Μια γυναίκα όλα τα μπορεί

Μάθε τα πάντα στην Ημερίδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Ο αγώνας στον επαγγελματικό στίβο ήταν πάντα άνισος για τις γυναίκες. Γιατί μπήκαν αργότερα και γιατί έτρεχαν μετ’ εμποδίων. Σήμερα όμως, οι γυναίκες κατακλύζουν δυναμικά τον ιδιωτικό τομέα και σταδιακά ιδρύουν τις δικές τους επιχειρήσεις. Το μυστικό της επιτυχίας είναι να πιστέψουν ότι μπορούν.

«Actually I Can» είναι το μότο του Women in Action, το οποίο είναι μια σύμπραξη 4 γυναικών και 2 sites. Το Jenny.gr, το γυναικείο site με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού & το 4moms.gr, το ιντερνετικό ραντεβού των μαμάδων, με οικοδέσποινες τις Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά & Βάσω Νικοπολίδη.

Το Women in Action προσεγγίζει ολιστικά τη γυναικεία επιχειρηματικότητα: «Μοιράζομαι, νοιάζομαι, αισθάνομαι, και έτσι, εμπνέομαι, μπορώ και συμμετέχω». Το βασικό μήνυμα για όσες γυναίκες ονειρεύονται τη δική τους επιχείρηση, για όσες γυναίκες κάνουν όνειρα για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, κόντρα στους καιρούς, είναι να τολμήσουν και να πιστέψουν στον εαυτό τους.

Mετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου & 2ου Women in Action αυτή τη φορά αναλαμβάνουν μια διαφορετική πρωτοβουλία. Στην Ημερίδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας με την αρωγή της Οργάνωσης Γη θα ξετυλιχτεί ένα κουβάρι από ιστορίες διακεκριμένων ανθρώπων, ιστορίες ανθρώπων που έχουν διαγράψει τη δική τους επιτυχημένη πορεία. Μέσα από τις διαφορετικές «αφηγήσεις», σκοπός είναι να βρει κάθε γυναίκα αυτό που μπορεί να την εμπνεύσει, αυτό που μπορεί να την βοηθήσει να διαμορφώσει τις επιλογές της και να καθορίσει το επόμενο, σταθερό βήμα της.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι μπορούμε. Ίσως ο τρόπος να μην είναι ο ίδιος για όλους, τις ικανότητες, όμως, τις έχουμε. Τις ευκαιρίες μπορούμε να τις φτιάξουμε.

image

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομιλιών:

12.15 Γιάννης Μεταξάς, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών

12.35 Όλγα Κεφαλογιάννη, Υπουργός Τουρισμού (βίντεο)

12.45 Πέτρος Κόκκαλης, Γενικός Γραμματέας της Οργάνωσης Γη - επικεφαλής του ATH-Tech

13.05 Νίκη Κουτσιανά, Πρόεδρος Apivita

13.30 Γιώργος Κολλιόπουλος, CEO Speiron Company

13.50 Πέγκυ Αντωνάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος Microsoft Ελλάς

14.10 Διάλειμμα

15.00 Νατάσα Αθανασιάδου, Ιδρύτρια Generation Generous

15.20 Κατερίνα Ευστρατιάδου, Life Coach

16.00 Γιώργος Πανόπουλος, Δημοσιογράφος

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Γιάννης Στάνκογλου.

Info: 2/11, 12:00 – 17:00, Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, Συγγρού 107, Αθήνα, κόστος συμμετοχής €10, μειωμένο €7

Διάθεση εισιτηρίων μέσω tickethour.com, στο 210 8938111, στα καταστήματα Γερμανός, στα εκδοτήρια εισιτηρίων στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice