Skaras Jewels
Skaras Jewels
Lifestyle

Skaras Jewels: Εκλεπτυσμένα κοσμήματα για τις πιο μεγάλες στιγμές

70 χρόνια επιλέγουμε μαζί τα προϊόντα που ολοκληρώνουν τις επιθυμίες σας

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Όποιος κι αν είναι ο ρόλος σας στις ιδιαίτερες στιγμές, έχετε κάθε λόγο να επισκεφτείτε το κοσμηματοπωλείο Skaras Jewels

Το κόσμημα είναι κατά παράδοση αναπόσπαστο στοιχείο των μεγάλων μας στιγμών. Αυτή την παράδοση υπηρετεί πιστά η οικογένεια Σκάρα από το 1952. Με μεράκι από γενιά σε γενιά κάνουν αυτό που έχεις ονειρευτεί πραγματικότητα.

Αν μία πρόταση γάμου είναι στα σκαριά, θα σου αφιερώσουν τον χρόνο για να επιλέξεις το ένα και μοναδικό μονόπετρο που θα λατρέψεις να το δεις φορεμένο και που θα λατρέψει να κοσμεί το δάχτυλό της.

Εάν πήγαν όλα καλά και βρίσκεστε πια ένα βήμα πριν τη μεγάλη ένωση στο Skaras Jewels θα αναζητήσετε τις βέρες.

Skaras Jewels
Skaras Jewels

Θα επιλέξετε σχέδιο, υλικό (πλατίνα ή κίτρινο χρυσό), μοτίβο, επιμέρους στοιχεία με βάση το γούστο και την προσωπικότητά σας, και το εργαστήρι θα φτιάξει το one of a kind συμβολικό δαχτυλίδι σας. Κι αν επιθυμείτε να χαραχτεί στο εσωτερικό κάτι που μόνο εσείς οι δύο θα μπορείτε να το καταλαβαίνετε και να συγκινήστε μαζί κρυφά, μπορούν να το χαράξουν ακόμα και στη γλώσσα των Ελφ.

Skaras Jewels
Skaras Jewels

Στο κόσμημα της νύφης έχουν επίσης μεγάλη εμπειρία. Στις εκλεκτές συλλογές θα ανακαλύψετε στολίδια που θα λαμπρύνουν ακόμα περισσότερο τον δικό σας θεματικό κόσμο για εκείνη την ημέρα: σοφιστικέ elegant μαργαριτάρια, διακριτικός λευκός χρυσός, επιβλητικοί πολύτιμοι λίθοι και τόσα άλλα ακόμα. Διαθέτουν ακόμα και εξαιρετικες προτάσεις για στέφανα, από minimal βέργες σε χρυσό ή ασήμι, μέχρι περίτεχνες δημιουργίες με κρυστάλλους και ανθάκια. Και εκεί ακόμα η δική σας επιθυμία μετράει. Πρόσφατα χρειάστηκε να δημιουργήσουν κατόπιν παραγγελίας ακόμα και μία εντυπωσιακή κουάφ για μία νύφη στο εξωτερικό - έργο τέχνης στην κυριολεξία.

Skaras Jewels
Skaras Jewels

Κι αν τώρα το μέλημά σας είναι η τελετή της βάπτισης, ο βαπτιστικός σταυρός είναι ένας ακόμα τομέας στον οποίο το Skaras Jewels ξεχωρίζει. Ειδικά σε αυτό το είδος κόσμηματος φροντίζουν να δημιουργούν κομμάτια που θα φοριούνται μια ζωή. Είτε πρόκειται για περίτεχνη βυζαντινή γραμμή είτε για ανάλαφρη, minimal αισθητική, οι δημιουργίες είναι υπεράνω των προσδοκιών. Μπορούν ακόμα να δημιουργήσουν πάνω σε σχέδιο δικό σας, όπως είναι για παράδειγμα ένας σταυρός οικογενειακό κειμήλιο που θέλετε ο συμβολισμός του να μεταφερθεί στην επόμενη γενιά.

Skaras Jewels
Skaras Jewels

Εάν πάλι επιθυμείτε να προσφέρετε ένα δώρο αξιας στη νονά ή στον νονό, θα λατρέψετε τις εξαιρετικές επιλογές. Μια ανάρπαστη δημιουργία είναι για παράδειγμα το custom μενταγιόν «Νονά» για τις γυναίκες, ενώ για τους άντρες προτείνονται συμβολικά δώρα αξεσουάρ όπως ένα ζευγάρι περίτεχνα μανικετόκουμπα ή μοντέρνα μπρελόκ με χρυσά στοιχεία.

Όποιος κι αν είναι ο ρόλος σας σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές της κοινότητας, έχετε κάθε λόγο να επισκεφτείτε αυτό το εμβληματικό κοσμηματοπωλείο στο Παγκράτι.

Skaras Jewels
Skaras Jewels

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice