Η ηθοποιός και μοντέλο Άιρις Λο (Iris Law), κόρη του ηθοποιού Τζουντ Λο, είναι το it girl της γενιάς της, της Gen Z.
Άιρις Λο / © Edward Berthelot/Getty Images
Celebrities

Άιρις Λο: Το απόλυτο it girl της Gen Z

Η κόρη του Τζουντ Λο είναι ηθοποιός, μοντέλο και μια εναλλακτική beauty queen που εκφράζει απόλυτα τη γενιά της

Η ηθοποιός και μοντέλο Άιρις Λο (Iris Law), κόρη του ηθοποιού Τζουντ Λο, είναι το it girl της γενιάς της, της Gen Z.

Με ρόλο στο biopic Pistol του Ντάνι Μπόιλ για τους Sex Pistols, με μερικά αξιοζήλευτα συμβόλαια στο μόντελινγκ με τους Versace, Fendi και Dior, ambassador του Dior και σπουδάζοντας παράλληλα στο Central Saint Martins Πειραματικό Σχεδιασμό Υφασμάτων, η Άιρις Λο τους τελευταίους 12 μήνες δουλεύει ακατάπαυστα. Στα 21 της χρόνια έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως το 2021 ήταν η χρονιά της. 

Την εκρηκτική επαγγελματική της εκκίνηση σηματοδότησε και με ένα extreme make over που λένε και στο χωριό μας, λέγε με GNTM. Η Άιρις Λο το καλοκαίρι ξύρισε τα μαλλιά της και ό,τι απέμεινε το πλάκωσε στο οξυζενέ. Είναι μια κίνηση που αποδεικνύει αφενός την αυτοπεποίθηση για την ομορφιά της και αφετέρου την αναρχική άποψή της περί ωραίου, εκφράζοντας την αντισυμβατικότητα και την τόλμη της γενιάς της, της Gen Z. «Έκοψα τα μαλλιά μου όταν άρχισε να αλλάζει η ζωή μου. Έφευγα από το σπίτι μου, γύριζα ένα τηλεοπτικό σόου, δούλευα ως ηθοποιός για πρώτη φορά και έβγαινα από το λοκντάουν. […] Δεν μπορούσα πια να κρύβομαι πίσω από τα μαλλιά μου. […] Ένιωσα πραγματικά ενδυναμωμένη». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

Μιλώντας στη Vogue, ομολογεί πως από την οικογένειά της κληρονόμησε την τάση να μη φοβάται τις αλλαγές. Σε μια άλλη συνέντευξή της, στο περιοδικό Another, καθώς η Άιρις Λο μιλά για τη ρουτίνα ομορφιάς της, αντιλαμβάνεται κανείς πως προωθεί μια εναλλακτική beauty κουλτούρα ευεξίας. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

Από προϊόντα εμπιστεύεται φυσικά την υπογραφή Dior: τον ορό, τα προϊόντα ντεμακιγιάζ πρωί και βράδυ και μια μάσκα απολέπισης. Μέικ απ φορά μόνο όταν δουλεύει. Αλλιώς χρησιμοποιεί μόνο κραγιόν. Δηλώνει εξαρτημένη από τις σκιές ματιών, ομολογεί πως τρέφεται καλά αλλά παίρνει και συμπληρώματα διατροφής και φυσικά πίνει πολύ νερό. Ως Βρετανή πίνει και πολύ τσάι: 10 φλιτζάνια την ημέρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

Σε μια προσπάθεια να μειώσει το άγχος της, χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια. Θεωρεί πως τη βοηθούν να ηρεμήσει, αν και συνειδητοποιεί πως μπορεί να πρόκειται για αυθυποβολή. Αγαπημένο της έλαιο είναι εκείνο με άρωμα πορτοκάλι. Οπαδός του «μέτρον άριστον». Τρώει όσο πρέπει, κοιμάται όσο πρέπει, δουλεύει όσο πρέπει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

Και για όσους δεν γνωρίζουν την Άιρις Λο, να ενημερώσουμε πως είναι κόρη του ηθοποιού Τζουντ Λο και της Σέιντι Φροστ. Ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 15 ακολουθώντας τον δρόμο της νονάς της, της Κέιτ Μος. Είναι «χιονάτη», έχει τα μάτια του μπαμπά της και τα τέλεια χαρακτηριστικά. 

Το αγαπημένο της εστιατόριο στο Λονδίνο ονομάζεται «Λεμονιά» και είναι ελληνικότατο. Είναι πολύ ενεργή στο TikTok και το instagram. Και είναι από τα πιο όμορφα κορίτσια του σύμπαντος. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice