JLO x Intimissimi: Μια exclusive lingerie συλλογή για τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας

Η συλλογή lingerie συνδέει αρμονικά τον αισθησιασμό με την κομψότητα

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

«This is me...now»: Jennifer Lopez και Intimissimi δημιούργησαν μια νέα exclusive lingerie capsule συλλογή 

Έσβησε κάθε της ανάρτηση, έριξε «μαύρο» στο προφίλ της στο Instagram και επέστρεψε θριαμβευτικά, παρουσιάζοντας το 9ο της album «This is me...now» ως απάντηση στο album «This is me...then» που είχε κυκλοφορήσει πριν από 20 χρόνια. Επέστρεψε θριαμβευτικά, στην καριέρα, τη ζωή, τον έρωτα, και την ευρηματικότητα. Η Jennifer Lopez είναι χαρούμενη, αισθησιακή, κομψή. Οι δαντελένιες λεπτομέρειες των εσωρούχων της μαγνητίζουν, δίνοντας της luxe αισθητική. Η έμπνευση για την δημιουργία μιας exclusive lingerie capsule συλλογής ήταν να σχεδιάσει μια μοναδική συλλογή lingerie που συνδέει αρμονικά τον αισθησιασμό με την κομψότητα που βρίσκεται μέσα σε κάθε γυναίκα. Να δημιουργήσει την δική της οπτική της θηλυκότητας, μια συλλογή που γιορτάζει την ουσία της γυναικείας φύσης.

Jennifer Lopez

Η συνεργασία τους ξεκίνησε με την Lopez να πρωταγωνιστεί στη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 της Intimissimi ως η παγκόσμια πρέσβειρα του brand και πλέον κάνει το επόμενο βήμα με την κυκλοφορία της capsule συλλογής “This is Me Now” σχεδιασμένη από την ίδια. 

Jennifer Lopez

Περίπλοκα κεντημένες λεπτομέρειες και ποιοτικά υλικά όπως μετάξι και εκλεπτυσμένες δαντέλες παρουσιάζονται στη συλλογή. Η Jennifer Lopez έχει εμπλουτίσει τη συλλογή με μια διακριτική λεπτομέρεια- το κολιμπρί. Αυτό το σύμβολο, που έχει αγαπηθεί για τη σύνδεση που έχει με την τύχη, την ζωντάνια και την ενέργεια, έχει βαθιά αξία για εκείνη. Η συμπερίληψή του προσθέτει ένα ακόμη πιο βαθύ νόημα, εμπλουτίζοντας τα κομμάτια με τη δική τους μοναδική αξία. Η χρωματική παλέτα, προσεκτικά επιλεγμένη, προσφέρει μια τριπλή επιλογή: μαύρο, champagne, και jade green. Το διαχρονικό μαύρο αποπνέει μια κλασική γοητεία, ενσαρκώνοντας την ουσία της κομψότητας. Ο κομψός τόνος της σαμπάνιας εκφράζει μια αίσθηση φινέτσας και χάρης, ιδανική για αυτούς που αναζητούν μια νότα λεπτότητας. Τέλος, το ζωηρό και έντονο πράσινο—μια απόχρωση αγαπητή από την Jennifer Lopez—προσφέρει μια τολμηρή επιλογή, ελκυστική για όσους θέλουν να κάνουν μια δήλωση.

Η “This is Me…Now” capsule συλλογή από την Jennifer Lopez για την Intimissimi 

Μια σημαντική πτυχή αυτής της συνεργασίας είναι η ενσωμάτωση του πολυαναμενόμενου άλμπουμ της Jennifer Lopez στην καμπάνια της συλλογής. Αυτή η άνευ προηγουμένου συμπερίληψη είναι η πρώτη για την Intimissimi, καθιστώντας την μια ολιστική εμπειρία που παντρεύει τη μόδα, τη μουσική και την ενδυνάμωση σε μια συναρπαστική αφήγηση. Αυτό που κάνει αυτή την πτυχή πραγματικά μοναδική είναι η avant-garde προσέγγιση της Intimissimi—κάνοντας προεπισκόπηση του καινούργιου άλμπουμ της Jennifer Lopez μέσα στην καμπάνια.

Jennifer Lopez

Υπό τη δημιουργική διεύθυνση του Riccardo Ruini, παράλληλα με το όραμα του σκηνοθέτη Francesco Carrozzini και του φακού του φωτογράφου Norman Jean Roy, η καμπάνια αποτυπώνει έντεχνα την πραγματική ουσία της γυναικείας οικειότητας μέσα σε μια ντελικάτη και ονειρική ατμόσφαιρα. Τα κύρια βίντεο προσφέρουν μια ματιά σε μια από τις πιο προσωπικές της στιγμές τόσο σε σχέση με τη δημιουργία του νέου της τραγουδιού όσο και της συλλογής lingerie. Με φόντο τη σύνδεσή της με τον εαυτό της, μοιράζεται μια οικεία οπτική για τον κεντρικό ρόλο που παίζουν τα lingerie δίνοντας τη δυνατότητα στις γυναίκες να εκφράσουν τη δύναμη που διαθέτουν εγγενώς, την αυτοπεποίθηση που εκπέμπουν και την αυθεντικότητα που ενσαρκώνουν-αξίες που η Intimissimi υπερασπίζεται εδώ και καιρό. Η δήλωσή της έχει απήχηση.

«Η Ιntimissimi είναι βαθιά οικεία - Τα lingerie είναι μια αγκαλιά που σε κάνει να νιώθεις ελεύθερη και όμορφη». Κάθε οπτικό στοιχείο της καμπάνιας έχει επιμεληθεί προσεκτικά για να προσκαλέσει το κοινό σε έναν κόσμο όπου η οικειότητα και η ενδυνάμωση συγκλίνουν. Σύμφωνα με τα λόγια της, «Είναι λεπτά, είναι απαλά αλλά αποκαλύπτουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου».

Jennifer Lopez

Ένα πρόσθετο βίντεο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καμπάνιας, που ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας στη δεξιοτεχνία της Intimissimi. Σε αυτό το βίντεο, η ίδια η Jennifer Lopez εμβαθύνει στην ουσία της συνεργασίας, περιγράφοντας την κοινή φιλοδοξία να δημιουργήσουν κάτι που αποτελεί μοναδική ενσάρκωση της σύγχρονης θηλυκότητας, που επιτυγχάνεται μέσω της προσεκτικής έρευνας και της τεχνογνωσίας της Intimissimi. Αιχμαλωτίζει το πνεύμα του ταξιδιού αυτής της σύμπραξης, διατυπώνοντας την κινητήρια δύναμη πίσω από τη συνεργασία τους.

 «Η αμερικανική δημιουργικότητα συναντά το ιταλικό design με το πάθος να δημιουργήσει κάτι πραγματικά μοναδικό». Με αέρα αυθεντικότητας και ζεστασιάς, η καλλιτέχνιδα μας ταξιδεύει στα παρασκήνια. «Δουλέψαμε μαζί για να ζωντανέψουμε το όραμά μου για τη θηλυκότητα και το ενισχύσαμε με τα καλύτερα υφάσματα και τα πιο ευαίσθητα κεντήματα» 

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice