε ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στη μαμά του
TopTenRealEstateDeals.com
Lifestyle

Μέσα στο σπίτι που αγόρασε ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στη μαμά του

Είναι μια παραδοσιακή αγροικία αποικιοκρατικού στιλ στην Καλιφόρνια

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο αγόρασε στη μητέρα του ένα ιδιαίτερο σπίτι στο Los Feliz της Καλιφόρνια.

Τα δεδομένα είναι δύο. Το πρώτο: Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο αγαπά πολύ τη μαμά του και δεν ντρέπεται να τη συνοδεύει και να κυκλοφορεί μαζί της. Δεδομένο δεύτερο: Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο βγάζει πολλά λεφτά τα οποία κυρίως επενδύει σε ακίνητα. Έχει σπίτια στην Καλιφόρνια και τη Νέα Υόρκη, κι ένα ιδιωτικό νησί-εξοχικό στην Μπελίζ.

Πριν λίγο καιρό αγόρασε ένα σπίτι στην περιοχή Los Feliz του Λος Άντζελες, δίνοντας περίπου 7 εκατομμύρια δολάρια, και το πρόσφερε στη μητέρα του.

Το οίκημα είναι ισπανικού αποικιοκρατικού στιλ και έχει να διηγηθεί αρκετές celebrity ιστορίες: Πριν εγγραφεί στο Ε9 της μάνας ΝτιΚάπριο, ανήκε στον πρωταγωνιστή της σειράς Modern Family Τζέσε Τάιλερ Φέργκιουσον και στον σύζυγό του Τζάστιν Μικίτα. Και πριν περιέλθει στην κατοχή αυτών των δύο ανήκε στην Γκουέν Στέφανι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PopCulture (@popculture)

Χτισμένο το 1928, το κτίριο έχει ανακαινιστεί αρκετές φορές, όμως πάντα με σεβασμό στο αρχικό αρχιτεκτονικό σχέδιο. Δεν έγιναν μεταμοντέρνες ή λαϊφσταλίστικες ακρότητες, ακόμα και όταν η Γκουέν Στέφανι επένδυσε αρκετά χρήματα στην αναμόρφωσή του προσθέτοντας και μια εξωτερική πισίνα. Είναι ένα απολύτως «γήινο» σπίτι που συνάδει με την ανθρωποκεντρική και οικολογική φιλοσοφία του ΝτιΚάπριο.

Όπως σε κάθε χασιέντα, στον κήπο ανθίζουν βουκαμβίλιες. Ένα τεράστιο σαλόνι με ξύλινο ταβάνι είναι προορισμένο για ήρεμες μέρες και νύχτες γύρω από το τζάκι. Υπάρχουν πολλές καμάρες αντί για πόρτες που οριοθετούν τα δωμάτια πατώντας πάνω στην ισπανική αρχιτεκτονική παραδόση, μια μοντέρνα κουζίνα, αρκετές γωνιές με διαφορετικές θέες για άραγμα.

Τα μπαλκόνια και οι εξωτερικοί χώροι διαθέτουν τραπεζαρία και πισίνα, καθώς και έναν χώρο ειδικό για σπα, διαλογισμό και γιόγκα.

Δείτε λεπτομέρειες από το νέο απόκτημα της οικογένειας ΝτιΚάπριο όπως αποτυπώθηκαν στο βίντεο του μεσιτικού σάιτ TopTenRealEstateDeals. com.

Inside The $7.1 Million Los Feliz Home Purchased By Leonardo DiCaprio For His Mom

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice