H Tζένιφερ Άνιστον
H Tζένιφερ Άνιστον © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Η Τζένιφερ Άνιστον απαντά στο γιατί δεν έκανε παιδιά

«Φταίει η τοξική μητέρα μου»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Αποκαλύψεις για τον λόγο για τον οποίο δεν έγινε ποτέ μητέρα έκανε ο Τζένιφερ Άνιστον.

Στην απόφαση να μην αποκτήσει παιδιά και να αφοσιωθεί την καριέρα της αναφέρθηκε η σταρ του Χόλιγουντ Τζένιφερ Άνιστον σε συνέντευξη της στο Hollywood Reporter.

«Μεγάλωσα βλέποντας καθημερινά μία γυναίκα να κάθεται αναπαυτικά στη θέση του θύματος. Δε μου άρεσε το πώς φαινόταν. Μου έδινε ένα παράδειγμα που δεν ήθελα ποτέ να είμαι και δε θα γίνω ποτέ. Είναι τοξικό και σου διαβρώνει το πνεύμα σου», ανέφερε η Τζένιφερ Άνιστον μιλώντας για τη μητέρα της, Νάνσι Ντόου.

Μιλώντας για τα αυθαίρετα συμπεράσματα που έχουν δοθεί κατά καιρούς για την προσωπική της ζωή, η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε πως κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει πραγματικά στη ζωή της, αν είναι καλά ή όχι και πιο είναι το προσωπικό, αλλά και το ιατρικό της προφίλ. Η ίδια μαλιστα παρόλο που όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να μην απαντά στις φήμες που κυκλοφορούν, φαίνεται να έχει κουραστεί με όσους έχουν γράψει κατά καιρούς για το αν είναι έγκυος ή όχι.

Δεν έκρυψε ότι την έχουν πειράξει τα σχόλια που έχουν γίνει κατά καιρούς για το γεγονός ότι δεν έγινε μητέρα. «Ξέρεις, κάποτε έπαιρνα αυτά τα σχόλια προσωπικά. Τις φήμες εγκυμοσύνης, τις ερωτήσεις για το πότε θα γίνω μητέρα. Τώρα δε με νοιάζει τόσο. Λένε διάφορα, αλλά κανείς δε με ρώτησε αν μπορώ, ψυχικά, να κάνω παιδιά. Δεν ξέρουν τίποτα για εμένα. Ξαφνικά γίνεσαι μητέρα και όλη σου η ύπαρξη γυρνάει γύρω από αυτό. Κανείς δε θα πει σε έναν άνδρα γιατί παντρεύτηκε δεύτερη φορά, αλλά αντιδρούν διαφορετικά, όταν πρόκειται για μία μητέρα», εξήγησε.

«Ό,τι έκαναν τα media στις προσωπικές ζωές των ανθρώπων κάποτε, τώρα το κάνουν οι άνθρωποι. Δεν έχω διαβάσει δημοσιεύματα εδώ και πολύ καιρό. Έχω ακόμη δίδυμα; Θα είμαι μαμά-θαύμα στα 52 μου; Είναι σαν τα media να έδωσαν την “άδεια” και τη “δύναμη” στον κάθε “κανέναν” που κάθεται πίσω από έναν υπολογιστή να είναι τρολ και να κάνει bullying στους ανθρώπους. Δεν ξέρω γιατί η κοινωνία έχει γίνει τόσο σκληρή», ανέφερε η Τζένιφερ Άνιστον.

Nωρίτερα φέτος, η Άνιστον είχε διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούσαν σχετικά με την απόκτηση παιδιού. Σύμφωνα με το TMZ που είχε επικοινωνήσει με την δημοφιλή ηθοποιό, η «Ρέιτσελ» της επιτυχημένης σειράς τα «Φιλαράκια», ανέφερε πως οι φήμες ότι θα υιοθετήσει ένα μωράκι είναι «ψευδείς και κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη».
 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice