Η πριγκίπισσα Νταϊάνα
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα © EPA/ POOL
Lifestyle

Σε δημοπρασία το παιδικό ποδήλατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Το χρηματικό ποσό που αναμένεται να «πιάσει»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το παιδικό της ποδήλατο βγαίνει σε δημοπρασία - Η ιστορία του και η εκτίμηση για την τιμή του.

Σε δημοπρασία από τον οίκο East Bristol Auctions βγαίνει το παιδικό κόκκινο ποδήλατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, με το οποίο έπαιζε στο οικογενειακό της κτήμα κατά τη δεκαετία του 1970. 

Όπως έγινε γνωστό, η τιμή του ποδηλάτου μάρκας Raleigh Chopper αναμένεται να είναι μεταξύ είκοσι και τριάντα χιλιάδων λιρών. Το ποδηλατάκι δημοπρατήθηκε αρχικά από τον Λόρδο και τη Λαίδη Σπένσερ και αγοράστηκε από την οικονόμο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Maudie Pendrey. Μάλιστα, το ποδήλατο συνοδεύεται από μια ιδιόχειρη χριστουγεννιάτικη κάρτα που έστειλε η Νταϊάνα το 1994 στην οικονόμο, για τα 30 χρόνια προσφοράς στο πατρικό της σπίτι.

Αφού φυλάχτηκε από την οικονόμο το ποδήλατο πωλήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και στη συνέχεια εκτέθηκε σε μουσείο για αρκετά χρόνια. Κατασκευάστηκε από την Trust Manufacturing Co, και είναι σε άριστη κατάσταση. Αυτό, φυσικά, δεν είναι το πρώτο αντικείμενο της πριγκίπισσας που θα δημοπρατηθεί με υψηλό χρηματικό ποσό.

Τον περασμένο Μάιο, ένα μπλε ποδήλατο που χρησιμοποιούσε η πριγκίπισσα όταν ζούσε στο Λονδίνο πουλήθηκε για 44.000 λίρες, και τον Ιούνιο το αυτοκίνητό της Ford Escort πουλήθηκε για 55.000 λίρες.

Το ποδήλατο θα δημοπρατηθεί στις 24 Ιουλίου τη δεύτερη ημέρα της Δημοπρασίας Ειδικών Παιχνιδιών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice