Θα αγόραζες μια Birkin από τουβλάκια Lego;
© instagram / @glam.tol
Lifestyle

Θα αγόραζες μια Birkin από τουβλάκια Lego;

Ρητορικό το ερώτημα…

Ένας λογαριασμός στο instagram παρουσιάζει με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης αντικείμενα υψηλής ραπτικής φτιαγμένα από Lego τουβλάκια.

Οι τσάντες Birkin του Hermès αποτελούν για κάποιες γυναίκες, όπως έδειξε και η Σαμάνθα του Sex and the City, όνειρο ζωής. Οι τιμές τους ωστόσο αλλά και η λίστα αναμονής κάνουν το όνειρο να φαντάζει άπιαστο. Όμως πλέον στο instagram μοιάζει να υπάρχει η προσιτή εναλλακτική: μια Birkin φτιαγμένη από τουβλάκια Lego.

Δυστυχώς, ακόμα και η Birkin από Lego είναι όνειρο απατηλό, αφού δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Ένας παιχνιδιάρικος λογαριασμός του instagram, με τη βοήθεια της AI, δημιούργησε πολλά επιθυμητά επώνυμα αντικείμενα φτιαγμένα από τα γνωστά kits. Για να είμαστε ακριβείς, δημιούργησε τις εικόνες τους, όχι τα ίδια τα αντικείμενα. Όμως όλοι ξέρουμε ότι μια καλή ιδέα σπάνια αργεί να υλοποιηθεί. Και η ιδέα του @glam.tol είναι καταπληκτική! Ακούει η Lego;

Ο @glam.tol δε φείδεται χρημάτων προκειμένου να γεμίσει το «μαγαζί» του με καλά πράματα. Προσφέρει τα πάντα όλα των ακριβών brands. Από Chanel μπορεί να «ψωνίσει» κανείς τσάντες, κολιέ, σκουλαρίκια, γυαλιά ηλίου και διάφορα άλλα καλούδια. Την τιμητική τους έχουν επίσης ο Ralph Lauren (καταπληκτικά τα μάλλινα πουλόβερ με το άλογο στα αριστερά), ο Christian Dior (με έμφαση στα καλλυντικά και τα αρώματα), ο Versace, ο Gucci και γενικώς όλοι οι μεγάλοι. Όλα τα λεφτά είναι η καμπαρντίνα και το καπέλο-βουβάς Burberry. Όχι ότι υπολείπονται σε φινέτσα οι τσάντες Louis Vuitton.

Η Lego έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με εταιρείες casual ένδυσης και υπόδησης, όπως η adidas και η Levi’s, αλλά ποτέ με Οίκους υψηλής ραπτικής. Δε θα ήταν καθόλου κακή ιδέα. Θα έκανε πολλά ενήλικα άτομα υπερχαρούμενα που θα κρατούσαν μια Birkin, έστω και μαϊμού.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice