Thylane Blondeau: Είναι ακόμα το «πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου»;

Είχε κερδίσει τον τίτλο το 2007, τον υπερασπίζεται με αξιώσεις και το 2022

Thylane Blondeau: Το «πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» του 2007 είναι σήμερα 20 χρονών και κάνει καριέρα στο μόντελινγκ.

«Το πέμπτο μου σόου για τη Miu Miu. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση» έγραψε στις 10 Μαρτίου 2022 η Thylane Blondeau στο instagram. Παρά τον πόλεμο στην Ουκρανία, έτρεχε η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, και η Blondeau ως επαγγελματίας του χώρου δεν θα μπορούσε να λείπει από τα σόου και τα events.

Το όνομά της, Thylane Léna-Rose Blondeau (Θιλάν Λένα-Ρόουζ Μπλοντό), δεν είναι εύκολο να το θυμόμαστε. Όμως το προσωπάκι του εξάχρονου εαυτού της δεν είναι εύκολο να το ξεχάσουμε. Ήταν τότε, το μακρινό 2007, που στέφθηκε «το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου», στον νεόφαντο θεσμό Vogue Enfants της γαλλικής Vogue, και το ίντερνετ γέμισε με πορτρέτα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)

Η κόρη του ποδοσφαιστή Πατρίκ Μπλοντό και της τηλεοπτικής περσόνας και σχεδιάστριας μόδας Βερόνικα Λουμπρί είχε ήδη κάνει την πρώτη της πασαρέλα δύο χρόνια νωρίτερα. Περπάτησε στο σόου του Ζαν Πολ Γκοτιέ, του ανθρώπου που ανακάλυψε την κουκλίτσα από το Σεν Τροπέ και την έβγαλε στο fashion κουρμπέτι.

Όσοι δεν την είχαν πάρει χαμπάρι στα έξι, την έμαθαν στα δέκα, αλλά για τους λάθος λόγους. Η φωτογράφισή της με έντονο μακιγιάζ για τη Vogue, τύπου Λολίτα, προκάλεσε αντιδράσεις και κατακραυγή, αλλά οι φωτογραφίες της Thylane έγιναν και πάλι viral. Η μητέρα της σχολίασε το αμφιλεγόμενο εντιτόριαλ μόδας ως εξής: «Καταλαβαίνω ότι μπορεί να φαίνεται σοκαριστικό. Ομολογώ ότι σοκαρίστηκα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Αλλά επιτρέψτε μου να είμαι ακριβής: το μόνο που με συγκλόνισε ήταν ότι το κολιέ που φορούσε άξιζε τρία εκατομμύρια ευρώ!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)

Σήμερα η Thylane είναι 20 χρονών, μπριζιτμπαρντίζει (αν με εννοείτε) και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα «100 πιο όμορφα πρόσωπα». Φυσικά, συνεχίζει την καριέρα της στο μόντελινγκ ως μέλος του IMG Models από τα 16 της. Συνεργάζεται με τους «μεγάλους» στις διαφημιστικές τους καμπάνιες, είτε είναι η L’Oreal και η Lolita Lempicka είτε η Dolce & Gabbana και ο Ralph Lauren, έχει κάνει άπειρα εξώφυλλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)

Στον στενό φιλικό της κύκλο ανήκουν διασημότητες και μοντέλα όπως η Κάια κι ο Πρίσλεϊ Γκέρμπερ, η Zendaya, ο Γκάμπριελ-Κέιν Ντέι Λιούις (γιος του ηθοποιού Ντάνιελ Ντέι Λιούις), ο Μπρούκλιν Μπέκαμ. Αν και ο Γκάμπριελ Ντέι Λιούις είναι ο μόνιμος παρτενέρ της στα επαγγελματικά πάρτι, δεν τρέχει τίποτα ερωτικό αναμετάξυ των. Η Thylane είναι λογοδοσμένη με τον Benjamin Attal, έναν επιχειρηματία της μόδας και ιδιοκτήτη του brand TQL Boyz Paris. Κρίνοντας από τις αναρτήσεις τους στο instagram. ο έρωτας τρέχει από τα μπατζάκια τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)

Η Thylane αγωνιά για το μέλλον της και καλλιεργεί όλα τα ταλέντα της. Επιχειρεί πού και πού να παίζει στο σινεμά, έχει σχεδιάσει μια σειρά ρούχων, καλλιεργεί τη σχέση της με τους σοσιαλομιντιακούς της φίλους απαντώντας στα μηνύματά τους. Ποιος είναι ο Παράδεισός της επί της Γης; Οπουδήποτε αρκεί να βρίσκεται μαζί με τη μαμά και τον αδελφό της.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice