Η Μπρίντεϊ Σπίαρς
Η Μπρίντεϊ Σπίαρς © EPA/PAUL BUCK
Lifestyle

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απαντά στους επικριτές της με γυμνή φωτό στην μπανιέρα (εικόνες)

«Χειροκροτήστε με»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μπρίντεϊ Σπίαρς - Οι νέες γυμνές φωτογραφίες - Το μήνυμα της τραγουδίστριας στους επικριτές της από την μπανιέρα

Η Μπρίντεϊ Σπίαρς δεν σταματά να σκανδαλίζει τους followers στο Instagram με τις γυμνές φωτογραφίες που ανεβάζει. Αυτήν τη φορά η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται γυμνή στην μπανιέρα.

Με τα δύο της χέρια καλύπτει το γυμνό της στήθος. Στην εικόνα υπάρχει και ένα emoji. Οι νέες φωτογραφίες συνοδεύονται από τη λεζάντα: «Χειροκροτήστε με...».

Τόσο πριν όσο και μετά τη δικαστική δικαίωση στη νομική κόντρα με τον πατέρα της, η Μπρίντεϊ Σπίαρς είχε δημοσιεύσει πολλές γυμνές και προκλητικές φωτογραφίες της, με τους followers να αποθεώνουν.

Οι γυμνές φωτογραφίες της Μπρίντεϊ Σπίαρς στο Instagram - Τα σχόλια από τον πρώην και τον νυν

Ο Κέβιν Φέντερλαϊν, πρώην της Μπρίντεϊ Σπίαρς, δήλωσε ότι οι δύο γιοι της τραγουδίστριας, ο 17χρονος Σον Πρέστον και ο 16χρονος Τζέιντεν Τζέιμς, έχουν ζητήσει από τη μητέρα τους να σταματήσει να ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες στο Instagram.

«Προσπαθώ να τους εξηγήσω: "Κοιτάξτε, ίσως αυτός είναι ένας άλλος τρόπος που προσπαθεί να εκφραστεί"» ανέφερε σε δήλωσή του στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» ο  44χρονος Φεντερλάιν.

britney-spiars-gymnh-2
britney-spiars-gymnh

Και πρόσθεσε: «Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους κάνει κακό. Είναι σκληρό. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς αισθάνεται ένας έφηβος που πρέπει να πάει στο λύκειο».

Από τη μεριά του ο Σαμ Ασγκάρι, νυν σύζυγος της Μπρίντεϊ Σπίαρς, δεν σταματά να υπερασπίζεται την τραγουδίστρια.

«Ακόμα κι αν υπήρχε αλήθεια ότι τα παιδιά της ντρέπονται για τις επιλογές της μητέρας τους και τη θετική εικόνα του σώματός τους, δεν θα ήταν οι πρώτοι έφηβοι που ντρέπονται για τους γονείς τους» ανέφερε ο 28χρονος σε story στο Instagram.

Και συμπλήρωσε: «Θα συνειδητοποιήσουν ότι οι επιλογές της μητέρας τους είναι ακίνδυνες και αποτελεί έκφραση μιας νεοαποκτηθείσας ελευθερίας. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να ντρέπεστε απλά πολλά πράγματα για τα οποία μπορείτε να είστε περήφανοι».

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ζήτησε συγγνώμη από την κόρη της, επισημαίνοντας: «Λυπάμαι πολύ για τον πόνο σου».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice